Vinön

Picknick på Vinön i söndags. Födelsedagsfika för Sara med familj&släkt, massa mys :) Nellie tog sig ett dopp i vattnet också, sitt allra första dopp i sjön :D men dom bilderna lägger jag inte upp pga att hon var en nakenfis då. Känns inte okej då! <3

https://cdn2.cdnme.se/cdn/6-1/2529125/images/2012/pic_5017ec51ddf2b3232a000133.jpg" class="image">

https://cdn3.cdnme.se/cdn/6-1/2529125/images/2012/pic_5017ec74e087c36244000446.jpg" class="image">

https://cdn1.cdnme.se/cdn/6-1/2529125/images/2012/pic_5017ec7fe087c367bb000135.jpg" class="image">

https://cdn3.cdnme.se/cdn/6-1/2529125/images/2012/pic_5017ec8cddf2b31c83000161.jpg" class="image">

https://cdn1.cdnme.se/cdn/6-1/2529125/images/2012/pic_5017ecace087c3624400044b.jpg" class="image">

https://cdn1.cdnme.se/cdn/6-1/2529125/images/2012/pic_5017ecb2e087c306330000ad.jpg" class="image">

https://cdn3.cdnme.se/cdn/6-1/2529125/images/2012/pic_5017ecc6ddf2b32256000130.jpg" class="image">


Jaha?!

Verkar inte gå att byta rad.. Jaja, det får väl vara lite jobbigare att läsa :p


BVC, mvc, sjukgymnast.

Igår var det dags för nellies 1 års spruta. Lilla pluttan, det var inte roligt <3 Hon växer helt perfekt, följer sin kurva jättebra. Är nu 74 cm lång och väger nästan 9,5 kg :) Efter BVC besöket var det dags för besök hos sjukgymnasten för min del. Jennie och Scott kom då och barnvaktade nellie :) Har väntat flera veckor nu på att få tid för akupunktur och igår fick jag en tid till idag. Känns skönt att äntligen börja behandlingen nu så kanske det blir bättre med foglossningen. Efter vc igår gick vi allihopa hem till oss och lagade god mat, fetabiffar med klyftpotatis. Uppskattades av ungdomarna ;) sen tog vi det bara lugnt. Jennie och Scott lekte med nellie :) Idag kom Jennie hit och följde med oss till vc igen. Först till mvc för att kolla mitt blodtryck och även ta blodprover pga att jag inte mått så bra på sistone. Nu kan vi i alla fall utesluta högt blodtryck, havandeskapsförgiftning och så, det känns otroligt skönt! Sen dags för akupunktur. Gick bra, men känner ingen skillnad än. Nästa behandling blir nästa vecka :) Gick sen och handlade lite smått inför matlagningen som blev god husmanskost, korvstroganoff m. ris :) mycket gott! Jennie har precis åkt, Nellie har sovit i typ två timmar, jag ligger däckad i soffan, kimwell kommer snart hem <3, Nellie kommer snart vakna. Då ska det busas massor :)<3 Ha det! Bilder: Nellie mumsar på smörgås, mys med moster i soffan framför barnprogram, köpt lite gott, magen&jag vilar i soffan medans lillskrutt sover :)


Picture time

 
 
 
Från i fredags :)
Mina fina systrar, vackra som få :) <3
 

De senaste dagarna..

I torsdags fyllde Sara år men det blev inget firande just den dagen för henne. Jag, Nellie och Kimwell åkte och uträttade lite ärenden, bla köpte oss en fotoskrivare (som man kan skriva ut allt med). Riktigt nöjd :) Har redan snart gjort slut på färg, alltså skrivit ut vääldigt många bilder. Går så snabbt och enkelt :)
Vi mötte även upp mina kusiner som var påväg hem från Lidköping till Uppsala. Lämnade över Nellies namngivelse-lykta som Amanda ska måla/skriva fint på, hon är riktigt duktigt på att måla :) Kommer bli så fint!
Vi möttes då upp hos mamma och pappa så det blev även en fika hos dom och Nellie fick sig ett dopp i sin pool :) Tror vi har varit där nästan varje dag den senaste tiden haha
Väl hemma slocknade Nellie och vi installerade skrivaren :D Vi däckade själva ganska tidigt, iallafall jag som nu för tiden är trött vid 20 :)
 
I fredags höll Kimwell på med nya bilen från morgon till kl 14. Jag och Nellie lekte och busade samtidigt som jag gjorde mig klar inför dagen. När Kimwell var klar med bilen träffade jag mina systrar hemma hos Sara först (Nellie fick vara hemma med sin kära far). Hon fick present av mig och Jennie :) Sen gick vi till stan och shoppade loss, fikade med mamma&pappa, shoppade lite till :)
Tiden bara rinner iväg när man går runt i affärer och shoppar så helt plötsligt stängde allt och vi begav oss hemåt.
Riktigt mysig dag :)
 
Igår åkte jag till Ikea med Linda och Jerker, dom skulle ändå ditåt och jag behövde köpa lite grejer. Perfekt!
Väl hemma blev det sånt där roligt som kallas städning, för senare kom Julia och Joline hit och lekte :) Väldigt trevligt! Nellie var supertrött efter och fick sin välling, sen slocknade hon direkt. Pluttan! Jag fortsatte den roliga städningen men när kroppen sa ifrån så fick de va. Kvällsmat, sen gick jag och la mig.
 
Idag blir det Vinön för en födelsedagsfika för Sara med familj och släkt :) HOPPAS vädret håller i sig nu! Vore så perfekt :) Sent ikväll kommer Kimwell pappa hit och stannar till imorrn :)
 
Ha en toppen dag!
 
 

Nya tillskottet i familjen ;)

 
 
En volvo ;) Behöver ju nu en större bil så då fick det bli en volvo efter som det är där Kimwell jobbar :) Så skönt att slippa tänka på de nu att vi inte kommer ha plats i bagaget. Syskonvagnen vi har köpt fick precis plats i Opeln så vi skulle inte fått plats med nåt mer i bagaget på den. Men nu så :D Känns riktigt bra! Kimwell fick en bil han ville ha, den är stylad, jag vågar inte säga vad som är gjort på den för det kommer bara bli fel haha. Men det är en bra bil, snygg bil, säker bil m.m.
 
 

Graviditetsvecka.

Försökte lägga upp inlägget igår men det gick inte så idag är jag i vecka 23+1 :)


American fresh

Nytt till håret från Sweet Poison :)


GRATTIS

Grattis min fina, älskade, underbara syster Sara som idag blir 21 år :D
Kärlek <3

Ett åringen<3

Igår den 25 Juli blev våran lilla tjej 1 år. 1 år sen Nellie föddes, 1 helt år har hon funnits hos oss. Helt sjukt! Hela dagen igår, så fort jag kollade på klockan så tänkte jag att nu började mina värkar hemma, nu ringde jag mamma, nu hade jag 3 min mellan värkarna, nu åkte vi in osv. Så sjukt, 1 år sen.
Idag, för ett år sen denna tid, gjorde vi oss redo för att få åka hem med vår lilla ängel. Kl 12.40 "checkade vi ut" från sjukhuset och åkte hem :) Vid denna tid hade min familj (Mamma,pappa,Sara,Jennie,Robert & mormor) också varit och hälsat på :)
Vi fick/kunde aldrig få komma till BB för det var för fullt så vi var kvar hela tiden i förlossningssalen. Gick bra det också.
Tiden har iallafall bara runnit iväg. Snart är nästa lilla mirakel här också. Galet! :)
 
Eftersom vi hade kalas för Nellie i söndags så blev det ingen tårta igår eller så. Nellies farmor Aniceta och Martin var här. Vi frukosten fick Nellie lite fler presenter från oss :) Snörerna är dock roligare än självaste presenten hehe. Kl 12 åkte Aniceta och Martin hem. Vi åkte sen till mamma&pappa och badade (m&p jobbade så hade allt för oss själva), sen kom också Linda och Jerker dit för att bada och sola :) Nellie fick även present :D
Lite senare så bakade jag kakor som vi sen fikade på kvällen med mamma,pappa och Sara :) Åkte hem när lillskrutt fått sin välling på kvällen.
Blev en såndär skön dag, härligt väder, min fina familj och vänner. Underbart :)
 
<3
Obeskrivligt stor kärlek <3
I Lidköping och blir jagad av pappa på torget <3

För ett år sedan idag!

Den 24 Juli 2011. Dagen innan Nellie föddes.
Hade planerat att träffa Hanna och Linda för en myseftermiddag/kväll bara vi tre. Tänkte då att smink behövs ej och kläder ska väl vara myskläder. Möter upp Linda på stan, Hanna har bett oss köpa med jordgubbar så vi blev lite sena till Hanna eftersom vi var tvugna att gå en lite omväg. Väl framme hos Hanna, jag plingar på. Dörren öppnas och det första jag möts av är ett gäng tjejer som skriker "SUPRISE". Det tog ett tag för mig att förstå vad som var på gång, men när jag såg omkring på alla som var där så kom tårarna. Vilka vänner man har. BABYSHOWER!
 

Det roliga var också att jag inte anat någonting. Hade absolut ingen aning. Så dom lyckades verkligen :D
Det blev massa gott fika och presenter och lekar. Vilken grej :) Ett minne för livet.
Samma dag var Kimwell iväg med sina grabbar och fiskade och dagen innan hade han haft spelkväll med dom. Så han fick sin grabbhelg (leka-av-sig-helg) och jag fick min tjejkompis-helg innan Nellie kom :) Inte hade vi heller nån aning om att dagen efter babyshower skulle hon födas. Vi satt då på babyshowern hos Hanna och gissade datum. Hon var beräknad den 9 augusti. Jag trodde hon skulle komma den 28 Juli, likaså Sara & Jennie. Andra gissade på veckan därpå. Det var en enda som trodde att jag skulle gå över tiden, som gissade på den 12 aug. Men jag visste att hon skulle komma tidigare. Samma som den lilla jag bär på nu kommer komma 3 veckor tidigare tror jag. Men man vet aldrig :) Vi får seeee!
 
Hos Hanna på Babyshowern. Presentöppning :)
 
 
Magen den 24 Juli 2011. Dagen innan Nellie föddes <3
 

Kuckeliku klockan är sju..

Gick upp kl 6, innan Nellie vaknat (hon sover än), och duschade. Har svärmor med sin gubbe Martin här som ligger och snarkar inne i vardagsrummet :P Förstår inte hur Nellie kan sova till detta ljud, men det är väl bra det ifall nån av oss börjar snarka senare ;b Kimwell har nu gått till tåget som tar honom lååångt bort. Där ska han hämta en "sak" och åka hem igen. I'll tell you later ;)
 
Igår kväll gjorde jag musli igen, denna gång så mycket att det blev mer än en burk. Inte lika god blev den dock :/ Men jaja, det slinker ner. Nyttig är den så får tänka så :) Sitter nu med en tallrik fil&musli. Första frukosten avklarad, får äta med de andra sen också.
 
Planerna för idag. Kimwell är borta i princip hela dagen så det är jag, Nellie, svärmor och Martin som får hitta på något. Eftersom dom inte är härifrån så ska vi runt och vara lite turister. Hur är man turist i staden man levt i i snart 23 år?! Vi går till slottet..och stadsparken.. vi får se helt enkelt ;) Ska sen möta upp min syster Jennie och köpa present till syster Sara som fyller 21 på torsdag. Nellie imorrn och Sara tors, fullt upp! Sen kommer faktiskt mina kusiner från Uppsala förbi här i Örebro, yeey! Vi ses bara ett par gånger per år så det ska bli jättekul att träffa dom igen :) Vi tar nog en fika allihopa :)
 
Imorrn blir Nellie 1 år! Våran lilla tjej, tiden har gått så fort! <3
 
Ha en fin dag trots det tråkiga vädret!
 
I Lidköping i "Spiken"

Dansande bebis

Okej, hon är väl ingen bebis längre men hon blir faktsiskt inte 1 år förens på onsdag så hon får vara våran bebis i två dagar till ;)
 
Just nu har Kimwell satt på hans punkrock och metall musik och Nellie dansar som en tok. Nu har Kimwell också fått för sig att sätta upp Nellie nya prinsesstält som hon fick av sina mostrar och "farbröder" Robert & Scott :P
 
Vi hade ju då kalas för lillskrutt igår och oj man mycket paket hon fick :D Nu får vi ta och rensa bort allt som hon egentligen inte leker med. Ut med det gamla och in med det nya :)
Tack alla som kom på kalaset och tack för alla presenter vi/Nellie fick :)
 
Håller nu på att ladda över alla bilder från de senaste veckorna så snart kommer det upp några här :)
Idag kommer Kimwells mamma och hennes karl hit och stannar iallafall tills imorrn. Imorrn händer något annat roligt också men den suprisen får ni allt vänta på ;) hihi.
 
Hadet fint!
 
 
 
Följ mig på instagram: Pylsan

Home sweet home

Igår kom vi hem igen efter att ha varit runt på många fina ställen i Sverige. Har haft det riktigt bra med min lilla familj :) <3
 
Idag har det fixats och bakats inför kalas imorrn. Våran lilla tjej blir hela 1 år på onsdag :) Helt galet!
Vi är hemma hos mamma&pappa nu. Kalaset blir här imorrn, lite mer plats ;) och eftersom det ska vara fint väder imorrn så ska vi självklart vara ute :D
Hinner inte skriva mycket mer än så. Mycket att fixa. Vill göra så mycket det bara går idag så det inte blir så stressigt imorrn. Kalaset börjar ändå kl12. Ska nu slå in presenter ;)
 
Hadet fint!
 
Följ mig på instagram: Pylsan
 
Lycka<3
 

Full rulle

Oj vad det tvättas och städas här hemma. Nellie hjälper till genom att springa omkring och dra ner saker, ta upp det igen, gå iväg, slänga ner det nån annanstans. Nu är det tv-dosorna som gäller, vi får väl se vart vi hittar dom sen..
 
Imorrn drar vi. Ska bli så skönt att komma iväg med min lilla familj :) Våran första semester tillsammans som familj <3 Lycka!
 
Kan ju passa på att tala om att min mobil har blivit allvarligt sjuk. Kan ibland inte smsa, kan inte ta emot sms, inte gå in på facebook, inte gå in på bloggappen, inte ta bilder via instagram.. Allvarligt sjuk alltså. Så vill man få ta på mig får ni helt enkelt ringa :)
 

Får se om jag hinner uppdatera något innan vi åker. Om inte så ha det helt underbart. HÅLL TUMMARNA FÖR FINT VÄDER! Tror nog att vi alla vill ha det ;) PUSS och hadettoppen!
 
Lite egopics.
 
 
 

Nellie-pics.
 
 
 
 
<3
 
 

Värdefullt

Håller nu på att bränna över bilder på skivor. Det går åt en hel del skivor vill jag tillägga ;) De flesta bilder är ju på Nellie, men jag måste spara varenda en. Jag kan ta bort om det är alldeles för suddig men annars får dom vara kvar :P Det är för värdefullt för att raderas. Känner nu efter att kameran vi tog alla bilder med under midsommar i Hälsingland blev stulen så inser man hur värdefullt bilder verkligen är och hur lätt dom kan försvinna. Datorn kan ju paja närsomhelst, det vet man inte heller..Så nu banne mig ska inget mer försvinna :) Tur att man ändå har bilder här på bloggen och facebook som faktiskt, vad jag vet, alltid kommer finnas kvar.
 
Idag ska det tvättas en massa, packas litegrann inför resan som startar på söndag. Sen vid 12 beger vi oss mot banken för lite ärenden. Kul,kul!
 
Nu babblar Nellie på som en tok och vill ha uppmärksamhet.
Hadet fint!
 
En glad busunge <3

My Love

 ♥
 
 
 
 

summer weekend

Från tors-sön sov vi ute hos mamma och pappa. Tors-fre var dom borta så då hade vi hela huset, tomten,poolen, grillen m.m för oss själva :) Supermysig helg!
 
I fredags kom Nattis, Ludvig, Louise och Saga dit och lekte med oss. Solen var inte framme men ändå väldigt skönt väder så vi satt ute på filt och barnen lekte för fullt. Dom är så söta :D Lite senare åkte Nattis och Ludvig hem. Jag och Louise satte Nellie och Saga i våran syskonvagn (som vi ska använda när den lilla kommer) och tog en promenad till Coop. Nellie och Saga var båda helt slut efter all lek så dom slocknade båda två samtidigt i vagnen haha :D Sötnosar.
Handlade "lite" gott till kvällen och gick sedan tillbaka. Louise och Saga åkte då hem, jag och Kimwell lagade då hemgjord pizza. Mamma, pappa, Jennie och Scott fick sen en god kvällsmat efter den långa resan hem från Danmark :)
 
Lördagen blev en väldigt mysig och lugn dag. Mormor kom förbi på en fika, solen sken upp och värmde perfekt så det blev bad för pappa och Kimwell i stora poolen och Nellie i sin lilla pool :) Sen startade karlarna upp grillen inför kvällen. Blev en supergod kvällsmat ute på altanen :) Senare på kvällen klippte och rakade jag Kimwells hår som växer som ogräs :b Är ju ingen frisör men det blev nog bra :)
 
Söndag var vädret inte alls lika toppen. Men trots det blev det en bra dag. Mysmorgon med frukost ute. Moster Karin kom över på en fika. Jag,Kimwell och Nellie gjorde oss iordning för en runda inne i Marieberg Galleria. Packade ihop alla våra grejer och åkte. Köpte skor till Nellie, en bikini på Sweet Poison som hon ska få som 1årspresent :) Åt mat och åkte sen hem. Lugn kväll, film och mys!
 
Hoppas eran helg varit lika bra :)

Grattis Linda&Lyckatillsyster<3

Idag fyller en av mina bästa vänner år. Linda blir 23 år :D Grattis finaste<3
Bild: Rosa=Linda Grön=jag. Haha, från när vi höll på med vårat projektarbete i gymnasiet :b
 
 
Idag tävlar min lillasyster Jennie på EM i Danmark! HEJJAA allt ni kan, håll tummarna för att det går bra! Är så stolt oavsett hur det går. Älskade syster, Lycka till :D<3

God förmiddag världen!

Är så trött just nu att jag nästan somnade sittandes vid Nellies spjälsäng när hon skulle somna för en förmiddagslur. Så nu är kaffet igång och kokas och snart är jag mig själv igen :)
 
Denna vecka trodde jag att jag hade mer inplanerat än vad det var. Men i måndags träffade vi iallafall Anna på stan vid tolv för en lunch :) Nellie fick leka av sig i barnhörnan, dock så tråkigt när andra föräldrar tycker det är okej att deras äldre barn kastar omkring pallar och nästan springer omkull dom små barnen. " Det är ju hit man går om man har skitungar till barn". Nåt sånt sa en av mammorna. Stackars föräldrar som har skitungar till barn säger jag då.. Usch, blir så arg! Vad tycker ni? Är det okej att äldre barn kastar grejer, leksaker,pallar omkring sig osv UTAN att föräldrarna ens säger till? Jag kan förstå att alla barn inte vet bättre, dom är ju ändå barn.. men en mamma&pappa borde väl ändå veta vad som är rätt eller fel?
Jaja!
Var iallafall jättetrevligt att träffa Anna igen, som alltid :) Blev lunch och sen en runda på stan.
 
Vid halv tre åkte Anna till jobbet, då mötte jag upp Jonatan för en fika :) Satte oss såklart på Bara Vara! Pratade och hade massa trevligt :) Blev en snabbfika för kl 16 kom pappa och hämtade mig och Nellie för att sedan åka hem till dom dit min farmor och farfar också kom, för att fira Nellies 1års dag i förskott. Farmor&farfar är i sommarstugan varje sommar och kommer sällan hem, så därför blev det nu :) Hon fick en jättefin färgglad kofta och pengar att sätta in på hennes konto (som vi ska fixa). Massa tack säger vi :D
 
Tisdag var det dags för besök hos barnmorskan igen. Kände hur högt livmodern var nu, lyssnade på hjärtljuden på den lilla :) Lite sånt. Allt såg bra ut! Har nu börjat med järntabletter och frågade även om jag kunde äta omega3 tabletter eftersom vi är jättedåliga att äta fisk här hemma. Det kunde jag göra, så ska börja med det nu också. Kanske gör separata inlägg för varje vecka sen, hur jag mår, magen, osv.. Maybe :)
 
Vid 14 träffade vi Seyde på Bara Vara :) Lunch blev det då. Nellie var en liten grinis just då så mycket tid gick till att försöka hålla henne nöjd. Brukar inte vara svårt, men hon ville inte sitta still helt enkelt :P Men som alltid så är det trevligt att träffa Seyde :) Halv fem begav vi oss hemmåt. Kimwell var då hemma, jag fick vila lite. Hade väldigt ont. Kimwell och Nellie lekte för fullt. Sen var det dags för kvällsmat och sådant!
 
Onsdag,igår alltså, hade vi en lugn morgon. Sen gick vi ut och lekte i parken ett bra tag :) Handlade sen lite gott och gick hem. Nellie slocknade direkt, så mycket som hon lekt. Då passade jag på att gotta mig i jordgubbar och bara ta det lugnt :) Efter att lillskrutt vaknat och fått mat, satte vi oss ute i den stekande värmen på balkongen. Hon satt i matstolen och så fick hon massa vatten och leksaker att plaska med. Haha, det tyckte hon var väldigt roligt :P Tillslut var hon genomblöt, sötnosen!
 
Idag får vi se vad som händer. Kanske stadsparken, kanske lekparken, kanske nåt annat?! Don't know. Senare åker vi hem till mamma och pappas hus och sover där. Dom är borta nu så kan vara skönt att ha en stor trädgård att gå ut på och en pool att bada i.
Kaffe var det ju :)
Hadet fint!
 
 
 

RSS 2.0