Busunge

Jag vet att det blir lite väl mycket om Nellie och bilder m.m. Men jag måste bara dela med mig av dessa bilder också.

Hon trivs inne i korgen :b


En svärmor

Idag kommer min svärmor, Nellies farmor, Kimwells mamma hit från Stockholm :) Stannar till söndag lagom tills vi åker på kryssning (Ålandsbåt).

Igår efter att vi varit hos Anna kom Kimwell och hämtade oss. Handlade på Willys en snabbis och sen hem. Nellie fick mat direkt och sedan sova. Medans kimwell la Nellie lagade jag mat. Tacos baby! Som vanligt gjorde vi alldeles för mycket så nu har vi mat för ett par dagar kan jag lova.

Top Model Sverige och sedan pysslade jag med korten. Nu är alla gjorda men inte helt klara. Sara kommer kanske snart och hjälper mig :)

Upp och hoppa nu då. Nellie gav mig sovmorgon, tack älsklingen!
Åhhhhhh solen lyser, yeey!

Nellie igår med rosett i håret.


Godmorgon!

Jag fattar inte, jag är så himla trött varje morgon oavsett tid man vaknar. Jag får liksom kämpa för att hålla ögonen öppna. Sen när jag väl kommit upp är det inga problem, det är just när man ligger i sängen. Ska nog ta en powernap senare samtidigt som Nellie :)

Vi sitter just nu i sängen, Nellie har precis fått på sig kläder. Jag ska idag pyssla med inbjudningskorten och ringa lite samtal. Måste få klart dom där korten, känns som evighetsgöra. Och med en Nellie som gärna vill pilla på allt ;)

Kl 16 ska jag träffa min vän Anna som nyligen flyttat ihop med sin karl. Ska bli kul att se deras nya lägenhet :)

Har hemsk foglossningsvärk idag (igår var det värre). Har inte haft såhär ont på länge så om det håller i sig måste jag kolla upp det igen. Men nu ska vi inte tänka på det. Jag hoppas på en fin dag så man kan komma ut på en härlig promenad sen :)

Nellie just nu i sängen och leker :)


Jag är en tiger..

Det är upp på knä som gäller nu. Gärna med nånting i munnen :) Mitt lilla busfrö <3



Lite fel

Nu blev det som det brukar när man laddar upp bilder från iPhone. Inte meningen att ladda upp dubbelt av varje bild, knas! Jaja, nu vet ni i alla fall :)


Bebisar

Nu har jag och Nellie precis kommit hem från träff med några från föräldragruppen. Det är alltid så kul att träffa dom, alla bebisar växer ju så fort så varje gång man ses har det hänt väldigt mycket :)

Det som är så bra också är att man kan nog inte prata för mycket bebisprat med dom. Så man slipper tänka på att hålla truten så fort man vill säga något om Nellie eller bebisar överhuvudtaget. Det är ju ens liv nu och därför finns det inte mycket annat i tankarna :b

Några bilder från idag, satt i lekhörnan på cafet vi var på.
Åh, alla är så söta :)


Update yesterday

Kl 14 igår befann jag, Nellie och mamma oss hos min fina mormor, där också min moster var :) Åt semlor och drack kaffe, busade med Nellie och hade väldigt mysigt :)

Nellie med sin (gammel)mormor <3


Pyssel

Pysslar för fullt med inbjudningskorten till Nellies namngivelsecermoni. Jag har valt att göra dom själv för att få det mer personligt :) Kommer bjuda drygt 60 st men då är det räknat med alla bebisar också. Kommer nog behöva göra ca 30 st kort i alla fall så det är bara att pyssla på.

Nu ska jag för första gången göra morotspure till snuttan. Får se hur mycket det uppskattas :)

Ha en fin dag så hörs vi senare!

Pysselbilder. Kan ju inte avslöja för mycket av hur korten kommer se ut ;) Det får ni se när dom är skickade, kommer självklart göra en till oss att spara :)


Great morning!

Med nybakta scones, en kopp kaffe och solen som skiner in kan det inte gå fel :)
Kimwell är och tränar, Nellie sover och jag får en lugn stund i soffan.

Idag står tvätt på schemat samt pyssla med inbjudningskorten till Nellies namngivelsecermoni. Måste skicka dom nästa vecka. Annars får vi se vad dagen har att erbjuda :)

Hoppas ni har en lika fin morgon som jag :) puss.


Fredag

Veckorna går så fort att jag knappt hinner med. Skönt är det iallafall att fredag äntligen är här.

Denna dag bjöds på lugn och skön morgon i soffan, spontan besök av min fina vän Hanna, iväg med Kimwell på lite ärenden och sedan åter hem till soffan. Har köpt massor med choklad som blir helgens synd. Synden är bra god ibland.

Vi håller på att planerna Nellies namngivelsecermoni för fullt. Om det är någon som har förslag på roliga/fina grejer man kan ha med/göra får ni gärna dela med er :) Har tänkt att ha tex. en gästbok så får alla skriva lite i den, kanske lite råd och tips inför framtiden eller bara en fin hälsning som hon får läsa när hon blir äldre. Har hittat en hel del ideer men alltid bra med lite mer :) Så skriv gärna!

Ha en fin kväll allesammans!
Pussohej.

Min plutt häromdagen<3


Tips!

Ni måste gå in här--> här <--och kika. Det är min fina kompis som syr helt underbara baby/barn-kläder. En av mina favoritklänningar är såklart därifrån :) Lägg Ohanna Design på minnet!

Här är klänningen.
Grön med vita hjärtan :)

Så fin!


Poledance in Stockholm

Inte så många från just stången men det går ju inte att ta "rörelse" bilder med iPhone..

Ha en riktigt fin dag :)


Härliga träningsvärk!

Det var så himla roligt igår :) Vi var där för två klasser, jag var bara med på en eftersom jag fortfarande har foglossning och inte kan göra allt. Men jag är så glad att jag testade på :)

Idag kommer jag inte kunna röra mig, träningsvärk i hela kroppen, foglossnings-värk på vänstra sidan, sträckt högra baksida lår. Yeey! Men jag är glad ändå, har ju fått testa på POLEDANCE och fått en dag i Stockholm med syster, då kan man ju inte vara annat än glad :)

Bilder kommer i nästa inlägg!
Tyvärr så blev det bara Iphone bilder och inte så många men bjuder på de vi tog :)


In our way to the future!

Nu sitter vi på bussen som snart kommer börja åka mot stockholm. Jennie tar hand om Nellie idag och får hjälp av kusin Anna och kompis Frida.

Syster och jag bjuder på en nytagen bild :)


My day

Vi sov länge. Eller sov och sov, Nellie vaknar ju runt sju och får då välling men sen somnar vi om ett tag. Låg kvar till typ 10. Jennie fick jag gå in och väcka. Hon låg i Nellies rum på en madrass. Sen blev det snabba ryck att äta frukost, ta hand om Nellie och städa undan samt göra oss iordning. Drog upp på stan, satte oss på bästa cafet Bara Vara Coffeeshop och fikade/lunchade. Om ni kommer hit till Örebro så är det dit ni ska. Ni kommer inte bli besvikna :) Lyx och kvalité är vad det är :)

Stressade i mig maten, sen gick jag och Nellie hem och Jennie tog bussen till sig. Precis när vi kom till våran gata hade farmor och farfar precis anlänt. Blev en snabbvisit då jag skulle träna en halvtimme senare. Mys och bus med pluttan, Kimwell kom hem, farmor och farfar skjutsade mig till gymmet. Mötte upp Louise och tränade stenhårt. Love it! Skynda hem då Kimwell också gick iväg och tränade. Ge Nellie mat, Nellie sova, jag får äntligen pusta ut litegrann.

Trots all stress har det varit en skön dag :) Nu har Kimwell kommit hem och vi ska äta. Blir alltid så sent men bättre sent än aldrig.

IMORRN ska jag och syster Sara till Stockholm. Guess why?! POLEDANCE!
Ska försöka uppdatera imorrn ändå. Blir dock iphone-update.

Ha en superskön kväll för det ska jag i kära soffan min (och i älsklings famn förståss).
PUSS!
Fina farmor och farfar med lillpluttan <3

 

 


Haircolour

Före: / Efter:

 

Före:/Efter:

Tog den sista "efter-bilden" mitt i stressen, men den får duga.

Workout!

Nu är det dags att träna, med Louise :) Har dock inte hunnit tagit bort sminket, hatar att träna med smink. Men har som sagt varit stress hela dagen så då får man prioritera. Ha det :)


Music

Älskar att ha musik på under tiden man gör sig iordning, städar osv :) det blir så mycket roligare då.

Nu är vi äntligen redo att dra oss upp på stan :) jag, Nellie och Jennie. Ska köpa lite pysselsaker. Vad det är får ni veta senare. Har stressat hela dagen så har inte hunnit skriva förrens nu. Dags att ta på sig varma kläder, vädret är minst sagt tråkigt meen härligt att komma ut ändå :)

Hårfärgen blev bra. Bilder kommer upp senare. Ha det :)
Pussohej!

Med färgen i. Lila? Hmm..;)


Lek och Bus

hemma hos oss med Ludvig och Nattis :) Nellies kära pojkvän. Dom är så söta.

Posaren



Sötnosar

 

Ludvig fick testa Nellies Gåstol. Den var väldigt uppskattad :)

 

Nu är lillasyster Jennie här. Idag SKA vi färga håret, spännande. Vet dock att jag kommer ångra mig så fort jag lagt i färgen meen får vara mörk ett tag sen kan jag ju inte lova att aldrig bli rödhårig igen ;)

Solen skiner så härligt, kanske ta en promenad :) Träning ikväll står på schemat iallafall. SKÖNT!

Pussohej.

 


Hemma hos oss.

Har nu funnit en perfekt plats för lampan från Jotex.se.

Så fint med spets :)

Det som fattas är kanske nån fin lykta att ställa bredvid. Får klura på det ett tag.

 

I våra fönster i vardagsrummet.

Ljusrosa med lite vita skiftningar. Beautiful.


Rosa/vita randiga kuddfodralet är från Jotex.se (köpte 2st). Trodde det var 50x50 (kollade inte) men det var 65x65. Som tur var har vi en stor innerkudde men i denna är en avlång och sen vek jag ner kanten. Men båda kommer senare få bli en kudd/myshörna i Nellies rum :)

Den runda kudden beställde jag från H&M och hämtade paketet igår(med lite annat jag beställt också). Puder/ljusrosa i färgen.

Själv tycker jag att det är fint att blanda färger,former och mönster :)

 


Piece

Nellie i sin One Piece som hennes moster Jennie sydde när hon låg i magen :)

 

"Ge mig den dära, mamma"

 

Pappa är bra rolig han :)

 

One Piece

 

Stå på knä och gunga fram och tillbaka är den nya grejen nu. Roligt tycker Nellie :)

 

Jag har kommit på att många bilder på Nellie är tagna i våran säng och den är alltid obäddad. Nu vill jag bara säga att den är inte alltid obäddad hehe. Men om vi ändå inte ska ha folk här så orkar jag oftast inte bädda ;) Så nu vet ni det :b

 

Tack för dom fina kommentarerna. Jag älskar verkligen mitt röda hår. Jag känner mig som snyggast i rött, jag trivs bäst i rött och vill egentligen inte färga till nån annan färg. MEN som alla andra gånger jag haft rött och ändrat så är anledningen densamma. Blir alldeles för dyrt, måste färga ca var tredje vecka, den färg som ger bäst röda nyans fäster endast på blekt hår så när jag får utväxt måste jag bleka/blondera först och det sliter som bara den, som nog alla vet. Mina kläder förstörs genom att håret färgar av sig, även när det är torrt. Jag kan inte doppa håret om jag är och badar (tex babysim) för då blir vattnet röööööttttt. Sen lite andra anledningar också.

Blev iallafall inget idag, får hoppas Sara kan imorrn istället :)

Kvällen har spenderats framför tvn och kommer fortsätta så en stund till.

Take Care. Pussohej!


Morgonmys

Kände för att bara ligga i sängen hela dagen med Nellie och bara mysa. Inga fel alls. Meen så är ju Nellie en busig liten tjej vilket inte hör ihop med att bara ligga och mysa. Så nu är vi allt uppe. Nellie har fått lite banan och jag äter frukost.
Planerna för idag, ikväll kommer kanske Jennie och färgar håret på mig eller så blir det Sara :) gissa vilken färg? Man vet aldrig med mig!

Har annars vi inga bestämda planer, men ska ta oss ut i det (vad det ser ut som) härliga vädret och hämta ett paket från h&m :)

Ha en riktigt fin dag!
Pussohej.

Mys i sängen!


Babysim

Då har vi varit på Babysim, sista gången :( idag dök vi från kanten med Nellie :) gick väldigt bra faktiskt. Ska kolla med mina vänner som har barn om nån vill åka och bada en gång i veckan med oss :) det är så roligt! Måste ju dock vara rätt grader i vattnet så det måste kollas upp först.

Kl 12 idag träffade jag Sara, Joanna, Carina och Kerstin på stan för en fika och lite planer. Så spännande! Jag ser fram emot framtiden och alla dessa planer ;) mer får ni tyvär inte veta förrens senare.

Sara och Joanna följde även med och tittade på Babysim :) nu har vi lämnat av dom båda på varsitt håll, jag och en sovande Nellie sitter i bilen utanför Subway och väntar på att kimwell är klar med beställningen, gootttt ska det bli.
Ha en fin dag hörrni!
Hej.

Här har ni en liten inblick på hur Nellies rum ser ut. Ska lägga in från kameran också.


Update

Myskväll även om jag är genomförkyld. Eller har rättare sagt nån konstig allergi. Varje gång jag sover hos mamma och pappa börjar näsan rinna, ögonen klia och jag nyser tusen gånger mer än vanligt. Kul va?! :) men det går nog över imorrn.

Justja, Nellie kan stå på knäna nu och gunga fram och tillbaka. Sötnos! Hon blev så frustrerad när hon inte kom upp men nu så är hon allt uppe. Pluttan, så stor hon har blivit. <3

Gonatt och puss!


My days so far

Tors-fre sov ju jag och Nellie hos min kära mor och far. Fredag blev en mysdag. På kvällen drog jag iväg på fest. Ja, JAG, på fest. Det händer inte ofta. Jag kör nykert. Sockerdricka funkar mycket bättre liksom :) Det var iallafall en kompis (från min gamla disco dansgrupp SMAJL) som fyllde år :) Hade jättekul! Sen vid 12 när de andra drog ut på krogen åkte jag hem. Vaknade sent, låg och mös lite innan jag steg upp. Kimwell och Nellie hade redan gått upp :) Kl 15 begav jag och Nellie oss till Sara för fika. Där var också mamma, pappa, Jennie, min farbror Peter och kusin Joanna också :) Massa trevligt! Stannade ett bra tag, sen kom Kimwell och gick med oss hem. Nu har vi ätit, Nellie sover och jag kollar på melodifestivalen och skäms just nu för er som röstat ut vinnarna.
Ja, precis! Usch..vad röstar vi på egentligen. Låten Mirakel??????? Det är ju helt klart ett skämt, det måste det vara?!!!!!
Det är verkligen inte schlager längre. Vart hade det tagit vägen liksom. Och om det är en låt som har den genren så går den inte ens vidare. Nu ska det vara balader som handlar om att man gråter och helst på svenska? HUUUUR ska det lyckas i euro vision?! Jag fattar inte hur folk tänker. Jo justja, pengar. Allt för att få in pengar. Men tänk om Sean banan skulle vinna? (nu tror jag inte det men tänk om) Vill vi att han ska representera sverige? PINSAMT!
jaja.. så var det med de :P Jag har bara sett de två sista bidragen idag, men det räckte för mig. Tack o hej melodifestivalen!

Taggar inför Bodyguard. Har aldrig sett den tror jag så det är ett måste. R.I.P Withney Houston!

Pussohej :)

 

Happyface <3



Family

Tycker att det är så mysigt att vara här hemma hos mamma och pappa. Vakna upp i ett stort hus, dricka en stor kopp RIKTIGT kaffe (hemma är jag lat och kör på snabbkaffe, jag vet skäms! Har en perkulator men tar så lång tid), om det är sommar kan man bara gå ut på baksidan och äta frukost i den härliga solen , bada i poolen. Det kommer vi göra massor i sommar med Nellie. Ska bli så kul, vill ha sommar nu :)

Har lite annat att göra när jag nu är här. Rensa kläder som har legat i källaren, ska sälja en hel del på loppis nästa helg :) har aldrig gjort det förut. Eller aa förutom när man var runt 8 år och stod på sin gata och hade plockat ihop typ en tofs, ett hårspänne, en penna och kanske en badanka för 2 kr. Annars inga erfarenheter ;)

Nellie sover nu så ska dricka kaffe och kolla på tv i lugn och ro!

Ps.En sak med detta hus är att det knakar och knarrar lite här och var,hmm.. Läskigt!

Puss!

En glad nyvaken Nellie :)
En trött, sovande Nellie nu :)


Torsdag

Idag har jag och Nellie träffat Sara och fikat. Nellie är ju så pratglad av sig och hon babblar högt, så folk runt omkring tittar lite konstigt på en.. Åh så irriterande det är. En 6 månaders bebis får man låta babbla, inte så att man kan säga åt henne och bli arg och be henne vara tyst! Näe, så sluta titta och låt min dotter få vara glad och busig! :)

Hade supermysigt som alltid! Gick hem och packade för att sen när kimwell kom hem från jobbet åka till mamma och pappa. Jag och Nellie ska spendera natten här :) mys! Tränade här, dom har massa maskiner och hantlar så varför inte :)

Nellie sover så sött!
Jag,mamma och Jennie kollar på Revenge och har ätit massa god frukt.

Eftersom jag inte är hemma och kommer inte hem förren på lördag kommer jag inte kunna ta bilder med kameran, därav iPhone bilder.

Ha en mysig kväll!
Pussohej.

Bilder- Jag idag, ignorera handduken på golvet och allt stök ;)
Nellie imorse :)<3


Alla <3 dag i efterskott!

Myskväll med älsklingen. Film och glass med krossade ballerina kladdkaka toppat med chokladsås samt mina hembakade kakor från igår :) inga fel här inte. Ska bara låta glassen smälta lite, då är den som godast enligt mig!

Ha en supermysig kväll. Kramar från mig!



Nellie

Lite bilder på Nellie från igår :)








Det är helt galet hur mycket man kan älska någon. Nellie, jag älskar dig mer än ALLT! Kärleken är så enorm att den går inte att förklara. Som jag sagt förr -Det finns inget större än kärleken till sitt barn <3
Mitt hjärta <3

Sömntuta

Har packat upp grejerna. Ska fota dom och visa senare.
Har sprängande huvudvärk så har proppat i mig Alvedon och kaffe. Anledningen till huvudvärken är att jag inte drack kaffe imorse. Har försökt att sluta, eller i alla fall trappa ner. Men min kropp är har vant sig att få koffein på morgonen och då blir det lite tokigt..

Nellie sov precis men vaknade nu. Sovit i ca 2 timmar. Slumrade till en stund själv också :)

Sara var här imorse en liten stund. Nellie blir så glad :) ska träffa henne imorrn en mycket längre stund så hinner nellie busa med sin moster mer :)

Nu ska jag busa med mitt hjärta<3

En sovande nellie, en vaken nellie nån minut senare :)


Nu är dom här

Nu har det jag beställt från jotex kommit. Spännande ;)


Sista chansen

Nu är det bara två dagar kvar att kunna rösta. Så rösta NU --><3

<3

Picture time

Detta shoppade vi i fredags.
Det märks att jag tycker om rosa. Det roliga är att när Nellie låg i magen och vi fick veta att hon var en tjej så sa jag att jag ska inte köpa så mycket rosa bara för att det är en tjej. Men ja, inte riktigt så blev det ju. Rosa är ju så fint så jag kan ju inte bara motstå att köpa kläder med den fina färgen :)




De små detaljerna.

Till Nellies rum: Taklampa & en ram. (till köket, dl-mått m.m.)


Jag är verkligen ingen expert på att ta foton så ni får ha överseende med det ;)
Kläderna är köpta på h&m, Cubus och Lindex.
Resten på Lagerhaus.
Ska fota i Nellies rum också så får ni se hur det blev :)
Take Care.
Puss!

Måndag

Äntligen är taklampan och gardinerna uppe i Nellies rum. Åhh så fint det blev. Hela rummet lyser rosa, jag tycker det är jättevackert!
Min kära sambo hade lagt kamera-sladden där jag inte hittade den, så därför har det inte blivit några bilder idag, varken tagna eller upplagda här.

Nellie och jag har bara varit hemma idag. Det är väl skönt ibland att ha det så men jag tycker om att göra saker. Träffa folk, få besök, komma ut med nellie :) så imorrn ska vi allt komma ut och hitta på nåt!

Gonatt, dröm sött!
Puss.



ögongodis

Alltså, se men inte röra Right?! Ja, så är det iallafall för oss. Jag vet att Kimwell tycker (och säger) att andra tjejer ser bra ut och tvärtom och det är inga fel med det. Vi är båda varandras livs kärlek (tur det) så vi kan prata öppet om sånt osv. Så med det sagt så måste jag bara säga, Ryan Renolds..mhm! Såg en film nu med honom och vilken besvikelse det blev. Man fick ju inte se hans kropp! Annars var den bra. Han är nog en av de få blonda,ljushyade killar jag tycker ser bra ut. Annars tycker ju jag om bruna ögon, mörkt hår. Ja, Kimwell ni vet han är ju halvfilipin så det säger ju allt. Jaja, jag var bara tvungen att säga detta. Så nu vet ni det!

Annars så har jag fixat lite i Nellies rum. Imorrn kommer jag ha mer tid att lägga upp bilder, har varit nånting hela tiden idag så har inte hunnit föra över bilderna från kameran till datorn.
Tog fram min kreativa sida ikväll då jag satte mig i soffan och målade med porslinsfärg på några koppar. Köpte färg och penslar innan jul men har inte funnit tid eller lust till att ta tag i det. Det är ju en riktigt bra ide att ge bort i present. Måla och/eller skriva på en kopp, ett fat eller så :)

Jag har haft en bra dag. Hoppas ni också haft det!
Gonatt. Pussohej!

Mina hjärtan <3
(Bild tagen när Nellie var ca. 2 mån.)


Välkommen härliga sol!

Ja som rubriken lyder :) det är plus grader ute och strålande sol. Nu får man lite hopp om att våren är påväg :)

Idag är en städ-tvätt-och fixa Nellies rum-dag :) och handla behövs så är påväg och ska göra det nu. Magen kurrar lite så vi får nog skynda oss innan magen blir riktigt arg, inte roligt.
Ha en riktigt fin dag :)


Fråga!

jag frågar till er läsare.

När började erat/era barn sova i eget rum?
Hur gick det?

Nellie är ca 6,5 månad och funderar på om vi ska flytta in henne i sitt rum. Men jag tycker det är så skönt att ha henne nära mig så jag kan kolla till henne när jag vill. Men känns ändå som att det är dags snart?!

Tacksam för svar :)
<3

Godmorgon

Sitter i soffan med tvn på och äter mackor med philadelphia. Såå gott! Är inte så förtjust i att äta frukost, är liksom inte sugen annars. Men man måste, kan ju inte gå hungrig :)

Nellie och Kimwell ska ha en hel dag tillsammans ensamma idag. Det är på tiden. Jag ska snart iväg och träffa en kompis på stan, gå och ta en kaffe och ha det mysigt. Sen ska jag åka med mamma och pappa till min moster som har födelsedagskalas :) Vill såklart ta med Nellie men man måste låta sig själv ha egen-tid. Det blir aldrig av när det är tänkt för att jag tycker så mycket om att ha med henne överallt. Hon är ju inte svår att ta med överallt heller. Jobbigt att vara ifrån henne. Men lite pappa-dotter tid är ett måste också :)

Shoppade en hel del igår. Tänkte ta lite bilder på allt senare om jag hinner så får ni se vad jag hittat :)
Dags att ta fram sminket och kladda lite..
Puusss!

Saknar redan mitt långa hår. Meeen det behövdes verkligen klippas. Risinolja, ja tack!


Ut och far

Ja, idag har vi minsann gjort en massa roliga saker. Mer blir det nu. Imorse kom pappa hit så åkte jag och Nellie med honom till min farmor och farfar. Blev massa trevligt med kaffe och fika :) Dom är så galna i Nellie, mysigt !

Kom hem och efter ett tag kom Louise, Saga och Emma :) Massa bebisprat, tjejsnack och vuxensnack. Dansade lite också, Kinect ni vet ;) Nu har Nellie fått gröt och vi (jag, Nellie, Kimwell) ska åka och shoppa lite. Taklampa till Nellies rum sen lite annat som jag har spanat in ;) Det får ni se när jag köpt och tagit bilder på.

Ha en fortsatt mysig dag/kväll! Pussohej.

<3



Winter wonder world!

Har precis kommit in efter en skön promenad ute i kylan med Nellie, Sara, Nattis och Ludvig. Man är sådär härligt rödrosig om kinderna och lite mysigt kall, om ni förstår. En mycket skön känsla när man kommer in i värmen :)

Kimwell kommer snart och då åker vi och lämnar nellie hos mamma och pappa för att sedan åka och träna tillsammans :) taggatagga!
Ikväll längtar jag till "Once upon a time" och " Revenge" Spännande! Tittar ni också på det?

Hadetgott!
Pussohej.


Nellie är en liten ballerina idag i sina rosa strumpbyxor med svarta prickar på och ballerinaskor-mönster på fötterna :)


Ops, I did it again!

Yes, that's right. Jag gjorde det. Jag beställde lite inredningsgrejer igår kväll/natt. Jotex.se. Superfina saker till bra pris. Beställde en bordslampa med vid fot i romantisk stil med ljusrosa tygskärm :) Den kommer få pryda fint inne i Nellies rum. Sen till mig själv (eller till oss men kimwell bryr sig inte lika mycket) två kuddfodral som ska bytas ut med två andra kuddar i vardagsrummet som jag tycker har gjort sitt. Behöver nya gardiner också, ljusa ska det vara och helst tjocka. Har hittat några alternativ så får se vad det blir :) Love it.

Nellie tar en tupplur, jag sitter och frossar Noblesse. Tog inga igår kväll som jag sa så det är okej..
Ska diska och plocka undan lite här hemma för sen kommer syster Sara :) Ska ta en mysdag tillsammans.
Take Care!
Pussohej.

Pluttan i myskläder för några veckor sen



inredning

Är så sugen på att beställa massa fina grejer till Nellies rum. Ska beställa några saker från Jollyroom men en av grejerna är tillfälligt slut så får vänta lite. Hon sover än sålänge inte i sitt rum så bråttom är det egentligen inte, även om jag skulle vilja göra allt nu,nu,nu ;) Ska be Kimwell sätta upp gardinstång där inne så fixar jag upp gardinerna som vi har. Imorrn ska jag köpa en taklampa till rummet också :)

Har idag städat en hel del. Nellie har sovit väldigt mycket under dagen så jag hann göra mig själv klar i lugn och ro. Gick till Ica och handlade lite fika och mötte då upp Nattis och Ludvig. Gick därefter hem till mig allihopa då också Kimwell kommit hem. Efter en stund kom mamma och pappa hit. Fikade och hade trevligt :)
Kimwell drog och tränade.
När alla hade gått så blev Nellie en liten tröttis så hon fick välling och sen sov hon. Då satte jag igång med maten.
Är grym på kyckling nu, min marinad blir så jäkla god :) Kimwell säger det iallafall och då är det på allvar alltså ;)

Blev klar med matlagningen för en stund sen (jag vet, supersent), har ätit och hamnade sen vid datorn. Har kollat runt på massa inredningssidor. Åhhh.. vill ha allt!

Näe, nu ska jag äta lite Noblesse. Har fått sån craving på de nu. Men gott är det ju!

Take Care.
Pussohej!

Bilder tagna härom dagen. Testade nya hårbandet ;) Måste dock hitta nåt fint som det matchar till :)


iPhone

Skriver man från iPhone så får man väl räkna med att det blir fel ibland. Blev lite konstigt med bilderna i inlägget nedan hehe. Då vet ni de i alla fall, att det inte var med flit ;)
Gonatt och puss!


My baby

Längtan jag känner inför varje morgondag, att få vakna och se min underbara och glada dotter i sin säng bredvid mig, att sedan lägga henne bredvid mig och mysa för att sedan somna om tillsammans medans hon håller i min hand <3 bland det bästa på hela dagen!

Idag har vi varit på BVC. Läkarbesök denna gång. Men först mäta och väga : 65 cm lång, 7825g :) Hon följer sin kurva fint!
Läkaren gjorde inte så mycket. Frågade lite om utvecklingen, kan hon rulla åt alla håll? Jollra? Sitta utan stöd? Ja,ja,ja! Sen tog han en pinne och peta på henne för att se om hon tog tag i den med först ena sen andra handen, vilket hon gjorde. Kände lite på hals osv, sen lyssnade på hjärtat. Såg fint ut allt. Skönt!

När vi var klara gick vi på promenad med Nattis och hennes sötnos Ludvig :) Hem för att äta, både jag och Nellie. Sen drog jag och tränade med Carro. Testade på ett pass afrodans. Tyvär kan jag inte fortsätta med det pga min nedrans foglossning som aldrig vill försvinna. Det har blivit bättre av gymträningen så ska fortsätta med det.
Kom hem, Nellie fick mat sen sovdags för henne vid åtta. Då satte jag mig i soffan och kollade på Top Model Sverige. Vissa är såå pinsamma. Snälla rara, man kan väl ändå vara ödmjuka?! Men ändå kollar man haha ;)

Älskling gjorde mat, fetabiffar, mums :)
Har sedan kollat på alla komediserier som går efter varandra på kanal 5.
Funderar på sängen, att lägga mig i den, och sova...skööönt!
Men först, duschen!

Hadet!
Lite bilder från idag, bl.a. min nya frisyr :) (Dock iPhone-bilder)


Rösta!

Gå in här --> <3 och rösta på Nellie. Inte långt kvar nu att rösta :)

<3

Kväll

Sitter i soffan och har lite egentid. Nellie somnade för ca 1 timma sen och kimwell la sig vid halv sju. Har man varit uppe sen typ tio igår morse så är man trött ;)
Sitter och kollar på Sofias Änglar sen blir det Mammor och minimodeller. Fattar egentligen inte varför jag tittar på det sistnämnda. Blir ju så arg! Men jo, jag vill.

Imorrn ska jag och Nellie till BVC :)
Sist, den 27 dec, var hon 64 cm lång och vägde 7165 tror jag. Blir spännande att se hur mycket siffrorna kommer stiga imorrn ;)

Take Care!
Pusss.

Nellie på pacos i lördags. (dåliga iPhone bilder, lovar att jag ska bättra mig och börja ta mer med systemkameran)


Hello

Funderade på rubriken men kom inte på nåt bra att skriva haha..

igår, söndag, vaknade vi hyffsat tidigt. Kimwells kompisar låg och sov ett bra tag till. Dom hade varit uppe nästan hela natten och spelat...
Kl 12 åkte Kimwell och en av kompisarna och handlade. Jag gjorde mig och Nellie iordning för babysim. Så fort grabbarna kom tillbaka väckte dom den tredje karln och därefter drog vi och babysimma :b
Denna gång testade vi olika sett för nellie att dyka. Släppte henne när hon var under vattnet också. åhh så läskigt men hon tyckte inte det var nåt konstigt alls haha.. Bebisar har tydigen det i sig att dom simmar upp själva. Såg så gulligt ut när hon med både ben och armar tog sig upp, fast självklart får man ta tag i henne precis innan ytan. Wiiiee.. längtar till nästa gång!
Farmor och farfar var också där och kollade :) Dom tyckte det var kul att få se lilla nellie tihi :)

Sen åkte vi direkt hem. En av killarna ska gå kockutbildning så då satte vi honom på matlagningen inför kvällen ;) Nellie sov lite, sen blev det gröt till henne. Runt halv sex kom Julia, Joline och Petra hit en stund som hade vägarna förbi :) Joline är såå söt :D Var riktigt trevligt att få träffa dom igen. Jag och Nellie skulle ju iväg sen till mamma och pappa så jag höll på och packa samtidigt. När kl blev halv åtta var det dags att åka.
Jag och nellie fick ju inte vara hemma (helt förståligt) eftersom dom skulle kolla på Superbowl hela natten och dom är väl inte sånna som bara sitter däckade i soffan... lite skrik,  lite fula ord, lite upp och hoppa och bli lite galen av glädje/ilska.. osv ;)

Väl hemma hos kära mor och far och jennie så blev det mat. Sen mat till Nellie och därefter läggdags för snuttan. Jennies pojkvän var där också och dom var snälla och lät mig kolla på film med dom. Footloose! (har sett musikalen, AWESOOOOME)
Somnade ganska sent. Upp vid 6 för att äta frukost och packa alla grejer som jag rivit ut. Var tvungen att väcka nellie (usch, jag vet) för att ge henne välling innan vi skulle åka. Det roliga är att man tror att hon ska bli lite grinig för att man väcker henne men hon är samma glada lilla solstråle som vilken morgon som helst. Åkte sen med mamma kl 7 hem.
Kimwells kompisar var kvar, men dom gick strax efter att jag kommit hem till deras tåg.
Vi gick och la oss igen hehe. Somnade om till typ elva.. sköönt! Nu sover hon igen, liten powernap.

Får se vad denna dag har att erbjuda.
Take care!

Nellie älskar sina leksaker <3



Dudes

Nu är 2 av kimwells kompisar från Stockholm här och kommer stanna till måndag morgon. Dom sitter och spelar. Kimwell lyckades återuppliva sitt kära playstation3. Det var väl tur det, så slipper jag oroa mig för att ska gå och köpa sig ett nytt ;)

Efter att vi systrar och nellie varit på pacos begav vi oss till ett konditori och fikade. Därefter var vi tvungna att gå åt varsitt håll. Supermysig dag med världens bästa systrar <3
Väl hemma blev det städning. Efter kl nio kom kimwells kompisar och strax därefter kom Jennie och hennes kompis Julia hit också :) blev klippt av Julia som går frisörutbildning. Riktigt duktig :) blev en page-frisyr men inte så jättekort i nacken. Blev väldigt nöjd! Längtar tills jag får göra mig iordning imorrn och styla håret ;) då kanske jag hinner ta en bild eller två så får ni se hur det blev :)
Blev i alla fall en sen kväll då tjejerna tog bussen hem vid halv tolv, SEN åt jag kvällsmat. INTE OKEJ! Måste skärpa mig med mina matrutiner. Jaja..nu blir det sängen :)
Hademys!

-Pussssss på dig mamma.<3


Syskonkärlek

Kollade igår på filmen "jag saknar dig". Bölade som bara den.. Det får aldrig hända, vill ha mina systrar föralltid, förevigt <3

Sitter på pacos och väntar på dom nu, Sara och Jennie. Ska luncha och ha det mysigt. Nellie är såklart med. Kimwell är hemma och lagar sitt käraste Playstation3 som efter 5 år dog igår kväll. Han ska nu återuppliva den. Sen städa hemma :)

Nellie sitter och babblar just nu, gullunge!
Puss o hej finingar.


Coca cola

Gårdagen blev inte som jag tänkt mig. Låg hela dagen och mådde sjukt illa, kunde inte äta något. Piggelin funkade en stund, fil gjorde att jag fick ont i magen, allt annat gick inte ens ner. Feberfrossa på kvällen också, fast utan feber då.

Idag, skulle tränat men blev en ligga-i-soffan-dag. Förutom när nellie ville annat såklart :) måste ju hålla humöret uppe för pluttans skull :)
Det jag ätit idag är en banan, en morot, 2 rostmackor och sen för att få i mig nånting mer matigt så köpte kimwell McDonalds. Ja, DET kan jag äta. Jätteskumt! Och Cocacola :)
Huvudvärken vill inte försvinna heller. Meeen jag ska inte klaga, det är ju förmodligen inte magsjuka i alla fall :) jag är glad ändå! Nellie får mig på gott humör :)

Ska ta och färga håret snart. Ingen ny färg, jag kör på det röda fortfarande :)
Ha en supermysig fredag allihopa!
Pussokram

Min ängel <3


Sovmorgon

En väldigt skön morgon! Låg och mös ett tag med snuttan i sängen innan vi gick upp. Gjorde sen frukost till mig och sen fick nellie sin andra flaska för idag. Denna dag kommer bestå utav städning. Har städat sen i söndags men det blir ju aldrig klart. Tvätten blir ju bara mer och mer, disken likaså.. Men skönt när det väl är klart :) har rensat ut klädgarderoben på kläder som jag förmodligen kommer sälja på en loppis i slutet av månaden. Sjukt mycket kläder. Ska kolla igenom alla undanlagda prydnads saker också, behöver bli av med alla möjliga saker.

Har i alla fall inte sååå mycket kvar att göra. Men måste komma ut lite också, får ta en promenix lite senare :)

Igår var nellie hos sin moster Sara medans jag tränade med Louise. På fredag blir det samma :) skönast att träna på morgonen. Var klara kl 11!

Nu har nellie somnat, ska passa på att städa nu :)
Pussohej!

( förresten, har den senaste tiden skrivit mest från iPhone, så mycket lättare)

<3


Äckelpäckel

Som rubriken lyder!


Pictures from today

Lite bilder på nellie (och moster) från idag :)


RSS 2.0