Helt underbart!

Den 25/7 kl.23.52 kom våran lilla Nellie till världen :) Känns helt otroligt. Helt underbart!
Allt gick bra och vi mår bra :)
Kommer berätta mer när jag känner att jag har tid och orkar.
Hadet.
Pussohej!

Våran älskade dotter<3

going for a walk

Lillsyrran och jag drar till ekershallen och köper oss lite gott till kvällen. Kanske hyr film också ;)
Har varit en skön och mysig dag, även kvällen blir lugn.

Hadet!
Pussohej.

Jag och lillsyrran:)


Baka en kaka!

Ja, jag ska faktiskt baka. Att jag ska göra det är stort alltså..men jag tycker det är dags att jag tar tag i det nu :P
Blir chokladmuffins och citronkaka. Sen har jag köpt lite annat gott. Får besök av mamma,pappa,syster(båda eller en av dom) och mormor :) Mysigt!

Har massa att städa.
Gick upp när Kimwell gick upp runt 7, han är iväg och fiskar nu med några kompisar.
Jag började diska och göra det lite fint, åt frukost. Satt i soffan och tog det lugnt en stund, blev så trött att jag somnade en stund. Inte bra, man känner sig typ bakis om man tar en powernap sådär. Så nu måste jag verkligen ta tag i städandet och hinna fräscha till mig själv också. OCH baka!

Måste ju tillägga att barnrummet är färdigmålat :D så nu fattas bara tavlor på väggarna och lite mer färger, hyllor och senare massa leksaker :D Än sålänge har vi våran gamla soffa därinne men så fort lillan ska sova i sitt eget rum så kommer den tas ut och åka hem till mamma o pappa, lillsyrran vill ha den :) Ser fram emot att fixa därinne :)

Lite bilder från den senaste tiden.


En stoor bulle i ungnen

Fika med Hanna häromdagen på Bara Vara :)

Min nya favorit, Mint ;)

 

lallaalalal!

Lunchade på Marieberg mitt i allt shoppande :)

Har inget emot att se på när mannen jobbar och sliter ;) sista målningen igår är detta.

 

Ha det.

pussohej! :)


Nu så!

Nu får designen vara såhär. Skulle egentligen vilja att man kunde skriva något bredvid bilden på höger sida, blir så tomt där. Men vet inte hur man fixar det. Eller att bilden är i mitten, vet inte hur man fixar det heller. Vet någon får ni gärna säga hur :)

Vaknade vid elva, inte bra..dagen bara försvinner då. Kl är redan två och har inte gjort något vettigt alls. Måste iväg och köpa mer färg till barnrummet, hämta madrass till spjälsängen och även hämta barnvagnen. Har lite presenter jag måste köpa också, blir nog inte idag dock.

Igår - Kimwell och Jerker fortsatte måla barnrummet, Rebecca var här vid tre och gick hem när vi åkte iväg till mamma o pappa. Åt grillat, jag och mamma tvättade barnvagnen. Kollade på film :) Åkte hem runt halv tolv.

Har fått några fler att gissa datum :) Kul! Fortsätt :D

Sitter i soffan med massa sammandragningar. Borde gå upp och röra på mig nu.
Åh vad sugen jag är på choklad! Hela tideeeen!

Hadegott.
Pussohej!


Kimwell var rätt nöjd när han fixade Jennies moppe ;)
Andra bilden är från Mullhyttemarken :)

BLIR TOKIG, dumma design!

Har inte tålamod för detta just nu. Hela "designen" är fucked up. Hinner inte göra nåt mer nu. Man ser inte ens texten om man kommenterar något..hittar inte var man ändrar just den textfärgen. Gahh.. Nu får det vara sålänge, men ska fixa det så fort jag kan. Är sämst på det här med blogg, inte så insatt :P

jaja ni får helt enkelt nöja er med denna design just nu.

pussohej!

38

Då har man gått in i vecka 38 :) snart är hon hääär!

Jag har ju bett mina nära och kära gissa datum. Inte en enda tror att jag går så långt som till 9 augusti eller senare. Jag hoppas verkligen inte att jag går över tiden. Skulle vara så typiskt om jag gjorde det bara för att man tror att det blir tidigare.
Var hos barnmorskan igår och allt ser jättebra ut. Ligger fixerad och långt nere som hon gjort ett bra tag nu. Vet inte när hon fixerade sig men tror iaf för över en månad sen. Hon har iallafall legat åt samma håll med benen på min högra sida och ryggen på min vänstra sida väldigt länge, sen har hon nog inte varit fixerad så länge. Meeen jaja..
Jag har fortfarande väldigt mycket sammandragningar, mer och mer förvärkar. Obehagligt. Men man har ju att vänta sig! Slemmisen (mysigt jag vet..) har lossnat för drygt två veckor sen. Som barnmorskan sa- Hon är klar att födas! Tycker jag låter bra. Hon sa att lillan är runt 48 cm lång nu och vägen runt 2700-3000gram. Så nästa vecka kan hon gärna få komma ut :)
Jag kom ju exakt 14 dagar för tidigt!

Gissningsdatum:

  • 25 Juli- Pappa
  • 28 Juli- Jag, Jennie
  • 30 Juli- Mamma, Hanna
  • 31 Juli- Zeyde
  • 2 Aug- Kimwell
För dom som vill gissa datum är det bara att skriva en kommentar när ni tror :) Är bara för skojs skull!

Nu ska Kimwell fortsätta måla barnrummet och jag ska göra mig iordning. Sen kommer Rebecca hit :) Och vid fem åker vi till mamma o pappa och äter grillat, sen ska jag och mamma tvätta barnvagnen :)
Hadet!
Pussohej.


 

<3


fix, fix och mera fix

Känns bara som att det blir mer och mer grejer överallt ju mer man packar upp och lägger rätt, men blir bra tillslut får man väl hoppas :)

Jag tänkte ju nu att jag ska sova. Blev helt plötsligt illamående, yr och trött när jag satt inne i garderoben och vek kläder. Åt mat, men mådde illa. Sen sa Kimwell till på skarpen att jag måste gå och sova. Så nu ligger jag sängen. Ville dock in och kika runt lite på datorn såklart ;)

Jag har väldigt svårt att ta det lugnt. Har varit så i princip hela graviditeten men speciellt efter att jag slutade jobba. Då blev man ju trött av att jobba, men nu gör jag inget så då är det jobbigt att ta de lugnt. Och nu med flytten o allt så går det inte, finns saker att göra hela tiden. Städa och plocka, packa upp o fixa. Jag kan helt enkelt inte sätta mig i soffan o bara kolla på tv länge när jag vet att jag skulle tex kunna fortsätta inne i garderoben o göra iordning. Sen vill jag ofta ut och handla grejer också, så har blivit mycket ikea och andra affärer. Är uppe och går och håller igång i princip hela tiden. Så det har väl resulterat i att jag är nu väldigt trött och kroppen säger ifrån. Nu måste jag ju ta det lugnt, passa på liksom. Snart ska man genomgå en förlossning som kräver en jäkla massa ork. Sen har man ett barn att ta hand om.
Så ja, jag måste verkligen kunna koppla bort allt ibland. Bara en stund om dagen räcker..bara så kroppen kan återfå lite krafter.

Idag har vi varit på Mullhyttemarken med mamma, pappa, mormor, moster+man. Mysigt o gå omkring tycker jag :) fanns massa fint, men jag köpte faktiskt inget (förutom polkagrisar haha). Åkte hem vid 16  och efter det drog jag och mamma en snabbis till ikea. Behövde massor med galgar. Jag och Kimwell kom hem lite senare, lagade mat och fixade i garderoben. Fyyyy vad kläder man har, helt sjukt! Men jaja, vad ska man göra ;)

Den lilla har varit både lugn och livlig idag. Hon har sina stunder då hon rör på sig för fullt men sen kan det vara jättelugnt helt plötsligt. Knasiga lilla bebis! :) Nu  kom hon igång igen, trycker på som bara den :P

Sovdags för min del nu då..
Pussohej!

Gonatt!

trötter

Går och lägger mig alldeles för sent. Blir oftast inte tidigare än ett på natten. Igår blev det tre..
Men har lite svårt att sova också, ont i kroppen, svårt att ligga på en sida för länge, måste gå på toa minst 3 gånger om natten, vaknar hela tiden, drömmer riktigt konstiga drömmar. Så tror att detta bidrar till den dåliga sömnen.
Sen vaknar man vid den här tiden och dagen är typ borta. Kl 9 är en bra tid att gå upp, då har man heeela dagen kvar när man ätit frukost och gjort sig klar. Det är skönt tycker jag :)

Skulle träffat en kompis idag, men planerna ändrades fick jag veta nu på morgonen. Det blir istället en heldag här hemma och göra iordning allt. Försöka hinna klart med garderoben. Stötte på endel problem igår när Kimwell skulle sätta upp allt, väggen klarar typ inte av det. Men Kimwell löser det där, litar på han :)

Igår kväll var jag och familjen och kollade på Jennies dansföreställning Tres-pass! Riktigt bra :) Är så stolt över henne, så himla duktig! Likaså min andra lillasyster, dom är grymma båda två. :)

Så fort jag kan och orkar så ska jag banne mig ta tag i träningen, har ju inga muskler kvar känns det som :P Har bett Sara puscha mig, vilket betyder att hon kommer träna skiten ur mig. Sen ska jag börja dansa igen, måste dansa, så är det bara. Kan inte kolla på dans utan att man vill själv hoppa in och vara med :) Världens roligaste och bästa sport enligt mig ;)

Näe, nu ska jag ta mig upp ur soffan och göra frukost. Kanske en kopp kaffe kan pigga upp mig!
hadet.
Pussohej!

Bild från igår när jag skulle till Jennies dansuppvisning.

four weeks to go

Om ens det..
Är hela 36 veckor gångna nu, går in i vecka 37 imorrn :)
Just nu håller hon på för fullt i magen. Har gjort det hela kvällen. Trycker ut och trycker ner som bara den, sammandragningar vääldigt ofta. Även om jag bara sitter och tar det lugnt, som nu.
Massa annat som har hänt som visar på att förlossningen är på gång ;) Ingen tror att jag kommer gå in i augusti (BF 9 aug). Men det återstår att se, kan ju hända att jag går över, men vore konstigt.
Hon verkar iallafall vilja komma ut nu, så som hon håller på :p

Idag har vi varit ute på ikea o lite annat. Handlat massa till våran walk-in-closet, hyllor och sånt. Köpt lite annat också, så imorrn blir det massa fix. Ska bli skönt att kunna lägga och hänga in alla kläder där inne, då kan vi få ordning på barnrummet som vi ska måla om också. Måste bli klart innan den lilla kommer för vill inte hålla på med sånt när hon är här. Då vill jag ha allt klart, lugn och ro! Så vi har en del att göra, helst innan nästa vecka är slut vill jag ha allt klart :p Men det ska nog gå :)

Nu blev jag sugen på glass..
Pussohej!

Bebis :)


oj oj..

Idag har tiden bara runnit iväg. Carro kl runt 15 och rätt som det var, var kl 18 då carro skulle hem. Men det är ju ett tecken på att man har trevligt ;) Det var det verkligen, träffas alldeles för sällan. Men det blir så när båda har mycket att göra osv. Nu har jag lagat mat och dukat för mig och lillasyrran Jennie som kommer vilken sekund som helst. Hon ska sova här :)
Jag och Kimwell började igår med Harry Potter-maraton. Så ska fortsätta ikväll :)
Nu ser jag mamma pappa och jennie utanför fönstret.
see you.
Pussohej!

sånt där roligt

Sitter här med en hög av papper framför mig. Usch, kan inte allt vara klart bara. Försäkringskassan ligger nog etta i mest brev just nu. Har fått sjukpenning iallafall, men inte för dom 14 första dagarna. Men har ringt dom nu och ska bli uppringd av en handläggare så ska jag "lämna synpunkter" som dom skriver i brevet. Man måste antingen ha ett schema för dom 14 dagarna eller vara inskriven på arbetsförmedlingen som arbetssökande och kunna ta det jobb man bli erbjuden, men inget av det har eller kan jag göra. Så pratade med en kvinna och berättade att jag jobbat som en heltidsperson( heltid 100% och jag har jobbat ca 90-95% under den tiden som dom räknade ut för min SGI) och att jag kan bevisa det eftersom jag har alla lönespec osv..så förhoppnigsvis kan jag få för dom dagarna också. Håller tummarna! Men är iallafall sjukskriven nu from 6 juni så det känns bra, veta att man får in pengar :) Snart blir det föräldrapenning, ska planera dagarna snart också.

Nu ska Kimwell måla garderoben igen, behövs ett lager till. Jag ska äta frukost och sen städa en massa för kl 15 kommer Carro hit :) Då blir det lite fika och mys.

Ha det så bra!
Pussohej.







När vi var ute och åt på Effesos.
Bild 1-kimwell och jag
Bild2- sara och robert
:)


Söndag

som den ska vara. Tråkig, lugn och godis :p
Ligger i soffan, så skönt att ha en divan soffa. Ångrar inte köpet av denna soffa :)
Kimwell spelar..
Ossi ligger bredvid mig och vill mysa. Han ligger helt utsträckt på rygg haha,  Zoe har väl lagt sig nånstans där man inte kommer åt henne. Knasiga katter vi har :b
Lilla bebisen i magen är lugn, kanske sover?!

Gjorde ett ryck igår och packade upp alla kläder, så rummet som ska vara bebisrum senare är nu som en enda stor garderob. Den riktiga stora garderoben(walk-in-closet) håller vi på att måla om och så ska vi sätta upp lite hyllor och stång så man kan hänga upp kläder där, sen en spegelvägg på ena väggen. Men får ta lite i taget. Barnrummet ska ju målas också..endel att göra med andra ord :P

Skönt ska det bli när allt är klart. Har så underbara vänner och familj som ställer upp och hjälper oss. Jag kan ju inte göra så mycket, fast jag gör massor ändå. Borde ta det lugnt mer, men är så ivrig av mig och vill bara att allt ska bli klart på en gång, istället för att dra ut på det. En stressfaktor bara det för mig..Har varit alldeles för mycket stress och oro nu på sista tiden. Inte bra! Hormonerna är inte roliga, helgen har varit riktigt jobbig, har kunnat börja gråta helt plötsligt för kanske ingenting. Man blir ju lite rädd för sig själv haha..
Sist var igår kväll när jag skulle göra mig iordning för att gå ut och äta. Blev helt galen på mitt hår, fick inte till det som jag ville och blev jättesur, irriterad och jätteledsen. Satt och grät och Kimwell undrade vad det var, han fattade ingenting, sa att du är jättefin.. massa sånt. Men det hjälper liksom inte, man är bara så ledsen och allt är skit. Jag skrek typ att jag klipper snart av allt hår. Kimwell svarade direkt att nej älskling gör inte det, du får inte.. lova det?! haha. Det tog ett tag innan jag kunde lova att inte klippa av allt hår :P
Skulle aldrig göra det men var som sagt riktigt arg och ledsen för att jag inte blev nöjd med frisyren. Låter ju skitlöjligt, men kan inte rå för det :P

Förstår egentligen inte hur man klarar av att leva med en gravid kvinna. Men dom måste, dom måste finnas där för minsta lilla grej och stötta och trösta. Oavsett vad! Kärlek är det viktigaste, att visa kärlek och uppskattning. Ett MÅSTE! :)

Nu kom den lilla igång. Förmodligen för allt godis jag sitter och proppar i mig. Har blivit alldeles för mycket onyttigt den senaste tiden. Så fr.o.m imorrn blir det ändring på det. Då ska vi laga riktigt mat och äta massor med nyttigt :) Så får man självklart unna sig lite då och då. Jag behöver iallafall nåt litet sött varje dag. Men att man kompenserar med nyttigt :)

Igår kväll var vi ute och åt på Effesos med min syster sara och henne pojkvän robert, sen drog vi hem till oss och kollade på film och hade mysigt :)
Idag blir som sagt lugn, men måste ut till marieberg för att köpa lite grejer, sen till mamma och pappa för att hämta en apparat för att raka av kimwells hår :b Inte allt men måste raka och klippa en hel del. Jag vill dock att han ska spara ut igen men han vill ha sin tuppkam. Det är ju jag som håller i rakapparaten (eller vad det nu heter) så han får inte göra mig arg eller ledsen, då kan vad som helst hända ;) haha.. Får väl se om han har nåt hår kvar på huvudet efter..

Dags att göra sig klar för att åka.
Får se vad dagen har att erbjuda!
Pussohej :)

Kimwell tidigare frisyr.
Så som jag vill att han ska ha ;)

Och såhär har han nu, tuppkam.

(tycker det är riktigt snyggt också :) men föredrar frisyren ovanför)

Any comments? ;)


Närsomhelst

Knappt 5 veckor kvar nu. Hon ligger fixerad och långt ner. Mycket sammandragningar och annat. Nu kan det verkligen hända närsomhelst. Färdigbakad och klar att komma ut i världen :) Helt otroligt!

Igår var några gamla klasskompisar här :) En av tjejerna, Julia, har en liten sötnos på 8 månader som också var med. En sån liten plutt, så himla söt! Kan inte förstå att jag själv snart har en liten plutt. Riktigt kul att få träffa alla dom igen :)

På kvällen kom Hanna och Jotta :) Blev filmmys och massor med gott att äta, lite gitarrspelande och prat :)

Har lyckats komma iordning lite här hemma, men fortfarande mycket kvar. Sen när fastighetsskötaren kommer tillbaks från semestern blir det en del renovering också, ser fram emot det :)

Idag bestämde vi oss för att ha en lugn dag, funderar på att gå ut o äta på restaurang. Får se vilken det blir :)

Ha det gott.
Pussohej!

Inte långt kvar nu :)


RSS 2.0