Helgen!

Igår runt halv elva åkte jag Kimwell, Linda, Jerker och Hanna på loppis ute vid eurostop. Massor med grejer. Jag köpte två påsar fulla med barnkläder, kostade knappt nånting, helt sjukt :) Köpte även gardiner, ett par till bebisrummet och ett par andra, får se vart jag har dom sen när vi flyttar. Lite tavlor och annat hittade jag också. Ska dit igen på lördag :P haha..

Efter nån timme eller två åkte vi hem, släppte av alla först sen åkte hem. Hann inte vara hemma så länge för sen åkte vi för att fira mamma med släkten. Blev god mat och fika :) Senare drog jag och syster sara till coop och handlade lite, fixade även banan-kartonger. Hon skjutsade hem mig efter det. Kimwell var på Streetmeet. Jag började rensa ur garderoberna när jag kom hem. Tog stora sopsäckar och la i kläder som jag inte kommer använda innan vi flyttar. Fick ihop till två sånna med bara mina kläder och då är det inte allt på långa vägar :P Orkade bara mina garderober. Sen kom Kimwell hem vi halv två på natten.

Idag blev en väldigt seg och lugn dag. Vaknade och låg kvar i sängen länge, orkade inte gå upp :b Blev frukost på sängen. Sen började jag med att rensa ut Kimwells garderob medans han passade på att spela. Blev ändå en stor påse med hans kläder :P har även packat lite annat som vi inte kommer använda. Blev sjukt trött efter ett tag så var tvungen att sova lite.

Runt halv tre grillade Kimwell, sen åt vi och bara tog det lugnt. Kollade på tv o så.
Vid sju åkte vi till mamma och pappa, blev bjudna på mat. Mamma fick en morsdag present av mig, Sara och Jennie :)<3
Nästa år får jag bli firad på denna dag. Mysigt!

Kom hem runt tio och tänkte kolla på nån film eller så.. men så blev det inte. Jag sitter här och Kimwell spelar ;) Jätteromantiskt och mysigt! Imorrn får bli en filmmys-kväll istället, det har Kimwell lovat hehe :)

Åh min lilla lillasyster Jennie ska ha bal snart, hon går ut nian. Så himla fin kommer hon vara :) Den lilla har blivit så stor! På onsdag åker hela familjen till Uppsala. Kusin Joanna tar studenten :) Ska bli riktigt kul!

Hadet!
Pussohej.
Lite bilder från skolavslutningar och bal, bara för att det är massa sånt nu :b

Skolavslutning 07 för sara(9an) och jennie(5an) :)

 

Skolavslutning för vääldigt länge sen ;) Jag med den svarta kjolen, Sara bredvid mig och Jennie är den lilla :)

 

 

Bal i nian 2005.

Jag till vänster och Elin bredvid, små pluttar :P


Tjohooo

Iväg till en loppis nu, sen kalas för mamma. Får se hur kvällen ser ut om det blir Yeah eller inte.
Hade en riktigt trevlig kväll igår hos Lina och Olle :)

Måste kila!
Pussohej.

Loppis med dessa brudar och respektive pojkvänner :)

Bild tagen skolavslutningen i tvåan på gymnasiet (2007)


hormoneeer

Börjar gråta för verkligen vad som helst. Kan blir riktigt sur för minsta grej också. Både kompisar, familj och pojkvän får ha lite överseende över det :b Tålamod också! Det har inte jag..
Men jag har ju något att skylla på hehe ;)

Blev shopping idag också :/ Oops.. men det var nödvändiga saker, jag LOOVAAAR!
Bebiskläder hittade vi även idag :P Går inte att motså, dom är ju så sjukt söta.

Vi hann med i princip allt idag. Kom hem så sent efter storhandlingen så jag får ta storstädningen imorrn. Det tyckte inte Kimwell var sån dum ide ;)

Man märker verkligen när jag inte har nåt att göra, då kan jag uppdatera bloggen flera gånger på en dag. Annars går det flera dagar emellan. Men jag jobbar ju som sagt inte längre och mina kompisar går i skolan, jobbar, måste plugga eller är sjuka så dom kan inte ses så ofta heller. Då blir det sega dagar..eller att man städar och pysslar. Tvn och datorn håller sig varma om dagarna. Tror vi har på tvn nästan hela dagarna :b om man är hemma alltså. Och datorn stänger vi sällan av, endast om vi åker nånstans då.
Så det blir städning imorrn på dagen.

Imorrn kväll åker jag och Kimwell till Lina, Olle och Olivia. Kanske Hanna, Jotta, Sandra och Jyri. Alla dom fyra är nämligen sjuka så förmodligen kan inte dom vara med.
Det blir grillning, kub och bara ha det mysigt :) Me like!

Ha det gott! Pussohej.

Klippte lugg igår, lite spontant sådär..

Denna bild är tagen för några år sen. Hanna och jag :)


Fullspäckad dag

Det blir det minsann.
Har nu fixat med massa papper som ska skickas in till försäkringskassan. Måste först till mamma på hennes jobb, få lite kopior på alla papper. Sen skicka iväg dom. Ska sen iväg till jobbet för att betala min mat för april, så har man det gjort. Efter det drar vi vidare till marieberg för att fortsätta våran shopping från igår. Därefter storhandling, jippie :/ Sen åker vi förmodligen hem och börjar med en rejäl storstädning då vi ska rensa ur de flesta skåpen i köket, behövs verkligen. Då kan vi samtidigt passa på att packa ner sånt vi inte använder nu.

Igår skulle jag träffat en kompis vid fem men sen blev det inte så, därför tvingade jag snällt med min kära pojkvän till marieberg. Vi köpte massa bebiskläder, de vi ska ta hem henne i, alltså hennes första "outfit" :b och sen kan man ju inte motstå att köpa lite mer ;) Köpte även i större storlekar som hon kan ha senare.
Vi tänkte lite att tänk om det nu blir en pojke, ifall hon som kollade såg helt fel, men då får det bli så. Då sparar vi dessa kläder eller ger bort :P blir glad oavsett kön, bara bebisen mår bra!

Vi åkte sen hem till mamma och pappa och åt kvällsmat, åkte hem runt elva.

Nu ska jag äta klart min frukost och sen drar vi iväg :) Fint väder är det också :) wihoo, då blir man på bra humör!

Pussohej.


Den blonda söta tjejen på bilden (malin) ringde mig igår, blev superglad :) Har inte träffats på över två år kom vi fram till. Gick i gymnasiet tillsammans och har setts typ en gång efter det. Men nu kanske hon kommer till helgen så då ska vi passa på att ses :) Bilden är tagen i 2an eller 3an på gymnasiet, alltså ganska så länge sen :P


Maybe like this?!

haha kolla vad jag lyckades hitta ;)

 

 

En blandning av dessa två = våran bebis :)
(diggar min lilla tofs)

snart så..

Nu är det inte långt kvar tills vi flyttar. Det ska bli så otroligt skönt. En trea liksom, åhh ge min 1 juli NU!
Ska börja packa i mitten på juni. Kommer ha så mycket tid då så det blir ett perfekt tidsfördriv.

Idag ska jag träffa en kompis vid fem, ska gå lite på stan. Det var länge sen nu :P eller aa kanske inte sååå länge sen men det känns som det. Lönen kom ju idag, har några saker jag måste köpa. Ska kolla på bebiskläder också. Vi har fått/lånat massor men vi vill köpa något som hon ska ha på sig när vi åker hem, så det blir lite speciellt :)

Måste äta frukost, magen kurrar.
Pussohej.




Bilder från i söndags när vi var i stadsparken :)

bebis o sånt

det blir mycket bebissnack när man är gravid. Jag frågar väldigt mycket frågor till mamma. Ringer henne rätt så ofta och vill berätta saker, tror hon kanske tycker det blir lite tjatigt ;) Men det blir ju så, jag har aldrig varit gravid förut och klart man vill veta vissa saker, fråga om grejer, eller bara få ur sig lite snack :) Men jag försöker inte prata för mycket om det när man är med kompisar, utan dom får fråga isåfall. Annars kanske dom tycker det blir tjatigt, vet inte.. men finns ju annat att prata om än graviditet och bebis :b

I helgen, lördag, jobbade jag 12-15. Klara inte ens av tre timmar, så nu kommer jag förmodligen inte jobba mer alls. Får bli så. Måste tänka på mig själv också, hälsan o så.
I söndags vaknade vi ganska sent, kände att jag ville hitta på något. Solen sken och himlen var blå..så varför inte utnyttja det :) Så vi och ett gäng drog iväg med filt och jordgubbar till stadsparken, hade riktigt mysigt :) Köpte en riktigt stor glass, choklad dröm. Orkade nästa hela :P
Vi var där i några timmar, sen drog nästan alla till Pitchers och åt mat. Fetaste hamburgaren jag nånsin ätit. Den satt fint. Var dock vääldigt mätt efter :P
Sen skildes vi åt, jag och Kimwell gick hem. Jag tog en powernap, blev 3 timmar :/ Var så trött efter hamburgaren :P Kimwell passade på att spela.

Igår var vi hos barnmorskan, allt ser bra ut än sålänge :) Direkt efter det hade jag tid hos sjukgymnasten för att kolla om övningarna har hjälpt något. Känner inte att det blivit bättre av det, så fick nu nåt annat att testa. Hoppas det funkar :) Annars är det inte långt kvar nu så får bara härda ut isåfall.
Därefter gick vi hem och åt lite, sen tog en tripp till försäkringskassan. Sen direkt till jobbet, pratade med chefen om lite grejer, var där rätt sålänge och efter det cyklade jag hem och hade tvätt tid. Kimwell var hemma då också så han tog hand om tvätten och jag diskade, kul! Ja vet ;)
Sen blev det film och sen sängen!

Idag har jag varit tvungen att vara hemma hela dagen pga ett paket som kommer vilken tid som helst. Annars åker det tillbaka och då blir det lite krångligt. Men nu har dom varit här iallafall. Har gjort mig iordning och snart kommer Kimwell hem, då drar vi till föräldragruppen.

Har gjort ett försök att ha på mig gravid jeansen idag. Dom sitter rätt tajt men ska ändå ge dom en chans idag :b förut när jag inte var så stor satt dom riktigt bra, men man växer ju hela tiden :b Inte så fint väder idag så blir kanske kallt med strumpbyxor, vilket är det enda jag kan änvända nuförtiden. Tur att det inte är vinter iallafall ;)

Bebisen rör på sig massor nu. Magen ser jätterolig ut :)
Näe, nu får Kimwell ta och komma hem, får inte på mig strumporna själv...

Pussohej!

Vad gör man?!

När man har så ont, att man inte kan göra i princip nånting själv, att gå upp ur sängen eller bara vända sig om i sängen är en mardröm. Sätta sig ned, ställa sig upp, stå för länge, sånna enkla saker är riktigt jobbigt nu. Har ont konstant. Som tur är har jag Kimwell som hjälper mig med saker. Ibland får han hålla i mig för att jag ska kunna gå..
Mamma fick ju gå med kryckor pga foglossning, kanske är dags för mig också :/
Folk som inte haft det själv förstår nog inte hur ont det verkligen gör. Men får tänka också att det kommer något gott ur detta! Som jag sa sist , det är ju därför man håller ut.

Igår lunchade jag en snabbis med Rebecca innan jobbet :) Mysigt!
Jobbade från 17-20.30. Helt sjukt, 3 timmar och ändå får så jäkla ont så man vill bara sätta sig ner och börja böla..
Men kommer inte jobba länge till nu, ca 15 timmar i veckan fram till 10 juni. Då blir det graviditetspenning om den går igenom..vilket det borde göra. Lite papper som ska fyllas i bara. Har fått ett läkarintyg nu iallafall! Hoppas verkligen att det går igenom, att jag får gravidpenning. Konstigt om jag inte får det!

Igår kväll efter jobbet blev det bio. Kimwell kom och mötte mig så gick vi i snigelfart till sfbio ( kan inte gå snabbt alls :b). Träffade lite folk där också :) Sen kom Linda och Jerker som vi var där med. Vi satt inte vid samma platser för vi bokade senare än dom, men man pratar ju ändå inte under bion :b Vi såg Pirates of the carribean i 3D .. Riktigt bra var den:) Jack sparrow är så klockren!

Gick hem och typ sov direkt, kl var natten.
Jag kommer nog inte gå på bio nåt mer under graviditen, man sitter inte så bra. Fick lägga kimwells tröja vid svanken och min jacka bakom ryggen:b Men det var mysigt ändå :) Kimwell och jag gick jämt på bio förut när han bodde  sthlm och jag här, lite våran grej hehe :b

Idag fyller min underbara mamma år :) Vi ska hem till dom imorrn kväll och fira henne. Sen blir det släkt kalas nästa vecka :)

Jobb idag samma som igår, från 17.00. Har inget planerat innan det, men får se, kanske blir en till spontan lunch med någon. Man vet aldrig :)

Ha en toppen dag i solen!
Pussohej.

Imorrn ska jag vara barnvakt åt denna lilla sötnos Olivia :)

Finally!

Färgade äntligen håret på Sara igår :D Hon gick från att vara megablondin till rödhårig till riktigt snygg brunett. Det blev superbra :) La i en röd färg först så det inte skulle bli grönt. Hon skulle lätt passa i rött också :P sen la vi i den bruna. Hon blev väldigt nöjd :)

Åkte efter det till My,Jonas och deras barn Thilde :) riktigt trevligt! Sen åkte vi till mormor och hälsade på :) alltid lika mysigt! Åkte hem och åt jordgubbar med mjölk och socker, muums! Kollade på Desperate Housewifes och lite annat. Kimwell satt uppe senare och spelade :P Han säger att han måste passa på nu för sen kommer det inte bli alls mycket tid till det. Det är faktiskt sant. Han kommer inte få spela sen när bebisen kommer, då får han lägga sånt åt sidan och ta det när det verkligen finns tid för det :P Så är det!

Idag ska jag jobba kl 17.00. Har inte jobbat på över en vecka nu, får se hur det går med smärtan.

Har fått ont under bröstet i revbenen typ. Tydligen är det att bebisen ligger och trycker mot.. läskigt :p det gör speciellt ont när man skrattar , hostar eller så. Sen har jag ingen känsel på en viss fläck där också, skumt. Men huden sträcks ju ut massa så det är ju inte så konstigt. Försvinner sen iallafall :) det kommer ju något gott ur detta , det är därför man står ut med smärtan och allt som inte är gulligull med graviditet. För det trodde man förut när man inte var gravid, att det bara är helt underbart och jättegulligt med magen o så. Men det tillkommer en hel del annat som inte är särskilt gulligt :P Men som sagt, det är ju värt det :) Visst är det helt underbart att vara gravid också :) Även om man har ont o massa, så är det så himla häftigt, känna sparkar och att det rör sig i magen..att det verkligen är en liten bebis därinne :) åhh ge mig augusti nu! Vill ha dig här i min famn!

Dags att hoppa in i duschen.
Pussohej!

Snygga älsklingen.

Fast nu har vi rakat av nästan allt hans hår :( Men det växer ut snabbt!




Nånting

Sämst på rubriker. Kommer aldrig på nån rubrik som passar för allt jag skriver i ett inlägg, eftersom det är massa olika saker.

I helgen sov vi i marieberg som sagt. Skönt att komma bort lite. Åt tacos när vi kom dit, sen åkte vi och hyrde film och köpte dipp. Jag gjorde iordning grönsaksdipp, mums! Kände att jag behövde vara lite nyttig.
Hyrde två filmer, den ena var riktigt riktigt dålig. Det gick över en timma in i filmen innan den "riktiga" handligen började sen var den slut efter en kvart typ. Kommer inte ihåg vad den hette, så dålig var den.
Den andra filmen var "I rymden finns inga känslor" :) Den var fin den!

Igår segade vi på morgonen. Åkte hem vid två, Kimwell gick och tränade medans jag åt nudlar och segade ännu mer.
När Kimwell kom hem så gjorde vi mat tillsammans :) Mysigt! Rödspetta med potatis och god sås. Riktigt gott!
Sen gick vi till ekershallen med tre stora papperskassar med pantflaskor och pantade, 101 spänn ;) Vi har samlat på oss massor haha. Gick hem och då var det nästan dags för hockeyn.

Jag lyckades ju lova älskling att jag skulle sitta med honom genom hela hockeyn, vara ett riktigt hockey freak eller nåt.
Gick sådär. Skrattade mest när kimwell började skrika och ha sig. Blev rädd när han hoppade upp och skrev som en galning. Har inte riktigt förstått det där :p Men det är väl som när jag hejar på ett visst lag eller så inom dansen. Får tänka så. Efter ett tag blev det ilskna skrik, slänger in sin keps hårt i väggen, och slår i soffan. Ser liksom väldigt förbannad ut. Jag satte mig längst in i soffan, för säkerhetens skull.
Men Finland utklassade Sverige rätt rejält där på slutet. Måste vart ett skämt. Sverige gav ju upp helt. Jag är inte alls insatt överhuvudtaget, men sverige var bäst i andra perioden. Sen försvann glöden helt.
Nog om hockey.

Min lillasyster Jennie tävlade i DiscoSm i helgen som sagt. Det gick väldigt bra för många dansare :)
I Singel tog Jennie SM-silver, i grupp SM-brons och i par SM-GULD. Så himla duktiga :) Är en mycket stolt storasyster! <3

Idag ska jag träffa lillasyster sara ( hon är iförsäg inte så liten längre, blir 20 år snart, men hon förblir ju alltid min lillasyster ) , ska förhoppningsvis färga håret på henne som hon velat länge nu. Hon har alltid varit megablondin och nu ska hon äntligen ta steget att bli brunnett. Hon kommer verkligen passa i det så himla bra :) Men hon fegar alltid ur när det väl är dags. Hon kan vara supertaggad innan sen när dagen kommer då vill hon inte :P Men jo, idag ska det fan bli av alltså. Hon vill ju, så varför vänta! ;) Eller hur Sara?!

Kl 17 idag ska vi till USÖ på nånting. Typ sitta i en lokal och kolla på bilder från förlossningssalarna o sånt. I 2 timmar håller det på. Efter det ska vi förmodligen åka och kolla på en barnvagn :) Det är det enda nu som vi behöver. För att tack vare alla våra underbara vänner och släktingar så har vi allt som behövs. Alla stora grejer. Sen är det såklart massa småsaker som måste köpas, som nappar, nappflaska, blöjor, våtservetter, tempgrej, ja massa saker. Men det är inte den stora kostnaden så det är väldigt skönt :)

Nu kurrar magen.
Pussohej!


I vintras nångång. Har "Bebis"tröjan på mig, ser dock inte texten. Men där var man inte så stor om magen iallafall :P



Sötsaker

Har blivit lite för mycket sötsaker och sånt där onyttigt nu. Måste tänka på vad jag äter. Mer frukt, mindre sött!
Tänk vad skönt att bara vara sugen på nyttiga grejer, jag är ju helt tvärtom.

Oj jäklar, jag tror bebisen vände på sig nu i magen. jäklar, det gjorde nästan ont :P Hon har vänt på sig massor men det kändes inte såhär..hon blir ju större hela tiden så kanske därför det kändes mer nu :)

I helgen så ska jag och Kimwell vara i familjens hus. Alla är iväg på disco SM så huset står tomt. Kan vara skönt att komma ifrån en etta mitt i stan, föredrar då ett stort hus på 300 kvm med trädgård och lugnare miljö. Så vi bosätter oss där över natten :)

Nu ska jag gör lite kaffe!
Pussohej.


Bild 1- 7 februari 2011 Bild 2- 9 maj 2011

På 3 månader har det växt så mycket. Jag kommer ju vara gigantisk där det väl är dags vilket är om ca 3 månader. Än sålänge har jag gått upp ca 4 kilo, vi får väl se hur det ser ut om 3 månader :)

scaaryy

ska det inte komma ännu en ny fredag den 13 film idag?! :P Nya hela tiden..likadana också.
Har namnsdag idag också, Linn! :)

Igår kväll var jag mamma pappa jennie och flera på saras dansuppvisning. Hon är så himla duktig. Är väldigt stolt över mina båda småsystrar :) I helgen så är Jennie på disco SM och tävlar. Hade så gärna velat vara där och kolla!
På Saras uppvisning var även Sandra (som var min danslärare för många år sen) där och kollade :) var riktigt kul att träffa henne igen, som också är gravid ;) Hon ska ha om ca 7 veckor så det skiljer ca 5 veckor mellan oss. Inte så mycket :)
Åkte hem sen vid ca nio. Kimwell var kvar i västerås, han hjälpte en klasskompis med sin bil och blev då lite sent. Så han kom hem ca elva.
Vi har blivit helt Glee tokiga. Följer nu serien, har kollat på hela säsong 1 och håller på nu med säsong två :D Riktigt bra serie, man blir så glad!

Nu ska jag träffa lite kompisar :)
Pussohej

27+1

Redan inne i vecka 28 nu. Tiden går fort!
Har varit väldigt mycket nu de senaste veckorna.
Jag har som sagt foglossning. Har haft ont hur länge som helst utan att veta vad det är. Trodde ju att det var ischiasnerven men det är det ju då inte. Skönt ändå att veta varför jag har ont, nu kan jag göra något åt det. Har köpt ett stödbälte, har fått övningar av sjukgymnasten som jag gör varje dag.

Jag ska jobba ett tag till men inte längre än 10 juni. Det är då jag får ta ut graviditetspenning som tidigast. Så jag ska söka om det redan nu, men måste först skaffa ett nytt läkarintyg på att jag har foglossning osv. Sen massa annat. Jag borde verkligen få gravidpenning, är konstigt om jag inte får det. Kan inte jobba, har alldeles för ont :( Så bara att hoppas!

Den lilla i magen sparkar som bara den när hon väl är igång.. det är underbart! Fast nu har hon börjat med rejäla sparkar som faktiskt gör ont, hon trycker liksom ut, om det är hand,fot,armbåge eller vad det nu är. Ont men häftigt haha.

Nu ska jag göra mig klar. Ska på lillsyrrans dansföreställning :) Ska bli riktigt kul!

Pussohej!

Bilderna är från i måndags.

 


Ledig!

Nu är jag ledig heela veckan. Känns konstigt att inte jobba. Men skönt ändå!
Har foglossning vilket gör så jäkla ont i mitt fall..kan knappt röra på mig oftast. Kimwell får hjälpa mig med mycket.

Ska ta tag i matlagning och sånna saker när jag går hemma. Köpte lite receptböcker igår haha. Är ju sämst på att laga mat. Så nu jäklar kommer det bli matlagning och bakning. Ska blir en riktigt jäkla hemmafru när jag går hemma ;)

Har lust att pyssla massa. Vill möblera om här hemma..men kimwell vill inte. Fast jag kanske gör det ändå ;)

Tvn väntar! Pussohej!

Förvirrad!

Nu har det hänt en hel del. I tisdags var vi på föräldragrupp för första gången. 13 blivande föräldrar,alltså 13 gravida kvinnor på en och samma gång. Har aldrig sett så många gravida samtidigt haha :P

I onsdags träffade jag en läkare, fick tala om min smärta, sen kollade hon lite också..Hon kunde dock inte säga något vad det är som gör att jag har så ont. Hjälpte inte så mycket av de hon hade att komma med..

I dag träffade jag en sjukgymnast. Fick tala om min smärta, vart jag har ont osv. Hon kände och tittade på ryggen, fick göra lite övningar och beskriva smärtan. Tillslut så sa hon att det är foglossning som jag har, vilket jag har trott från början men har inte varit helt säker. Men alltså, det är då inte ischiasnerven som jag nämnt tidigare utan det är foglossning. Så hon tycker inte det är klokt för mig att jobba mycket mer.

I onsdags gick jag och Kimwell också till försäkringskassan och fick prata med en man där. Vi frågade allt vi kunde komma på, om tex sjukpenning osv..

Jag kommer ju nu ändå inte få jobba lika mycket om ens nånting..så jag vet inte vad jag ska ta mig till nu. Men har kollat upp en hel del så får se hur det blir! Vet att det kommer lösa sig men det är vägen dit som är jobbig.
Är väldigt förvirrad just nu. Måste ju veta nu också hur kommande vecka blir. Om jag jobbar eller inte. Och om jag inte jobbar, hur jag får ersättning, OM jag får ersättning..åhh....................panik.

Näe nu ska jag sova!
Pussohej!

RSS 2.0