Igår, tisdag!

Igår på förmiddagen kom min farmor, farfar och farbror hit på en fika och såklart bus med Nellie :) Så trevligt så!

Senare på eftermiddagen kom Sandra med hennes dotter Rut hit och lekte :) Så söta när de springer runt och leker. Massa bus :)

Därefter var det kväll och dags för kvällsrutinerna. Min syster Jennie kom runt halv sju för att sova över :) när lillskrutt lagt sig blev det film och popcorn för oss. Kimwell fick sova på soffan hihi. Tur att han tycker den är skön i alla fall ;) Mysig kväll blev det :)


Liten sammanställning

Här är ni som gissat fldatum än sålänge.
 
  • Farmor 31/10
  • Jennie(syster) 2/11
  • Sara(syster) 3/11
  • Anna 4/11
  • Mica 7/11
  • Jennie 9/11
  • My 11-12/11
  • Sandra 13/11
 
Sen har fler i familjen också gissat, men minns inte vem som gissat vad så återkommer med de :)
Jätteroligt detta tycker jag, hihi. Fortsätt som sagt :)

Gissa datum

Ingen mer som vill gissa datum? Bf 21 november. Bebis är fixerad. Magen pekar nedåt. Bebis ligger och trycker nedåt. Sammandragningar, förvärkar plus massa mer som händer. Gissa nu innan det är försent :)
Min farmor tror det blir redan imorrn hihi ;)
Bild tagen förra veckan!


Morning

Toffsar, mys, vakna med the voice.


Hejhopp

Jävla skit! Hade skrivit ett långt inlägg men så försvann allt nu! Får ta allt kortfattad då, eller försöka :b

Fredag- Lunch med Nattis&ludvig på stan, på creperiet. Blev även bus för barnen i lekhörnan :) Vid halv tre åkte dom hem. Jag&Nellie gick till Fikafabriken och träffade Sara och Jennie. Myspys!
Därefter hämtade Kimwell upp oss, åkte till PAX outlet, köpte skor till Nellie och även till bebis som hon får växa i.
Tillsist, tacos hos mamma och pappa då också Jennie, Sara och Robert var med. Massa mys!
Vi blev kvar över natten.

Lördag- Åkte hem tidigt på morgonen. Förmiddagen gick. Kl ett träffade jag Hanna och Joel på stan för en lunch på Java :) Kimwell och Nellie stannade hemma. Vid 16 drog Joel och strax därefter gick jag och Hanna till henne. Då blev vi makeupartister för en kväll. Jonatan och Jerker skulle på halloweenfest senare. Jerker fick då hjälp av oss med sminket, zombie-cheerleader ;) blev superbra och han blev nöjd. Superroligt avslut på en mycket bra dag! Fick skjuts hem. Väl hemma blev det en lugn kväll.

Söndag- Lek i parken :) Sen massa ärenden, annars en väldigt lugn dag!

Måndag, idag- Kl 11 kom Nattis&Ludvig hit :) alltid lika roligt! Åkte hem efter tre nån gång. Sen har Nellie sovit och nu är kimwell hemma. Ska nu göra en inköpslista sen får han åka och handla ;)

Puss och ha det toppen!


Torsdag

Nellie vaknade ca halv nio imorse. Härlig sovmorgon!
Linda kom hit idag och efter ett tag tog vi oss ut till parken så lillskrutt fick leka av sig :) Linda åkte hem men jag och nellie lekte i parken ett tag till. Handlade och gick sedan hem. Ett trött tjej slocknade snabbt :)
Senare kom kimwell hem. Lek med skruttan och jag lagade mat. Senare blev det välling för nellie, la henne i sängen som vanligt, Gonatt och sånt. Sen ligger hon och babblar lite sen blir hon knäpptyst och sover så sött! Så himla skönt att vi bara kan lägga henne ner i sängen och sen somnar hon själv :) har gjort så ett bra tag nu, har inte varit några problem alls. Tack fina underbara dotter! <3

Kollat på once upon a time, revenge och nu fråga Olle. Blir sängen efter det.
Imorrn blir en mysig dag :)

Bilder: snodde bilden på nellie i rutschkanan av Linda från hennes instagram hihi.
Nellie tidigare ikväll, leker med pappas xboxkontroll :p


Pics

Instagram bilder


Mvc

Idag var det dags för besök hos barnmorskan igen.
Vecka 35+4 idag.
Sfmått 34
Bebis fixerad, ligger vääääldigt långt ner sa barnmorskan.
Har lågt blodtryck men bättre det än högt såklart. Fick ta blodprov idag också.
Vi får väl se om detta var sista besöket eller inte ;) nästa är annars om två veckor igen. Hoppas verkligen att det är sista i alla fall.

Anna var med och tog hand om nellie. Gick sen hem till oss och busade, drack kaffe och kollade på en film vi och några andra gjorde i nian haha. Ca tio min lång och heter "the murdurer" :p Så kul och kolla gamla filmer/bilder :)

Nu-project runway sverige.


Torsdag!

Hela 35 veckor idag och går nu in i vecka 36 :) (Nellie kom i vecka 37+5)
Fortsätt gissa datum!


Onsdag

Igår kväll kom min yngsta lillasyster Jennie hit och sov kvar. Blev såklart prat, mys, glass, skratt och film (som Jennie somnade till hehe) <3

Blev något besviken att inte Greys anatomy gick igår, istället två avsnitt av scandal.. Buhu. Får helt enkelt vänta ytterligare en vecka (oj vilka problem man har ;) )

Annars igår så var det en lugn dag med lilla snorisen. Hon vaknade kl nio på morgonen. Hon hade blödigt näsblod också :( usch, mitt hjärta<3 Men det blev inget mer sen så det var väldigt skönt. Det skär så i mammahjärtat när ens lilla barn inte är kry eller om det hänt något! <3 men hon är pigg och glad, babblar och skrattar som bara den :D Man blir så glad<3

Nu sover sötnosen, jag vilar i sängen. Har sammandragningar hela tiden, även nu när jag ligger ner.. Trycker nedåt som bara den också. Inte långt kvar nu :)

Hadet!

Bilder: Nellie spanar in lillasysters vagga :)
Jennie&jag igårkväll :)


Flitig

Oj vad man har hunnit med saker ikväll. Allt tack vare min kära far som var här och hjälpte till <3
Det har möblerats om i vårt sovrum. Jag har fixat med vaggan och nu står den på plats och bara väntar på en bebis. Det har möblerats om i Nellies rum och imorrn fortsätter jag med det.
Har tvättat, diskat, lagat mat, plockat undan, busat med lillskrutt såklart, m.m :) Har hunnit med massor. Men nu är jag helt slut och kroppen har sagt ifrån hela dagen egentligen... Får inte vara så envis som jag är just nu, men kan inte göra något åt det ;)

Eftersom Nellie är så förkyld nu så blir det inga träffar med andra barn. Dels för att inte smitta dom såklart men också för att inte göra henne värre. Därför har vi nu några stanna-hemma-dagar för att kurera :) En ny tand på g så vi vet ju varför hon är dålig. Skicka massa kryapådig-kramar till skruttan så hon blir bra snart :)

Annars då. Fick trevligt oväntat besök av min farmor och farfar i förmiddags också. Dom hade vägarna förbi så de ville se om vi var hemma :) mycket trevligt! Stannade en stund och busade med Nellie, sen var det dags för dom att åka hem.

Nu känner jag hur ögonen håller på att stängas, så vi säger Gonatt! :)


Följ mig på instagram Pylsan :)
Bilder: Nellie ligger och spelar piano ;)
Min "lilla" mage idag.


Fortsätt

Fortsätt gissa datum nu för bebisens ankomst. Beräknat 21 november. Alla får gissa ;)

Bilder tagna igår :)


Lillskrutt

Nellie är genomförkyld och hostig. En ny tand är påväg också. Lilla hjärtat!

Men hon är rätt glad ändå :) springer runt och leker och babblar en massa. Älskar att bara sitta och titta på henne när hon leker, det är då man verkligen ser hur mycket hon egentligen kan och vet. Kan inte fatta att hon är så stor, att hon är den hon är pga hur vi har uppfostrat henne. Det har vi gjort bra! En glad, snäll , busig liten dam den där nellie. Och snart blir hon storasyster!! Helt galet!

Åh vad jag älskar dig min dotter❤


Våran dag!

Denna lördag kortfattad:
Mys, bus, lek, tvätt, disk, mat, sova, vila. Nellie och pappa kimwell handlade, för mig blev det då soffan, chailatte och tv. Har bara varit en sån där mysig dag med inslag av nödvändiga vardagliga saker. Med massa skratt också, nellie är så rolig! Mysig är hon också vilket bilderna visar :) Vårt hjärta<3



Fredag

Blev fika på stan idag med ett härligt gäng :)
Vi kör med peace-tecknet som man alltid gjorde i typ högstadiet/gymnasiet på alla bilder hihi, så snygga!


Magen

34+0 idag och går alltså in i vecka 35 :)


Gissa fl-datum

Tycker det är dags att gissa när bebben kommer till världen :) Det blev en hel del gissningar med Nellie så nu vill jag ha ännu fler :D Min pappa var den enda som gissade rätt med Nellie ;) men kom igen nu och gissa!

Beräknat förlossningsdatum är (efter ultraljudet i vecka 17) 21 november.

GissaGissaGissa! Kul grej liksom ;)

Bild tagen idag, vecka 33+6 :)


Tack mina underbara!

Är så otroligt tacksam för de jag har i mitt liv, som alltid ställer upp nu när det är tungt, som alltid finns vid ens sida när man bara vill gråta, skratta, snacka skit. Ni vet mycket väl vilka ni är och ni ska veta att allt ni gör för oss betyder så galet mycket! Minsta lilla hjälp&avlastning betyder! Massa kärlek till er!

Det är som sagt väldigt tungt nu med graviditeten. Var inne på förlossningen i sön för att se så allt var okej, det var det :) Anledningen till oro är att jag har sen långt tillbaka haft massa sammandragningar, så fort jag gör något, eller bara sitter/ligger ner. Haft förvärkar ett par gånger då jag inte kunnat göra annat än ligga i sängen. Har ett förbannat tryck neråt. Plus en hel del annat. Foglossningen är ju kvar, men akupunkturen lindrar lite grann i alla fall.

Men jag får tänka positivt och ta en dag i taget :) Det är ju inte så långt kvar ändå, även om tiden går ganska långsamt nu :b Men själv tror jag ju att hon är här om fyra veckor! Då kommer hon nästan samtidigt som Nellie. Hon kom 15 dagar för tidigt och var helt färdigbakad :)

Lite uppdatering i alla fall! Hadet fint :)


RSS 2.0