När två ungar sover

passar jag på att ta en kopp kaffe och mysa i soffan. Känns rätt så lyxigt ;)

Vi vaknade ca 9.30 "imorse". Det var då nellie vaknade och började babbla på som vanligt ;) Kimwell åkte till naprapaten halv elva, sen träning för hans del och nu är han och handlar. Min farmor och farfar kom på besök vid elva. Så mysigt så :) Med sig hade dom en chokladask, den ligger så fint här på bordet och tittar på mig.. Farligt farligt! Imorrn är det okej att äta, men har ju lovat mig själv att inte äta godis på vardagar. Vi får väl se om jag kan hålla mig idag..

Halv ett åkte farmor och farfar hem. Nellie och Lily sover sen en timme tillbaka. Helt tyst är det! Såå skönt!

I tisdags var jag och Nellie hemma hos Louise som har barnen Saga och Vincent, sen kom Emma och dwayne också. Barnen leker så bra så :) alltid så roligt att träffas <3
Efter det kom Kimwell och Lily och hämtade oss. Åkte till mamma och pappa och blev bjudna på kvällsmat :) Kom hem sent så det blev sängen direkt för Nellie :)

Igår var vi hela familjen på marieberg. Köpte lite kläder till båda barnen, sånt som faktiskt behövdes, jag lovar ;) Sen shoppade jag loss på Sweet Poison. Hade ju kvar mitt presentkort på 1000 kr som jag fick av kimwell när jag fyllde :) och nu när magen är borta så var det dags att använda det :D Yeey! Två klänningar blev det. Åhh vad jag bara vill använda dom! Superduperhappygirl!

Åter till kaffet.
Ha det fint! :)


I väntan

på att kimwell ska sluta spela så jag kan
få kolla på TV3 dokumentär.

Igår valde vi att bara vara hemma. Mamma och pappa, Sara och Robert kom en stund på eftermiddagen på fika :) På kvällen kollade jag och kimwell på film, Johnny english. Har sett den förut men hade glömt hur rolig den var :D

Idag kände vi för att bara vara ensamma, inga besök eller nåt. Tog en promenad hela familjen till Ica och handlade lite bara. Skönt att komma ut och gå :) Lagat mat och nu tvättid.

Nellie har fått lägga sig tidigare än vanligt de senaste dagarna. Hon har varit så trött tidigt så känns dumt att låta henne vara vaken till sju när hon är trött kl sex. Hon har än sålänge inte vaknat tidigare än annars på morgonen :)

Nu ska jag vända blicken mot tvn.
Ha det fint!

Idag är Lily 3 veckor :)
Bild ett är några timmar innan hon föddes, bild två är från häromdagen :)


Härliga vecka

Haft en härlig, mysig, bra vecka.
Igår träffade jag och Nellie Emma och Louise på stan. Mysig fika/lunch på Bara Vara :) Emmas son Dwayne kom också efter ett tag :) busfröt <3
På kvällen kom Linda till oss då våra karlar hade spelkväll. Film och mys :)

Idag var vi hela familjen på stan och träffade våra underbara vänner Hanna, Jonatan, Linda och Jerker. Lunchade på stan och planerade vårat julbord som vi ska ha snart :)

Nu sitter jag i soffan och kollar på walk the line. Lily ligger bredvid mig och sover så sött :) Nellie var så trött när vi kom hem från stan så hon fick lägga sig tidigare än vanligt :) Kimwell kollar på amerikansk fotboll i sovrummet, men tror nog att han har somnat ;)
Nu åter till filmen, godis och coca cola!



En sötsak

Lily i alldeles för stor pyjamas ;) En liten söt karamell med alla dessa underbara färger, hihi <3


Do like I say!

Gå in på Facebook och gilla sidan American Fresh!


Rastlös

Vad gör man när barnen sover? Nellie har sovit snart i två timmar, Lily gör ju inget annat än att sova (när hon inte äter förståss). Har hunnit äta frukost i lugn och ro (blev en sen morgon), glo på tv, ta mig lite glass och kaffe.. Sitter nu och väntar på att Nellie ska vakna haha. Jaja, jag ska inte klaga :)

Igår var vi på vc hos en läkare för att prata om nellie utslag runt munnen och på kinderna. Har testat olika salvor, uteslutit viss mat osv. Har inte blivit bättre. Har fått recept på en ny kräm som vi ska hämta ut så hoppas verkligen att det blir bättre.
Mötte sen upp Vikkan utanför och gick hem till oss. Var såå längesen vi sågs så det var riktig mysigt :) Blev en snabbvisit för sen skulle hon iväg till nästa bebis hehe :)
Fick presenter av henne, Nellie fick en jättesöt klänning och Lily en supersöt body med texten "babysister" :D massa tack <3

Senare vid halv sex åkte jag med mamma och handlade. Hon skulle ändå handla så blev mycket lättare att åka med själv än att packa in barnen i bilen och åka med våran bil.
Väl hemma var det dags för kvällsrutinerna. Blev en senare kvällsmat, men vad gör det när det blev så gott. Fetabiffar, sallad, tortillabröd och tzatziki!
Sen greys anatomy såklart ;)

Denna dag startades sent för mig. Kimwell lät mig ligga kvar ett tag i sängen, skönt! Men nu är dagen nästan slut känns det som. Så fort nellie vaknat blir det mat, sen ut och leka. Lite senare kommer pappa och ev mamma hit på glöggmys :) yes, vi tänker tjuvstarta!

Puss och hadet fint!

Bild från igår. Snodde den från Vikkan :)


9 dagar

Har gått sen den lilla föddes. Magen har försvunnit mycket tycker jag. En kula kvar bara. Vägde mig häromdagen och då hade jag gått ner 7 kilo sen vi kom in på förlossningen. Vill inte gå ner mer, bara få magen platt igen sen ska det byggas muskler. Rumpan är som borta, men den ska tillbaka! Måste tillbaka, yepp så är det :)

Tog denna bild idag.


Tisdag

Så jäkla påhittiga rubriker man har..
 
Nellie sov till halv nio, vilket hon gjort hela förra veckan och nu( mellan halv nio, nio). Fattar inte men jag klagar inte ;) Tog oss upp och åt frukost. Kl. 10.00 kom min farmor hit på besök. Med sig hade hon presenter till Lily samt en blomma. Sen hade hon även köpt med sig kolja till oss, som sedan blev vår kvällsmat.
Presenterna var en söt rosa tröja och ett set med overall/pyjamas, mössa och haklapp. Superfint! Tack gammelfarmor ♥
Hon har även fått av min mormor en superfin klänning, som kanske blir julaftonsklänningen :) Tack gammelmormor ♥
 
Lite senare kom Anna hit. Hon hade också present med sig, en supersöt och mjuk liten nallebjörn! Tack Anna ♥
Många tack blev det i detta inlägg.
När Anna åkt hem var det bara att ta tag i matlagningen. Kokt kolja med kokt potatis och äggsås. Är såå mycket godare än vad det låter. Farmor gjorde ofta det i sommarstugan när vi var små. Den där äggsåsen är så goood!
Nellie tyckte det var smaskigt också ;)
 
Ska ta och sova snart. Sitter i sängen, bredvid mig har jag en sovandes liten Lily! Snart kommer hon vakna och vilja ha ersättning dock. Hon är väldigt punktlig :) Skönt det!
 
Hadetfint!
 
Sitter vid datorn så har inga nya bilder att lägga upp. Denna på Nellie är för några veckor sen, haha. Hon bara älskar mjölk <3

Härliga dag!

Tog tag i städningen tidigt imorse. Kl 10 kom en från vår fastighet hit och mätte temperaturen här hemma. Vi tycker att det är så himla kallt så vi ville se så det inte var nåt knas. Det var rätt temp i alla rum så det är väl bara vi som är lite klena ;)

Lite senare tog vi oss ut till parken där vi också mötte upp mina systrar. Sen hem till oss och hade mysigt. När Sara och Jennie åkt tog vi tag i disk, matlagning, äta mat, lägga busfröt osv. Kvällsrutinerna helt enkelt :)
Snart ska vi lägga oss i sängen och kolla film :) Den lilla är med då såklart, sovandes bredvid oss.

Lily är idag en vecka gammal! Helt galet vad denna vecka gått fort. Känns som hon ploppa ut igår.. Man får verkligen ta vara på dagarna :)

Nu väntar en godisskål så fint på mig!
Godkväll!

https://cdn3.cdnme.se/cdn/6-1/2529125/images/2012/pic_50a149baddf2b34f5700091c.jpg" class="image">

https://cdn2.cdnme.se/cdn/6-1/2529125/images/2012/pic_50a149c3ddf2b34f7c000860.jpg" class="image">


Ny design kanske

Vet att det verkligen är dags för en ny bild, design och allt. Men tar mig aldrig tid till det. Design kan jag inget om.. Vill ha en snygg med bilder på alla oss och så men jag vet inte hur :p jaja! Just nu får det nog vara såhär ett tag till.
Nu ska den lilla få lite gott i magen, sen ska jag allt sova :)


Fars dag

Har denna dag varit en snabbis på marieberg sen hem till mamma och pappa där också mina systrar, mormor och moster var. Blev mackor och fika, massa mys!

Grattis älskade pappa Stefan på fars dag<3

Grattis pappa Kimwell på fars dag, vi älskar dig<3 / Nellie & Lily

Har precis kollat på solsidan. Kimwell kollar på amerikansk fotboll nu som är varje söndag. Ska gå och lägga mig faktiskt. Är riktigt trött, så trött att inte ens smink gör att jag ser fräsch ut. Och mitt hår är kaos, måste färga! Men inte det viktigaste när jag har världens underbaraste barn att tänka på :)<3

Hadetfint!



Bebis och sånt

Lite bebissnack..

Vardagen är sig inte lik, men inte sämre för det :) Två döttrar, tvåbarnsföräldrar. Känns overkligt fortfarande. Nellie är helt underbar, hon vill pussa och klappa, mysa och ge nappen till Lily. Så himla fint att se. Kommer även med flaskan och vill ge Lily hihi <3

6 dagar idag är den lilla :) tiden går fort, man har ingen som helst tidsuppfattning första veckan. Man är helt inne i bebisbubblan. Men nu känner jag mig mycket bättre, orkar mer och vill mer. Fortfarande inte helt återställd såklart, men det tar sin tid.

Lily bara sover och äter. Skriker endast när hon är hungrig och när man byter blöja, sen nån enstaka gång när hon bara vill upp och vara hos mamma :)
Allt har gått bra än sålänge, förutom amningen. Kortfattad, jag ammar inte längre och det känns jätteskönt att ha tagit det beslutet. Det går så bra med ersättning, hon tog flaskan utan problem. Sen har hon ett enormt sugbehov så vi testade med napp och den tog hon direkt :)

Skulle gärna vilja ha kvar dessa boobies, men eftersom mjölken håller på att sina nu så försvinner ju tuttarna också, buhu! Inte helt då, skönt det hehe :)

Annars då?!
Navelsträngen, den lilla biten som blir kvar, lossnade igår.
Jo, justa. Jag ska ta och skriva förlossningsberättelse snart, inte vänta flera månader som mer nellies hehe. Kul att ha för att kunna gå tillbaka sen och läsa, så mest för min egen skull jag skriver den. Men det kanske är av intresse för er också? :)

Ligger fortfarande i sängen. Nellie har sovit till nio hela veckan. Inte heller har hon vaknat under nätterna fast lillasyster skriker under blöjbytena och så. Underbart! Hoppas det fortsätter såhär :) Lily ligger bredvid mig och sover så sött, men dags för mat snart så måste upp nu.

Hadetfint!


Syskonkärlek

Puss och kram säger nellie :)
Hon ville gärna köra vagnen också ;)


Lily

Lite bilder på vår nykomling till familjen, hihi <3


Kommentarer

Jag ska ta och svara på kommentarer jag fått så fort det finns tid och ork :) går ju inte via iPhone att svara direkt på kommentaren så måste sitta vid datorn då. Men så ni vet, jag läser och bli jätteglad för alla kommentarer :)

Puss


Lily Rose

Den 5 november kl. 00.26 föddes vår lilla Lily Rose Hedman-Hallgren <3


Update

Lite update om veckan.

Onsdag- Jennie sov ju över tis-ons. Mysmorgon! Jag tvättade hela dagen. Min andra lillasyster kom till oss lite senare också. Då hade Jennie redan åkt hem. För mig och Sara blev det kaffe och en massa prat när nellie sov :)
Sen åkte Sara och jobbade. Kimwell behövde jobba över, pappa kom hit då efter jobbet och avlastade mig :) Bus med Nellie, lagade mat, m.m. Kimwell kom hem sent, pappa åkte strax efter att nellie lagt sig. Senare kom Jennie tillbaka och sov kvar :) Försökte kolla film men Jennie slocknade och själv är ju inget roligt ;)

Torsdag- Kl 11 kom Sara till oss. Vid 12 åkte vi alla till våran farmor&farfar. God lunch och mumsig fika :) kollade även på film från när vi var små :D massa mys!
Sara åkte lite tidigare, sen fick jag, nellie och Jennie skjuts av farfar :) Jennie till träning och vi hem. Väl hemma blev det matlagning och kvällsrutiner :) Revenge senare såklart ;)

Fredag- Tvätt, städ och disk. Runt 12 kom Anna och Helena :) dom hade med sig lunch :D såå snällt! Åt lunch, massa prat och bus med Nellie :) De åkte hem lagom tills nellie skulle sova igen.
Kimwell kom strax därefter. Jag slocknade i soffan och han i sängen haha. Mamma och pappa kom på kvällen till oss med kinamat och godis :D dom blev utkörda från deras hem av Jennie ;) Tror dom åkte hem vid halv två på natten :b supermysigt var det i alla fall. X-factor kollade vi på såklart!

Idag, lördag- Kl 12 ska jag vara hos Hanna med Linda för en heldag med pyssel :D Såå mysigt!

Ha det fint!


RSS 2.0