<3

Mysig dag med Nellie och mina systrar :)


Nytt i garderoben

Allt detta är ifrån Sweet Poison :)
Inköpt den senaste tiden. Men nu är det allt köpstopp ;)

Klänning till Lily.
Vit kofta med röda rosetter , six bunnies hoodie till barnen.
Två linnen till Nellie.
Six bunnies keps till Nellie.
Topp, kjol och knytskjorta till mig.
Linne med ankare och keps till Kimwell.
Rosetten är min :)

Tror inte jag missade nåt :)

Idag blir det jobb. Ses där:)


Rockabilly/50s intresserade

Ska nog börja skriva mer om mitt intresse för rockabilly och 50talet. Dels för att jag tycker det är väldigt kul att prata om och för att ni är nog endel här som är intresserade av stilen också :)

När man nu jobbar i en affär som är sååå JAG så blir man ju så mycket mer inspirerad och jag har lärt mig massor med nya saker som jag inte hade en aning om förut. Riktigt kul är det!

Nu känner jag mig så otroligt säker på mig själv och jag vågar mer, vågar vara JAG hela vägen.

Tycker det finns alldeles för många som tänker för mycket på vad andra ska tycka och tänka. Kör ditt eget race, så länge du trivs och mår bra.
Finns säkert många som ogillar min stil, men finns ju ingen anledning att bry sig om det eftersom jag trivs så otroligt bra med mig själv, min stil och den jag är :) då tycker jag bara synd om de andra som måste ha åsikter om alla som inte klär sig som dom tycker. Näe, sitt eget race är bättre! :)

Jag svarar gärna på frågor!
Just sayin'

Ha det gott!


Lika som bär?!

Det finns allt likheter mellan dessa två systrar :)


Lite porrigt sådär..

..men det blev bara så.
Min nya bikini kom igår :D Supernöjd!
Vet inte hur länge jag har velat ha en 50tals bikini och jag vet inte hur många som sagt att de inte tycker jag ska skaffa en. Men där fick ni allt! Nu äntligen är den min :) Blir nog fler i framtiden!


50's

Som ni alla nog förstått så är ju jag helt galen i 50tals/rockabilly klänningar. Tror inte att någon har missat det ;)
Igår var det Springmeet, något min kära karl var väldigt glad över också. Så medans jag jobbade på Sweet Poison några timmar passade han och barnen på att glo på bilar och rocka loss till banden som spelade. Jag tror nog att våra barn kommer bli lika intresserade av denna stil som vi ;)

Det som jag blev så glad för var att se så himla många med 50tals klänningarna. Helt underbart! Oavsett ålder, kropp, stil så tycker jag att man blir URTJUSIG i dessa underbara klänningar! :)

Igår kväll kom Svärmor Aniceta hit. Barnens lola Ani :) (Farmor Ani på tagalog). Vi ska ta oss till stan en liten stund sen blir det kanske bussen till marieberg innan jag ska jobba där :)

Ha en superduperbra dag! Och grattis alla studenter!

Bilderna är ifrån Uppsala när vi firade att kusin Amanda tagit studenten :D<3


Namngivelse Lily Rose<3

Den 25 maj 2013 blev en jättefin dag :) Namngivelse för vår älskade lilla Lily!
Lite bilder här nedan från den dagen :)


Glass i stora lass!

Yeey! Jag vann glasscheck på 250kr. Var med och tävlade om det på en blogg jag läst ett bra tag nu. Jättefin och hon skriver så himla bra. Man fastnar liksom. Augustifamiljen.blogg.se :)


RSS 2.0