Shopping

Jag och nellie har idag gått på stan med Sara :) nellie bara älskar sin moster (båda två mostrar förståss). Blev en hel del shopping då, var väl egentligen inte meningen meen är man galen i shopping så är man ;) nellie behövde också lite nytt eftersom hon vuxit ur 62. 68 kan hon nog ha ett tag till men blir nog 74 snart ändå :)

Mina köp :)
Nellies nya och mina nya köp ;)

Mitt: lila klänning med svarta hjärtan, randigt ganska genomskinligt linne, 2 svarta underkjolar, tre st trosor, tofsar och hårfärg.

Nellies: lila body med stjärnor, rosa med stjärnor, ljusrosa body, vit/ljusrosa randig body med blommig ficka, ljusrosa jeans, blommig tröja, strumpor, sockor och ett hårband med rosett :)
Den blommiga tröjan fick Nellie av snälla rara underbara moster Sara :D <3


Pumpa pumpa

Det är vad jag Louise och hennes kompis Denice har gjort ikväll på gymmet. Så jävla skönt! Kom hem och duschade sen badade jag med snuttan medans kimwell gjorde kvällsmaten. Därefter välling för nellie och så trött som hon var så självklart somnar man i mammas famn. Åh så mysigt! La henne på bröstet sådär som man alltid hade henne när hon var minibebis. Helt underbart, kunde inte slita blicken från henne. <3 fick dock ta mig i kragen och slita mig från henne och lägga ner henne i sin säng, tröttisen<3

Mat och how i mer your mother! Kimwell har nu somnat i soffan såå ska ta och ruska till honom så han vaknar, jag är så snäll ;) blir en tidig kväll idag, skönt, får sova ut då :)



Från i lördags.


My heart!

<3


Skaka rumpan lite grann..

Åh jag vill såå jäkla mycket att börja dansa igen! Ragga/dancehall, gahhh så kul det var. Vill skaka rumpa och kropp och allt! Galet kul :D men jag får väl stå här hemma i vardagsrummet istället ;)

Åkte inte på Babysim idag, nellie är lite snorig så vill inte att det ska bli värre. Så vi stannade hos mamma och pappa, fick lunch också :) åkte hem vid 5 sen har vi bara städat. Jag måste dock fortsätta imorrn med massa tvätt, skönt att vi har en egen tvättmaskin då.

Nellie har nu börjat med välling och gröt :) hon älskar det och var duktig med att äta och svälja gröten, spottade aldrig ut den i alla fall :b måste bara hålla koll så hennes mage klarar av allting, om inte så blir det att köpa laktulos som ska hjälpa :) Justja, hon har senaste veckan börjar säga tydligare saker som tex. Ma-ma och ba-ba eller da-da. Nu vet hon förmodligen inte vad det betyder hehe, men så roligt när hon säger så, man blir helt överlycklig. Pluttan min <3
(Jag kommer bli en riktig hönsmamma, bara så ni vet)

Nu ska jag ta och äta något lätt så jag inte somnar hungrig :)
Ha en fortsatt mysig kväll!
Pusss

Nellie har ju lite roliga miner för sig, detta är en av dom ;)


Saknad

Barnfria till imorrn förmiddag. Men fyy så jag saknar min lilla ängel <3
Har varit ute och ätit, jag och kimwell, sen hyrde vi film och ska kolla på en av de två filmerna. Får njuta av att bara kunna vara:) men ändå tomt :(
Ha en supermysig kväll allihopa :)
Pussohej!


Åhhhhh min plutt <3


Rösta nu :)

Går in här--> här och rösta på Nellie så har hon chansen att vara med på omslaget av tidningen Vi föräldrar! Inte lång tid kvar att rösta så gå in NU :) Glöm inte att man måste klicka på rösta, logga in på facebook i rutan som kommer upp och sen klicka på rösta igen :) Tack alla som röstat!

<3


Det blev som det blev

Då var det klippt ;) tog saxen och bara vips..... håret borta!

Måste dock beställa tid hos frisör för att klippa det jämt ;)


Rättning

Skrollade ner lite här och såg att jag skrivit fel angående en bild. Den med klänningen nellie fick av min mamma och pappa i julklapp, den är såklart tagen i början av januari, inte december haha.. Då var det rättat :)
( vet att man kan ändra i inlägget men skriver från min iPhone och då går det inte vad jag vet :b )


Kort hår?

Nu har jag långt hår enligt mig men eftersom jag blir så trött på mitt hår efter ett tag så vill jag göra nåt nytt. Plus att NU börjar mitt hår ta stryk efter alla dessa år. Skulle då vara skönt att klippa bort en hel del av längden. Lite bilder från när jag var korthårig. Hittar inte de senaste med kort hår, det var i börjar av mitt och kimwell förhållande. Dessa bilder är från 08 tror jag.

 

 

 

Hade page under denna period.

 

Raklångt korthårig :P

 

 

 

 


Svar på tal!

Blir så irriterad när man får höra att folk snackar bakom ens rygg eller hur man ska uttrycka det. Detta handlar om att vi hade 2 katter och nu har vi inte kvar dom längre.
Jag ska ge er den verkligen anledningen, eftersom vissa verkar tro att man bara inte orkade med dom...

Innan vi ens planerade att skaffa barn så ville först och främst jag skaffa katt. Då hade vi inga planer alls på barn förens på lång sikt. Jag har haft katt i många många år, Pelle, han bor hos mamma och pappa och är utekatt. Helt underbar katt, världens snällaste. Ja så eftersom jag saknade att ha katt så pratade jag med kimwell om det, han ville också tillslut. Så vi köpte 2 helt underbara kattungar. Supermysiga och busiga. Ossi och Zoe.
När jag sedan blev gravid tänkte vi att det vara jättekul för bebisen med katter osv.. Ossi har ett "handikapp" vilket gör att han är väldigt klumpig och vet inte riktigt vart han har sina ben och klor o så. Zoe var som vilken kattunge som helt MEN Ossi började tillslut att dominera Zoe (vilket är ganska konstigt eftersom ossi inte kunde springa ordentligt och det kan zoe),  vilket gjorde att hon gömde sig för honom och ville bara komma fram om han inte var i närheten med så fort hon hörde honom klampa med fötterna så försvann hon direkt. Hon åt knappt.. Hennes favorit ställen var under soffan och lååångt in eller uppe i garderoben. Dit Ossi inte kunde ta sig till. Min kompis Rebecca blev förälskad i Ossi och vi testade om det gick att ha båda hos henne (tänkte om allt kunde bero på avundsjuka pga bebis) men blev samma sak där, Zoe gömde sig under badkaret. Så nu har hon Ossi och det funkar såå bra. Han mår mycket bättre också och har lärt sig att bli mer smidig. Zoe hade vi kvar här då, men vi märkte tillslut att nåt stämde inte. Hon blev helt galen, nu vet jag att kattungar är busiga, men detta var extremt. Även om hos var mysig så blev det föör mycket pga att hon blev så tokig. Sprang runt som en tok och om nellie låg i babygymmet på golvet (bara nån månad gammal) så kunde inte jag slappna av ifall hon skulle hoppa på nellie. JA, jag kunde inte slappna av. Bli mamma själv så vet ni att man slutar aldrig oroa sig. Sån är jag iaf. Sen tänkte jag och alla runt omkring sa att nej men katter skulle aldrig göra något dumt osv.. nehe? vad som händer är att hon hoppar på nellie när Zoe håller på att springa runt som en galning.. det var droppen för mig. Kalla mig dålig men jag kunde inte ha det så.. att aldrig kunna slappna av, ja jag säger det igen. Ville knappt gå in i köket och hämta något om Nellie låg nån annanstans.. Vi bestämde oss för att lägga ut zoe på blocket för att sedan hitta nån som ville ha hand om henne. För innan Nellie kom var hon helt underbar ,mysig och var inte alls som hon blev tillslut.. Så för Zoe's bästa också tog vi detta beslut. Hon bor nu hos en familj med en pojke som älskade katter och Zoe blev förtjust i honom också. Dom kom hit och hälsade på först (vill inte sälja henne till vem som helst, jag har ett hjärta). Sen åkte vi och lämnade henne till dom några veckor senare, så vi ser till vilket ställe hon kommer till. Hon blev supernyfiken direkt och familjen hade köpt en stoor lekställning som hon tyckte var rolig :) Kändes jobbigt också såklart. Men nu vet vi att hon har det bra och har pojken att leka med också. Mamman i familjen ringde en tid senare och tackade för den fina uppfostran av Zoe och att allt gick jättebra. Det kändes underbart att höra.
För att sammanfatta allt. Jag älskar katter, älskar ossi och zoe, vi hade aldrig några planer på att sälja dom. Men funkar det inte så vill man ju göra det som krävs för att dom ska må bättre. Och det gjorde vi. SÅ är det nån som har nåt att säga så säg det till MIG! Tack :)

Nu blev det ett långt inlägg..
Ska hoppa in i duschen nu sen får vi se om håret ryker eller inte. Funderar på att klippa kort?!

Pussohej <3


Godmorgon!

Vaknat för en stund sen. Har busat med massa med nellie. Nu blir det ännu mer mysmorgon med kaffe, smoothie och film :)

Bilder från imorse<3


HURRA!

Hurra för Nellie som idag blir 6 månader, Hurra för Saga som också idag blir 6 månader, Hurra för Sagas storebror Vincent som blir 2 år idag och till sist Hurra för mig och Kimwell som firar 3 år tillsammans idag :D
Har jag missat nån?

Fattar inte att tiden har gått så fort. Galet fort!
Nellie lär sig nya grejer varje dag, så underbart att följa hennes utveckling dag för dag.
Några av de saker hon kan är:

Rullar runt,runt,runt..ligger inte stilla längre haha.
Leker med leksaker för fullt. Sträcker sig efter dom, letar efter dom om hon tappat nån leksak. Stoppar allt i munnen :b
Kan själv stoppa in nappen rätt i munnen, ibland blir det dock fel håll ;)
I princip springer i sin lära-gå-stol.
Sitter själv.
Försöker ta sig upp på knäna när hon ligger på mage.
Kan gå om man håller henne i händerna.
Står själv om hon håller i något.

Det får räcka. Hon kan så mycket men känns som att man skryter om jag skriver för mycket. Det ska ni veta, jag tål inte föräldrar som skryter om allt vad sitt barn kan. Detta skriver jag upp dels för min skull, så jag kan gå tillbaka och kolla :) Vill verkligen inte skryta, så nu vet ni det.
Imorrn ska vi börja med smakportioner så ikväll ska jag göra iordning allt :)
Lillsnuttan sover så ska göra mig iordning.
Hadet så bra!
Pussohej.

Taget i början av december. Älskar klänningen, den fick hon av sin mormor & morfar i julklapp :)



Poser


This day!

Kl 14 gick jag och nellie till stan, köpte med mig en sallad från bara vara (såklart ;) ), lika trevligt varje gång att träffa dom, mina gamla arbetskamrater :) sen begav vi oss vidare för att möta upp Anna :) därefter gick vi till hennes mammas jobb för att säga hej till henne :)
Sen gick vi till Carro och hennes son Lucas och hade massa trevligt!
Kimwell kom och hämtade oss senare.

Dags att sova!
Pussohej.


Lycka!

Lycka är att vakna upp till denna lilla skrutt <3 hon sover numera på sidan och när jag vaknade imorse låg hon på mage, såg så sött ut! Sen när hon vaknar och inte ligger på mage så rullar hon runt till mage och babblar och ger en världens leende! Helt underbart <3

Nu ligger hon och sover en stund, så ska själv passa på att göra mig iordning för dagens planer :)
Lite mörk bild men man ser lite i alla fall :) här ligger hon på mage.
Nästa bild är tagen nu :)





Yesterday and today

Igårkväll kom våra fina vänner Jerker och linda hit och hade det supermysigt :) dom åkte idag till Thailand och ska åka runt där i en månad. Kommer sakna dom såå mycket!<3

Idag kom Emma, dwayne, louise och Vincent hit :) busade(barnen) och pratade (vi mammor) massor! <3

Ikväll har jag tränat med Louise, Linda och Cajsa. Såå skönt att träna! Taggad till tusen.

Nu har kimwell lite mysiga planer på gång så ska vara social mot honom!

Pussohej :)


Sitta är roligt!

Nellie och jag myser i sängen, hon busar med "lilla gubben" :)


Pluttan

En helt utslagen tjej efter att ha dykt igår på babysimmet. Det gick jättebra, men slocknade rätt snabbt ;) jobbigt att bada och lära sig nya saker!<3


Egg and bacon!

Inte helt fel frukost :) omelett och bacon, och en kopp kaffe är ett måste!


Rocker!

Nellie var en liten rock-tjej idag med röda jeanstights och t-shirt med tuff text på haha. Nu vet man hur våran son skulle se ut om vi nån gång får en ;)

Har varit en lugn dag. Jennie var här, men vi var så trötta så gjorde inget speciellt. En mysdag :) men med en hel del städ,tvätt och matlagning också. Imorrn är det babysim för tredje gången vilket betyder att nellie ska få dyka under vattnet :D spännande! Kimwell får dyka under med henne för jag måste hålla för näsan när jag dyker under vattnet :/ så det går ju inte då. Men ska bli så kul :D

Denna kväll blev det bad med snuttan i badkaret, sen sovdags för henne, älskling gjorde kvällsmat och sen film på tv :) kanske sätter på nån dvd film också . Trodde klockan var mer.. Skönt :)

Ha en trevlig kväll! Har ni gjort något roligt idag?!

Pussohej.


Svar!

Nu ska jag ta mig tid till att svara på era frågor/kommentarer. Nellie sover just nu så får hoppas hon fortsätter sova ett tag till, annars får moster Jennie busa med henne :)

Vad gör du om fem år? Hur ser din familj ut då?
Om fem år blir jag 28 år och då har jag två barn (på gång med mitt tredje kanske), utbildad/går utbildning förskolelärare. Det har jag velat sen många år tillbaka. Jag och Kimwell är förhoppningsvis gifta (måste först förlovas). Bor i hus hoppas jag, med stor tomt och lekplatser i närheten så man kan gå och leka med alla barn ;)

Jerker : Jag läser din blogg men brukar ju fråga saker när vi ses, hihi Så fortsätt blogga tycker jag!!!
Tack Jerker haha ;) Vi ses imorrn ju :D

Jag undrar hur du trodde det skulle vara att bli mamma och hur det faktiskt är? Är det som väntat? Och om du hade fast anställning innan du blev gravid.. Hur mycket får man annars ut och klarar sig ekonomiskt?
Helt ärligt nu då! Jag trodde det skulle vara betydligt jobbigare faktiskt. Nellie har ju varit så snäll och lätt att ha med sig överallt. Jag trodde inte att jag skulle ha så mycket ork ändå som jag har. Längtar redan tills nästa barn haha. En sak som jag var ganska så förberedd på är att det är ett jäkla prov på ett förhållande. Man kan bråka och tjafsa massor, men man måste reda ut allting och prata om allt. Annars funkar det inte. Det är nog det tuffaste, att komma överens om allting. Annars har det varit underbart och framförallt att se Nellie utvecklas varje dag. Så häftigt!
Jag hade inte fast anställning men jag jobbade så pass mycket så jag kom upp i heltid och ibland ännu mer. Så jag  hade "tur". Så eftersom jag hade jobbat så mycket så pass länge blev det inga ekonomiska problem. Jag jobbade upp en väldigt bra SGI (Sjukpenning grundande inkomst) och får ut mer än vissa med fast anställning.
Hade jag inte jobbat alls så får man ut lägstanivå vilket är 180 kr per dag tror jag(innan skatt). Då hade det varit tufft. Så jag är glad att jag fick jobba massor :)


Vad jobbade du med innan Nellie föddes? Vad är dina framtidsplaner/mål? :) Kram
Jag jobbade på ett Café här i Örebro. Bara Vara Coffeeshop (Saknar såå att jobba där). Jobbade så långt som till 24 maj 2011, 2 månader innan Nellie kom. Innan Bara Vara har jag jobbat på Gustavsviks Restaurang, LekoBus Landet m.m.
Mina framtidsplaner är att bli förskollärare (dagis), ha 3 barn (2 barn till alltså) innan jag är 30, köpa hus och gifta mig med Kimwell, mitt livs kärlek :)

Jag trodde också jag skulle laga maten själv.. Men hur gick det? Hon hatade min mat /: så nu är det bara barnmatsburkar som funkar :/ billigt =S
Jaa man vet ju aldrig hur det blir hehe :) Men ska börja göra själv iallafall så får man se hur det går :) Man kan ju hoppas att det funkar så plånboken inte behöver lida allt för mycket ;)

Sådär :)
Vad roligt. Tycker det är jätteroligt att svara på kommentarer och frågor så tveka inte att fråga något framöver :)

Nu ska jag diska,tvätta,städa,fixa mig,umgås med syster.
Pussohej!

 

Sommaren 06.

Det har hänt mycket sen dess :)





Frågestunden

fortsätter tills imorrn. Hinner inte svara nu :/ men då finns det ju mer tid till er att ge mig frågor!

Säger nog snart gonatt, sååå trött! Haft en supermysig kväll hemma hos mamma och pappa med heela familjen :) träningen gick super, tränade med Louise och hennes kompis Cajsa :) träningsvärk imorrn ;)

Ha en fortsatt mysig kväll!
Pussohej.


Yeey :D

Åh vad glad jag blir när ni frågar :D ville bara säga det så ni vet :)
Fortsätt fråga bara ;)

Nu ska jag svettas på Friskis! Kämpeglööd! (åh tänker på disco tiden med smajl när man säger det ordet, nostalgi)

Pussohej

Supersnygg när man ska träna ;)


Kom igen :)

Fortsätt fråga mig! Jag svarar på frågorna imorrn kväll eller lördag :) har änsålänge inte fått från 5 personer så kom igen nu :D vad ni vill!
Tack ni som kommenterat :)

Ni har hela kvällen och hela dagen imorrn och eventuellt till lördag (tills jag svarar på frågorna helt enkelt!) på er. Fråga hur mycket ni vill!

Tjat tjat jag vet, men vill liksom veta om det är värt att fortsätta skriva här eller inte.. Inte direkt värsta bloggerskan haha men kul ändå med lite respons ;)

Ha det toppen!
Pussohej!

En bild från idag faktiskt, inte ofta man tar bilder på sig själv längre. Nellie är ju den som hamnar framför kameran istället :)


Fråga mig?

Jag tänkte såhär nu att ni ska få fråga mig precis vad ni vill. Hela torsdag (imorrn) till att börja med. Och jag vill att MINST 5 personer ger mig frågor. ( annars är det nog ide att sluta blogga kanske :p )
Så kom igen nu, vad vill ni veta? :) Tihi



Tävling!

Ni har väl inte glömt att rösta på våran lilltjej? :) Gå in här --> här för att rösta. Man måste ha facebook för att rösta. klicka "rösta" sen logga in i rutan som kommer upp sen tror jag att man klickar på "rösta" igen :)

Kollade på "mammor och minimodeller ikväll. GAHHHHHHHHHHHHHHH JAG BLIR SÅ ARG! FYFAN, skäms på er. Sminka era små barn. Raka benen och säger att hon ville det själv. Ja men för fan, om nellie kommer och säger att hon vill raka benen när hon fortfarande är ett barn så ska hon banne mig INTE få göra det. Man ska inte ens ha dessa "problem" när man är BARN! Då ska man leka ute med sina kompisar . Inte sitta inne och sminka sig och raka benen. Usch! Näe, inte okej!

Men att vara med på omslaget på tidningen "Vi föräldrar" är ju en helt annan grej. Det är en tidning för föräldrar om barn. Blir lite skillnad. Vore som sagt roligt om ni röstade :) Men jag kommer ALDRIG bli som dom där mammorna. Skäms på er! JA, jag står för vad jag tycker och säger. PUNKT.

Har äntligen fått undan alla julsaker. Skönt att få upp det vanliga igen :) Men är rätt trött på det också, ska köpa nya gardiner till vardagsrummet så fort jag får av min kära karl. Och i Nellies blivande rum så måste vi få upp gardiner och taklampa. Sovrummet kan vi inte göra så mycket med pga att Nellies säng står bredvid våran säng som är gigantisk så vi får inte plats med nattduksbord och kan inte sätta upp tavlor/hyllor för då hamnar det fel sen när vi väl flyttar på sängen. Blir att ta tag i det när hon flyttar in i sitt egna rum :) Förmodligen snart.
Hon sover ju hela nätterna utan mat och har gjort sen hon var typ 1-1,15 månad. Efter att jag slutade amma så sov hon hela nätterna utan mat. Slutade ju amma redan efter 1 månad. Har sagt att med nästa barn ska jag försöka amma längre, om det går. Går det inte så kan man ju inget göra. Det har ju gått så bra med ersättning så jag ångrar inte att jag inte ammade längre. Men blir såå gaaaaalet mycket billigare att amma. Ersättning är inte billigt och en påse är slut efter 1 dygn typ :/ Hon "äter" massor. Men nu ska vi börja med välling och smakportioner, så fort hon blir 6 månader :) Ska bli så roligt och spännande. Ska bli kul att göra maten till henne. Vi kommer inte köpa mat, jag tänker göra själv :)

Ja nu vart det en väldig blandning på innehållet i inlägget.
hoppar till en helt annan sak då..

Har tränat med Louise, imorrn ska jag träna med sara igen, sen blir det mer träning i veckan. Ska träna 3 gånger i veckan. Känns lagom. Får inte träna för hårt pga min foglossning. Verkar vara den enda som har detta problem med foglossningen. Men jaja.. är det någon som kan ge mig lite svar på min inlägg längre ner om foglossning så kommentera mer än gärna!

Kimwell har börjar på amerikansk fotboll (football) (han har spelat det förut innan vi träffades) så han tränar det två gånger i veckan plus gym två gånger i veckan. Alltså tränar han fyra per vecka... så blir lite svårt för mig att kunna träna närsomhelst. Men får gå ihop på nåt sätt. Jag tränar ju inte så länge, är borta max 2 timmar när jag går till gymmet. Så det får gå :) Så skönt att träna!

OKej..långt inlägg igen. Men det är väl kuul!
Hadet gott. Pussohej!

Nellie och kattungarna som Sara och Robert hade ett tag :)

 

Me and my heart <3




Snälla, hjälp?!

Behöver mer erfarenheter om detta. Jag har fortfarande foglossning. BULLSHIT att den alltid försvinner efter förlossningen. Är så jäkla trött på detta nu! Vill må bra i kroppen, kunna träna hårt! DANSA! Men Näe...( nu är det helt klart värt det eftersom jag har fått en underbar liten skrutt men tycker det kan bli bra nu liksom) så snälla, någon som kan hjälpa? Har hört att folk har haft det i flera år? WHAAT?! Aldrig, det går jag inte med på. Då tänker jag bli gravid igen ändå, även fast jag har foglossning. Vill inte vänta allt för länge med nästa barn... Nån som blivit gravid med foglossning? Eller som vet nån som haft det men ändå blivit gravid? Hur gick det för henne/dom? SOMEONE?!


Blir oerhört tacksam för svar :)
Vill bli återställd i kroppen nu så den klarar av flera graviditeter :)


En bild på mig för ovanlighetens skull!


rättning

Matliv ska det ju stå. Inte matlust ;) fast det kan ju vara lite så också.. att man ska ändra sitt sug och lust till maten, från det onyttiga till det nyttiga..haha jag vet inte. Jaja! Hejjjjj!

God kväll!

Snarare trött kväll. Är helt slut efter babysim, blir så seg av att bada. Nellie tyckte det var jättekul och sprattlade och plaskade :D idag lärde vi oss livräddar övningen, att ha henne på ryggen. Och så hällde vi vatten över ansiktet för att lära sig att dyka under vattnet nästa gång ;) vi har dock redan övat med att hälla vatten över huvud och ansikte när vi badar hemma :) men hon blir lika förvånad varje gång haha!

Nu ligger hon i soffan på divan sidan och sover. Hon har nog sovit en timma. Hmm..men hon är väl lika slut som sina päron. Kimwell sover han också, i sängen. Får ta hand om både nellie och min karl...ibland känns det som att man aldrig får en ledig stund att få koppla av helt, men då tänker jag på de som är ensamstående. Fasen vad bra ni är! Kärlek till er <3

Denna helg har jag frossat onyttigheter. Massa Marabou polka, farligt gott! Men imorrn börjar "ett nytt matlust" om man kan kalla det så. Liiite nyttigare i alla fall :)

Dags att ta tag i kvällsmaten då. Lite sent, men bättre sent än aldrig som man brukar säga!

Pussohej.

En väldigt glad nellie i sin matstol!<3


Tiden innan iPhone..

Det var fan så mycket bättre då egentligen. Man satt inte vid mobilen så fort man fick en ledig stund, man kunde sova direkt när man gick och la sig. Men Näe nu måste man ju kolla lite bloggar, facebook, blocket, ebay och sånt bara för att det är så lätt. WHY iPhone whyyyy? Just let me go to sleep!

Ja men just ja, det går ju faktiskt att bara lägga ifrån sig mobilen... Eller?! ...

Gonatt säger vi nu!
Imorrn är det babysim igen yeey :D <3

Glada tjejen!


Ebay

Varför skulle jag gå in på ebay igår kväll för?! Nu vill jag ha massa klänningar. Ska lätt buda så fort jag fixat ett konto och lönen har kommit!

Kimwell ska iväg och träna snart. Jag och nellie ska ut på en promenad med Sara. Men först ska vi äta frukost :)

Pussohej!


knubbis

Nellie idag när elektrikern var här och borrade i hallen!





<3

Keep on rockin'

Har ju börjat träna (igen). Men nu är det på riktigt. OKEJ! Nu har jag sagt det här, till er. Så nu kan jag inte fega ur! PUNKT.
Vill iväg och träna idag också. Ska kolla med mina systrar som också ska träna men får se om det passar med den tid d ska träna. Jag kan ju inte gå iväg nu liksom eller på dagen överhuvudtaget. Har ju min bebis att ta hand om :)
Hon sitter nu i babysittern och gör pruttljud med munnen haha.

Näe men dags att ta tag i städningen då.

Fortsätt rösta ni som inte har gjort det :)

Gå in --> här <--
Rösta på Nellie :)
Denna bild är uppe där



Mammas hjärta <3

Ligger bredvid nellie i sängen som sover så sött! Jag kan dock inte somna om för närsomhelst kommer en elektriker hit och ska fixa nånting i hallen. Tidigare imorse så var fastighetsskötaren här och satte dit en grej till tvättmaskinen som de andra missat när dom gjorde iordning badrummet. Fel på fel känns det som, alltid är det nåt!

Själv har man sprängande huvudvärk och illamående på det. Druckit kaffe och tagit 2 Alvedon så det börjar släppa. Vill dock sova lite till nu när nellie sover..

Idag ska jag ta och städa massor, kul va ;) måste städa undan julsakerna, blev inte det häromdagen. Vi såg på film istället :p myspys!

Nu kommer någon...

Så, nu kan jag sova lite ;)
Hadet! Pussssohej.


Jobbig natt!

Inte pga nellie utan för att jag har drömt så sjukt mycket mardrömmar. Usch! Hoppas inte på fler sånna här nätter. Nu ska jag mata bebis :)
Har ni röstat? :)
<3

RÖSTA på NELLIE

Gå in här för att rösta på Nellie :) Man måste ha facebook för att rösta, så ni som inte har får fixa en tycker jag :D

Våran lilla mysbebis :)


Bebis dag

Kl 11 imorse åkte jag, Nellie, Sara, Nattis och hennes son Ludvig till Sandra och hennes dotter My :) Supermysigt var det. Dom är ju så söta! Kom hem runt 15. Åt mat sen ut på promenad med Nattis och bebisar :) Skööönt. Ska from fredag börja gå ut på promenad på morgonen tillsammans. Vill ha den där rutinen att komma upp i tid, komma ut i tid, komma hem i tid och ha massa tid kvar och kunna göra något mer utav dagen :) Nu är jag lite (mycket) lat. Nellie vaknar mellan 7.30-9, mat, blöja, somnar om i ca 2-2,5 timma. Då lägger jag henne bredvid mig i sängen och myser lite, så somnar ju jag om också... inte okej!
Dags att ta tag i dagarna. From imorrn SKA jag gå upp direkt när hon har somnat om..även om det inte blir nån morgonpromenad.

Nu går hon runt i sin läragåstol här i vardagsrummet. Så söt. Hon är snabb, man måste vara med annars krockar hon i i väggen eller nåt :P Så kimwell får springa och flytta bak henne hela tiden ;)

Vet inte om jag skrev om i måndags?! orkar inte kolla heller. Men då kom först mina systrar hit, sen gick vi till myrorna. Fick ett ryck och ville gå dit och kolla :) Kan ju finna en massa fynd om man så vill. Men ingen köpte nåt dock. Gick sen till Pacos för lunch. Så roligt nu när Nellie kan sitta i matstol och får vara med. Så hon fick sitta med oss vid bordet och leka med sina leksaker :) Hon spanade också in två 16 åringar som satt lite längre bort haha ( vet ålder för att det är min systers klasskompisar :P ). Sara fick också veta att hon fått ett nytt jobb :D GRATTIS ÄLSKADE SYSTTER! det är du värd <3

Efter det kom Louise och Saga och hämtade upp mig och Nellie, så åkte vi till Emma och Dwayne :) Så mysigt så! Strax innan vi skulle åka så kom Vikkan dit också, som jag dansade med i Smajl. Kul att se henne igen :)

Kom hem. Sen vid halv sju kom Rebecca hit :) Var alldeles för längesen man träffade henne också. riktigt trevligt! :)

Igår gjorde jag nästan ingenting. Kände inte för det. Men blev en spontan promenad med bebisar med Nattis :) Det behövdes. Kan ju inte sitta inne en hel dag ( vilket händer ibland ändå men mår så mycket bättre om man gör något).

Jaja. tänkte att jag inte skulle skriva ett långt inlägg meen det misslyckades totalt. Nu ska vi äta mat och sen (om vi orkar) städa undan julsakerna.

Pusss och kärlek!


Busfrö<3

Nyfikna bebis


Frukost. Man tager vad man haver. Drog in påsken lite tidigare iår ;)
Idag blir en lugn dag. Ikväll blir det träning :)




Nellie goes crazy med leksakerna.
Mammas mat ser ju rolig ut.

Tvn är bäst. (Fyyy)

Nu ringde Nattis så ska ut på en promenix :) See you!
<3

Bilder!

Fortsättning :)

 

 

Juldagen hos min mormor!

Resten alla bilder var suddiga :/ Måste nog lära min kära mor hur man ställer in kameran så det inte blir suddigt hehe ;) <3

 

Jaja, nu har jag lagt upp en hel del bilder från julhelgen. Har från nyår också men det får bli en annan dag.

Hadet toppen :) Pussokärlek!

 


Bilder!


Julafton! Först i Stockholm hos Kimwells familj.








Sedan tillbaka till Uppsala för att fira resten av julafton hos kusinerna :)
Poledance-stången i deras vardagsrum var nog en av de större höjdpunkterna haha.





















Det kommer mera. Ska lägga in bilder från systemkameran också :)
Massa bilder, jajamänsan!

Kimwell!

Ja älskling, det är våran mysis :) men eftersom det är jag som skriver så skriver jag "min" ;) <3
Tihi!

Mahal kita kimwell :) <3


Nästa omslagstjej?

Funderar på att ladda upp en bild på Nellie för att tävla om att få vara med på omslaget på Vi Föräldrar. Tror det är röstnings system då. Kommer ni rösta på Nellie då? :)

Happyface

Ja, man kan ju inte annat än att bli glad när man får så fina kommentarer :D

Första gången på babysim idag. Nellie tyckte det var superroligt :D åhh vad hon sprattlade haha. En av de andra bebisarna var också född samma dag som Nellie. Fränt, att träffa nån bara sådär o så har vi fått våra döttrar samma dag :D Det är som min kompis Louise, hennes dotter Saga kom ju också samma dag som nellie och vi kom ju på att vi hade samma barnmorska under förlossningen :D FRÄÄNT!

Jag, Sara, Jennie och Nellie har varit hemma hos farmor och farfar idag. Fick "Färgglad Panna" som vi önskade ;) Mums, och sen choklad pudding med vaniljsås till efterrätt :D Det var längesen jag åt, satt fint. Kollade sen på filmer på när vi var små. Åh Jennie är så liten. Hon har ju alltid varit våran lilla pluttan. Men nu är hon fan snart 17 år..det liksom funkar inte. Näe för mig får hon banne mig fortfarande vara 10 år.

Justja, nu kan jag lägga upp bilder igen haha. Det var ju bara jag som hade tryckt på "Ändra redigerare" nere till höger (som bara jag ser nu då) och tydligen försvinner den där fliken.. så det var ju bara att trycka på den igen så kom den tillbaka haha.

Tror jag behöver sova nu. Kimwell har gått och lagt sig. Brukar inte vara så här hemma, att han lägger sig först. Men måste hänga upp blöt tvätt först, suck! Jaja, bara att göra det. ETT TVÅ TRE... NU!

Min mysis <3




År 2011

Snott denna från min syster Sara tihi. Ett sätt att summera 2011 på ;)

Gjorde du något år 2011 som du aldrig gjort förr?

Ja, jag gick igenom en graviditet (som var både superjobbig och helt underbar). Jag födde barn, underbara lilla dotter.

Höll du några av dina nyårslöften?
Kommer inte ihåg om jag ens hade nåt/några..

Blev någon av dina vänner/bekanta förälder år 2011?
Jajamänsan, många :) En liten tjej,Saga, kom på samma dag som Nellie OCH vi hade samma barnmorska haha :D

Dog någon som stod dig nära?
Nej

Vilka länder besökte du?
Har inte rest till något annat land 2011. Men förhoppningsvis blir det Filipinerna inom en snar framtid. Vill ju träffa Kimwells släkt därborta :)

Är det något du saknar år 2011 som du vill ha 2012?
Träffa mina vänner mer än man gjort. Men det är så svårt eftersom nästan alla pluggar eller jobbar och har mycket att göra. Men som tur är har jag mina systrar som jag träffar mer och mer och det vill jag inte ändra på :) syskonkärlek big time<3

Vad var din största framgång 2011?
Att bli mamma!


Vilket datum från år 2011 kommer du alltid att minnas?
25 Juli såklart. Bästa dagen i mitt liv <3

Största misstaget?
Har inte gjort något misstag vad jag vet.

Har du varit sjuk eller skadat dig?
Ja, jag hade hemsk foglossning under hela graviditeten och har fortfarande kvar en del smärta.

Bästa köpet?
Oj, vi har gjort så många köp så kan inte avgöra vad som är bäst.

Vad spenderade du mest pengar på?
Barnkläder,Nelliegrejer,räkningar,kläder..

Gjorde någonting dig riktigt glad?
Ja,Babyshower, Nellie kom till världen, att jag har en helt underbar sambo, underbara vänner och familj. Massor!

Vilka låtar kommer alltid påminna dig om 2011?

Oj, många låtar.

Var du gladare eller ledsnare i år jämfört med tidigare år?
Gladare :)

Vad önskar du att du gjort mer?
Kanske att jag och Kimwell unnade oss mer för oss själva, sånt man inte riktigt hinner med nu ibland.
Träffa tex mormor, farmor och farfar mera. <3    (går inte att få bort kursiv stil)

Vad önskar du att du gjort mindre?
Slösat alldeles för mycket pengar på kläder. haha

Hur tillbringade du julen?
Med familj och släkt :) Julmat,tomte,julklappar :)

Blev du kär i år?
Jag har varit kär i min karl i snart 3 år :)<3

Hur många förhållanden?

1 ♥

Favoritprogram på tv?
Grey's anatomy, Desperate Housewifes, How I Met Your Mother, Glee..listan kan bli vääldigt lång. Är en riktigt nörd.

Största förändringen år 2011?
Att jag blev mamma såklart!<3

Bästa boken du läste år 2011?
Läste EN bok när jag var gravid, en "rolig" bok om att bli mamma typ. Men läste aldrig ut den. Blev lite tröttsamt att läsa om att " du tror att dina bröst kommer vara som dom är nu men vänta bara tills ungen ploppar ut och brösten hänger ner till golvet" okej lite egna ord nu men i den stilen stod det haha. (Nu hänger inte mina bröst ner till golvet, inte ens överhuvudtaget,lyckligt lottad kanske att inte ha megapattar, men jobbigt att läsa en bok med bara typ jobbiga saker :P).


Något du önskade dig och fick?

Ja! Bebis, ny större finare lägenhet, m.m.

Något du önskade dig men inte fick?
Större och fastare rumpa..

Vad gjorde du på din födelsedag 2011?

Då "bodde" vi hos mamma och pappa för att våran lägenhet renoverades. Fikade och sånt mys!

Finns det något som skulle gjort ditt år bättre?

Inte ha kvar någon foglossning efter förlossningen men annars har det varit ett sjukt bra år :D Bästa året hittills!

Hur skulle du beskriva din stil år 2011?

ehh.har alltid klätt mig i det JAG tycker om, inte för att det är mode. Inget för mig. Gärna 50-tals klännigar- I LOVE!

Vad fick dig att må bra?

Massoor! Jobb, vänner, familj, älsklingen, dotter, m.m.

Några nya människor du träffade?
Jadå, massa föräldrar. Många med barn i Nellies ålder också!


Årets sämsta?

Foglossning.

Årets bästa?
NELLIE såklart!

<3



Nellie pic.

<3

Bebisx2

Nellie har fått leka med ludvig idag :) Nattis och vi tog en promenad på stan först sen hem till dom en stund. Så mysigt så! Ludvig är så söt :D Nu har vi ätit här hemma, jag tänkte baka lite. Har diskat och ska även plocka undan lite samt slänga in en tvätt och vika ihop allt som hänger. KUL VA!!!!!!!!!? Men skönt att ordning :) Sen blir det väl kanske nån film, kimwell är ju ledig imorrn så får ha en myskväll! Hadet gott. Pussohej!

...filåt

Aldrig mer iPhone och blogg haha. Blir ju bara fel. Gör ett till försök för att få det rätt. Inlägget "hello i'm a busfrö" = texterna ska vara tvärtom för bilderna om ni förstår. Dom hamnade i fel ordning när inlägget publicerades. Okej, NU tänker jag sova. Gonatt!


Fortsättning från förra..

Okej nu blev det fel med bilderna, blir tokig!

Tredje bilden är denna :)


Hello, i'm a busfrö!

In my lära-gå-stol :D

Hos gammelmormor på juldagen (första bilden)

Hemma och busar med mamma(andra bilden)

Blomman är god att äta på tycker Nellie (tredje bilden).


Tack!

Tack för kommentaren :) Mitt humör brast igår när det inte gick att ladda upp bilder som förut haha(går fortfarande inte). Men det är ju så himla kul att få lite respons :) även om jag egentligen skriver mest för att bara skriva, men alltid kul med lite kommentarer ändå :D det blir liksom lite mer "verkligt" att folk faktiskt läser det jag skriver istället för att bara se blåa och röda statistik ränder typ :p Måste kolla upp det där felet alltså. Har så mycket bilder från jul och allt. Massa på nellie såklart ;) Idag bakade jag scones på morgonen, mums! Sara kom vid ca tolv, plockade undan lite här hemma. Fattar inte hur man lyckas få det så stökigt över en dag. Städar varje dag. Men jaja. Mamma kom sedan runt ett. Fikade- kaffe, scones och Saras och mina trillingnötter som vi bakade igår. Nu är allt slut! Blir allt att baka snart igen ;) vid halv två kom Jennie också. Efter ett tag åkte vi allihopa till Ikea och shoppade loss mohaha ;) Närå, jag köpte matstol till nellie och lite annat. Blev därefter skjutsade hemmåt, åt mat, mötte upp Sara och gick till Friskis :) tränade hårt, välkommen träningsvärk imorrn... Väl hemma fick nellie sin premiär i matstolen hehe. Så sött! Hon var glad :D gjorde mat alldeles för sent. Tack älskling som ställde sig och gjorde det för min skull! Nellie somnade så fort jag la ner henne i sin säng. Hon drömde däremot en mardröm nyss :( fy så ledsen hon blir, hon vaknar inte utan gråter i sömnen. Men med lite smek på huvud och kinder och lite pussar så är allt bra igen. Men det skär såå i hjärtat när hon gråter så mycket :( Nu är det nog dags att sova för min del också. (vad jobbigt det är att skriva ett helt inlägg med iPhone :b ) Justja, vi har fuskat! Slängde ut granen igår :O men åh så skönt! Hadet gott! Pussohej.

hello i'm a cutie

<3

VARFÖÖÖÖR

Det går ju inte att lägga upp bilder som förut. fliken är ju borta. Där man kan ändra stil på text osv också. vet nån vad som är fel? bara jag som har så? Hur ska man då kunna lägga upp flera bilder?! åhh.. orkar inte. har inte tålamod för detta! GONATT! funderar förresten att lägga ner bloggen.....?!

Nyår

Sara och Robert kom hit. Blev 3rättersmiddag,helt awesome gott alltså! Massa prat, musik och mys. Nellie var med på tolvslaget invirad i sitt täcke och tomteluvan på. Hon såg så förvånad ut när det small och kom massa färger, men hon var bara nyfiken istället för rädd :) Skålade såklart och fick en kyss av älskling på tolvslaget :) Nellie fick massa pussar! Ett riktigt lyckat firande av det nya året :) Nyårsdagen blev en riktig slö dag. Gjorde ingenting och det var såå skönt. Film och mysdag helt enkelt. Resten av veckan, mån- promenad med Nellie och Sara. Bakade kakor på kvällen. Tis- Sara kom hit på dagen, gick och handlade lite ingredienser för att sedan baka. Trilling-nötter blev det :) Resultatet blev toppen. Så bra att det finns inte så många kvar nu.. Har annars bara städat och håller på nu o tvättar. Ja just ja. Vi har köpt en ny tv och tvättmaskin. så skönt att ha egen tvättmaskin inne i lägenheten :) och tvn är så mycket bättre än den andra. Den har vi ställt in i sovrummet haha. Så om man vill kan man vakna och ligga kvar i sängen och glo på tv. Har dock inte gjort det än eftersom jag har fullt upp med att mysa med lillsnuttan. Imorrn ska jag, Nellie, mamma och Sara ut till ikea. Jag ska köpa en matstol till Nellie. Skulle gjort det för länge sen egentligen, men har bara inte blivit av. Men nu så :) Sen får vi se vad resten av dagen har att erbjuda. Håller på att lägga in bilder från mobil till datorn nu så lägger upp lite bilder i nästa inlägg :) Pussohej.

RSS 2.0