no more

Kattlösa på lördag. Kom en pappa med sin son idag och träffade Zoe. Dom blev såklart förälskade i henne, hur kan man inte :) Tråkigt att inte ha henne kvar, men det är bäst för henne. Så får hon mysa och leka med sonen :)

Tog ju bort leverfläckar igår, såå skönt att dom inte är kvar. Två på ryggen och en till typ på magen. Så nu slipper jag oroa mig för att dom ska vara farliga osv..Får dock inte träna fören dom ska ta bort stygnen vilket är om två veckor :/ Men får köra riktigt hårt då istället.

Idag var Linda H här också på dagen, så mysigt så :)
Annars har jag betalat räkningar vilket är så jäkla kul att veta, jag vet...sorterat papper och satt in i pärmar, JAG VET vad intressant ;)
Mamma var förbi en sväng och hämtade ett rosa band som förmodligen kommer sitta upp inne på krämaren. En kompis till Jennie som gjort bandet och jag har skrivit texten o gjorde lite röda fina hjärtan också :)


Nu ska jag kolla på nåt bra, sen sova!
Hadet.
Pussohej!

Vem tycker om att flyga?! Joo, NELLIE!


tillslut så

Nu har jag också en Iphone4 :P
Skicka ett sms till mig med ditt namn så jag får ditt nummer igen :) Har samma nummer som tidigare :)
Pussssohej!

inte som planerat

Jag och Kimwell sa att från och med denna vecka ska vi gå och lägga oss senast elva..hmm, vad är klockan nu tro? Jo det är snart tolv. Jaja, lite får man väl synda. Jag har faktiskt precis diskat så då tycker jag att det är okej :P
Ska sova nu iaf.

Imorrn blir det städning här hemma. Sen kl 14.00 ska jag vara hos läkaren för att ta bort några leverfläckar, ÄNTLIGEN! Efter det ska jag och syrran träna och därefter hem, duscha, sen dra till Marieberg för att shoppa till Halloween ;) Och förmodligen åker vi förbi mamma pappa och Jennie som kom hem idag från Teneriffa :O avundsjuk, ja lite (mycket)..
Hoppas inte Nellie blir dålig imorrn pga vaccineringen :( Håll tummarna för att hon ska må bra :)

På torsdag kommer det några för att träffa Zoe, så förmodligen har vi inte henne kvar så länge till.

Gonatt gott folk.
Pussohej!

Nellie sover alltid i sin säng på nätterna men den morgonen kände vi för lite familjemys i våran säng :) Sådan far sådan dotter, somnade båda två <3

 

Sömntutan <3




3 månader

Ja, idag är lilla pluttan 3 månader!
Varit på BVC imorse då hon blev vaccinerad, lilla snuttan, inte roligt. Men det gick bra.
58 cm lång och väger 5730g huvudomf 39cm.

Nu blir det fika med Linda och Linda på stan :)
See you there.
Pussohej!

<3


yammii

En bra start på dagen, right? ;) Färskmixad smoothie och en kopp kaffe. <3


Godmorgon

Nu är det dags att ta tag i dagarna igen. Har slarvat lite med tiderna. Brukar gå upp efter att Nellie fått sin morgonflaska, för sen sover hon ca 3 timmar till och då har jag ju all tiden i världen att göra vad jag vill. Såååå nu är jag uppe och Nellie sover.

Kollar lite grejer som jag ska köpa till Halloween. Kan tyvär inte säga vad jag och Kimwell ska vara än, det får ni veta efter festen :P Om ni inte är på festen förstås..
Har hittat lite grejer, imorrn blir det att shoppa.

Idag blir nog en lugn dag men man vet aldrig. Ikväll blir det träning igen med rebecca :)
Ska träna mån, tis (med rebecca), ons och fre (med sara) :D wohoooo! NU KÖR VI!
Ja, jag är taggad...

Nu, KAFFE!
Pussssohej.

-"ge mig nappen dååå"




besök

Vilken sekund som helst kommer Emma, Louise och louise barn saga och Vincent :D Myys!

Pusss

Saga och Nellie :D


Foglossning

Har fortfarande kvar min foglossning sen graviditeten. Gör så jäkla ont så ibland kan jag knappt gå. Har inte blivit bättre sen jag var gravid.. Någon som känner igen sig? Nån som vet vad man kan göra för att det ska bli bättre? Har ju gått snart 3 månader så tycker att det borde försvinna snart. Hoppas det försvinner nu när jag tränar, bygger upp bäckenet. Fick övningar när jag var gravid men tyckte inte att dom hjälpte, men kanske borde ta upp dom igen..skadar ju inte.

I need help!

Puss&hej.





coffee

Tack för att du finns, I<3kaffe.
Välkommen träningsvärk i hela kroppen. Mest mage och rumpa, det tycker vi om :)
Vi kör idag igen, fast idag blir det konditionsträning. Hänger på rebeccas övningar för vi vill träna upp samma muskler.

Skulle gått till syster sara idag men är helt slut. Kände när jag vaknade att jag bara vill ligga kvar i sängen hela dagen. Mysa med Nellie. Men har man tvätt och annat i hemmet att göra så har man...

Justja, INGA hååål! TAAACK för det :b så jag kom billigt undan ;) betalar bara 45 kr i månaden. tecknade frisktandvård:)

Ska dricka upp min kopp kaffe och fortsätta titta på Ellen show.
Hadet.
Puss&hej :)

<3


winter

Äntligen har jag köpt en vinterjacka. Det var på tiden tycker jag efter att haft samma i 5 år. En kort skinnjacka och en lång tjockare jacka som inte värmer så bra. Så ÄNTLIGEN :D

Som svar på en fråga om varför vi inte kan ha kvar katterna.
Ossi har vi inte haft nu på några månader, en kompis har honom. Zoe och Ossi funkade inte så bra ihop tillslut.
Och Zoe behöver så mycket uppmärksamhet vilket jag inte har tid till att ge. Låter kanske jättelöjligt men det är fler anledningar så vi har bestämt oss att vi inte kan ha henne heller. Hade funkat bättre om Nellie varit äldre, men nu är så inte fallet :b Än så länge har inget hört av sig om Zoe så skicka ett mejl om ni är intresserade. Gå in på blocket.se så finns annonsen där och min mejl :)

Har varit hos Hanna med Danni och Nellie imorse, ätit frukost där, så mysigt så :)
Sen skulle hanna iväg till skolan. Vi andra mötte upp Linda på stan och shoppade lite sen fikade på Bara Vara :)
Kl 18.10 ska jag vara hos tandläkaren för undersökning..hmm längtar inte. Sen kl 19 ska jag och Rebecca träna på friskis och svettis :)
Ses där!

Pussohej.

Miss my belly ;b


Kissemissen

Vi ska sälja våra supermysiga katt Zoe. Vill att hon kommer till några som verkligen har tid att ge henne all de uppmärksamhet hon vill ha. Gå in på http://www.blocket.se/orebro/Mysig_ungkatt_tillbehor_36700019.htm?ca=8&w=1 så finns hon där om ni är intresserade. Jättetråkig men det är bäst för henne.
Då har vi gått från att ha 2 helt underbara katter till inga :( Så nu måste jag lägga upp massa fina bilder på Ossi och Zoe.
Ossi

 

 

 

 

 


Zoe


Ossi och Zoe



Har så himla mycket mer fina bilder på dom när dom är mindre också, men får bli en annan gång.
Blev ju en hel del bilder nu :)

Hadet.
Pussohej!

Kalas

Hade släkt över på kalas för mig och kusin Anna. Mysigt :)
Annars har jag idag städat, tagit det lite lugnt, gått på promenad med Nellie och Hanna, handlat, städat lite till.
Nellie sover, vi har kollat på Partaj, nu ska vi kolla på nåt annat :) Ska se om vi ska göra chips och dip ;) blev lite sugen!

Fråga?! Är det bara jag som tycker att man FÅR prata mycket bebissnack när man har barn och det enda man göra om dagarna är mata bebis, prata bebisspråk och byta blöja? Det blir ju så eller hur? Därför är det skönt att man har vänner som man känner att man verkligen inte behöver tänka på vad man pratar om eller säger, vill man prata om bebisbajs kan man prata om just bebisbajs osv :p Så tack alla mina vänner som förstår och som tycker det är okej att prata bebisar! Det är ju ändå det största i mitt liv just nu, det viktigaste! Är det någon som tycker det är jobbigt så är det bara att säga det till mig, right?!  Har själv ingenting emot att andra snackar bebisar eller sånt med mig :)

Hoppas alla har haft en riktigt trevlig helg :)
Gillar alla kommentarer, kul att ni kommenterar :)
Pussohej!


En Linn för några år sen.
Syster är fotograf ;)

parteeey!

Igår hade vi fest här hemma, hade riktigt kul! Tack allihopa :) Höstfest/födelsedagsfest för mig och Hanna. Hanna fyllde igår. GRATTIS ÄLSKADE VÄN :D <3

Ska dricka upp min stoora kopp kaffe och sen sätta igång med städningen, jippie ;) Näe men det kommer gå fort. Har ju Kimwell som hjälp också, måste först få upp han ur sängen hur nu det ska gå.
Saknar min lilla älskling så fruktansvär mycket nu :( usch vad jobbigt det är. Men bara bra för henne att kunna vara hos andra också. Känna att hon är trygg i andras händer. Men svårt är det, vill ju krama min lilla älskling, pussa på henne, se hennes fina leende :D ojoj, låter som hon varit borta hur länge som helst. Men spelar ingen roll om det är en dag eller en vecka, saknade är enooorm! Har ju inte varit ifrån henne under en natt förut. Får skynda oss städa nu.

Dagens schema:
Kaffe
Städa
Handla till kalas för släkten imorrn
Hämta pluttan
Åka hem
Mysa
<3

Justja, ni som har bilder från igår får gärna skicka dom på mejlen eller nåt :)
Säg till ni som har :)

Hadet.
Pussohej!

Gammal festbild. Tror midsommar 07.

Danni, jag och Hanna :)

 

Danni och jag Nyårafton 07/08

Vi lyckades välta granen, ops!

 

Jag och min fina Hansipansi :)
Midsommar 07

(Har så sjukt mycket roliga gamla bilder, får ta ett inlägg och lägga upp massa tihi)

FREDAG

Som vanligt så är det ju ÄNTLIGEN FREDAG!
Kl 14 kommer Hanna, Lina och hennes dotter Olivia :) Ska mysa, fika, äta lite och sen fixa lite inför kvällen för ikväll är det fest här hemma :) Nellie ska vara hos sin mormor och morfar till imorrn bitti. Kommer vara första natten utan min lilla bebis :( Kommer sakna henne såå! Men hon är i goda händer :)

Måste bara säga, vilka fina grannar man kan ha. Dom är supertrevliga och säger till en att det är bara att komma förbi om vi behöver hjälp med något eller vad som helst. Har träffat på alla utom en familj och alla är riktigt trevliga. Men kanske inte är så konstigt när de förut hade en alkolist som pissar utanför dörren och röker innanför porten som granne.

Ska ta och äta frukost nu medans tussan ligger och sover.
Jag ska i nåt inlägg skriva varför jag heter Pylsan hehe. Har hört att folk inte riktigt förstår sig på namnet ;) Snart får ni veta!

Ha en mysig fredagskväll :)
Pussohej.

En frisyr som jag hade några gånger när jag jobbade vilket drog till sig en hel del uppmärksamhet :b

 

Mamma&dotter<3 detta var nog några veckor sen.

 

Glader.


Våran lilla knubbis ;)<3

Kaffe&kakor

Har precis haft Anna, Carro och hennes son Lucas över på en trevlig fika här hemma :)
Innan det var Sara här medans jag färgade håret. Nu är jag röd igen, YEEEEY! Har sagt åt de flesta nu att om jag får för mig att vilja färga nåt annat eller klippa lugg eller klippa av mig håret så får dom fan säga åt mig på skarpen att NEEEJ gör det INTE! Så om jag skriver nån gång att jag är sugen att göra nåt annat med mitt hår än hur det är nu, SÄG NEJ LINN :P

Nellie har varit lugn idag, så har kunnat tagit det lugnt själv. Hon har mest suttit i babysittern, somnat lite grann, busat lite. Har på tvn oftast hela dagarna pga att jag tycker det är skönt med ljud och Nellie tycker samma som mamma hehe. Hon är helt fascinerad av tvn, alla färger och rörelser, röster och ljud. Men är ändå lite försiktig så har henne inte precis framför tvn och inte föör nära. Och sätter henne inte vid tvn för att hon ska titta på tv utan har henne i vardagsrummet och om tvn står på så dras hon dit med blicken :b

Sökte runt på internet förut om det är farligt för småbarn att kolla på tv. Fanns väldigt olika åsikter och undersökningar om det men en sak jag läste var att barnen kunde få adhd? Vet inte riktigt hur seriöst jag ska se på det. Kanske det kan bli så om barnen sitter jämt vid tvn men lite då och då är nog inte farligt. Tycker man ska ta det med en nypa salt också. Man får väl som förälder ta ansvar för det själv, hur mycket som är för mycket för ens barn. Jag kommer låta Nellie få kolla på barnprogram när hon är liten men är det fint väder ute blir det utomhus istället ;) Inte sitta inne när solen skiner, så hade jag och mina systrar vilket jag kommer ta med i uppfostran med Nellie :)

Hur ser ni på tv-tittande för era barn?
Vad har ni för regler när det gäller tv?
När började dom se på tv?

Nu är maten klar, har lagat mat emellanåt så tog ett tag att skriva :P
Hadet.
Pussohej!

En nybadad Nellie för några veckor sen!





Nellies utveckling

Jag har nog aldrig riktigt skrivit vad hon kan och hur hon utvecklats på det sättet, eller? minns inte :b
Än så länge har hon varit rätt så tidig med de flesta grejerna, men det kan ju ändras. Återstår att se. Underbart att få ta del av denna utveckling, underbara barn :)

Från födsel till nu.

25/7-11
, nyfödd, 3215 g, 46 cm lång, huvudomfång 31 cm
29/7-11, 4 dagar, 3015 g, (mättes ej), öppnade händerna redan första veckan, fäste/fixerade även blicken.
3/8-11, 9 dagar, 3175 g, 48,5 cm, Huvudomf 33 cm, sover, äter och bajsar för det mesta.
10/8-11, 16 dagar, 3410 g,(mättes ej), huvudomf 34 cm. Lyfter huvudet när hon ligger på bröstet på mage.
18/8-11, 24 dagar, 3775 g, 51,5 cm, huvudomf 35 cm.
23/8-11, 29 dagar, 3995 g, 52 cm, huvudomf 35,5 cm, huvudet är i god balans.
6/9-11, 6 veckor, 4450 g, 54 cm, huvudomf 36,5 cm. Har slutat amma helt. Ler och skrattar.
27/9-11, 2 mån 2 dagar, 4830 g, 57 cm, huvudomf 38 cm. Ler, skrattar, "pratar" till en när man pratar med henne. Ligger högt med huvudet, " mini-armhävningar". Trycker ifrån med fötterna i ryggläge så rygg och rumpa lyfts.
Nästa gång vi ska till BVC är hon 3 månader, alltså 25 okt.

Annat inom utvecklingen:

  • Början av oktober märkte vi att hon blev mer och mer grinig, dreglade mycket vilket hon aldrig gjort förut, stoppade in hela handen i munnen och såg ut som att hon kliade sig med handen på övre tandköttet. Insåg sen att hon har tandsprickning och jag tycks känna lite vasst i tandköttet vilket borde betyda att en tand är påväg. Denna vecka har hon varit jätteledsen helt plötsligt, ett annat skrik som att hon har jätteont. Inte roligt :( Har köpt en bitring som hon håller tag i och stoppar in i munnen men hon förstår nog inte att den ska hjälpa hehe. Förhoppningsvis går det över snart, att tanden kommer fram eller nåt.

  • Hon slår på leksakerna som hänger ner i vagnen. I babygymmet tar hon tag i en av leksakerna(en apa) som hänger ner.
  • Hon leker med händerna, tar ihop dom, tittar fascinerande på sina fötter haha så himla kul att se. Sitter mot mina ben och tittar ner på dom små fossingar och vickar runt dom och rör på dom, så sött :P

  • När hon matas med flaskan håller hon om den med händerna och trycker bort den när hon inte vill ha mer eller bara vill ta en paus och drar tillbaks den om hon vill ha mer.
  • Gnuggar sig i ögonen när hon är trött.

  • När hon ligger på mage ligger hon uppe med huvudet högt upp, har haft upp huvudet ca 5 min utan att tappa huvudet.
  • Snackar som bara den, göra massa ljud, bubblor, gurglar, har massa nya ljud för sig varje dag haha. man skrattar varje gång :P
  • Hålla vikten på benen eller hur man säger,trycker iallafall ifrån med benen som bara den.

  • Håller huvudet stadigt sittandes.

OCh till den stora grejen.
  • Igår, den 12/10-11 rullade hon runt från mage till rygg :D Såg så himla kul ut, åhh så glad jag blev. Fick faktiskt tårar. Ville sen vara säker på att det inte var nån engångsgrej så igår kväll gjorde hon det igen och då fick Kimwell också se det! Stolta föräldrar, jaa!

Tror att jag fått med allt. Vet inte om allt detta egentligen är speciella grejer men för mig är de det, att se hur hon utvecklas och förstår mer och mer för varje dag är sån häftig grej att få ta del av. Finns inget som slår detta, att vara mamma!
Älskar varje minut!

Nellie tycker om kameran, syns det ? ;b

haha, ser lite förvånad ut!



Kanske pappa du ser?


Tittut tungan!

 

Hadetsåbra.

Pussohej!


onsdag

Ska lägga över alla bilder som finns på datorn på skivor, behövs :b Ska passa på nu när sötnosen sover.
senare kommer Sara hit :) Sen när Kimwell kommer hem ska vi åka och handla lite till lägenheten o så :)

Hinner inte skriva mer!
Hadet :)
Pussohej.


Myser med Nalle :)


Hemma igen!

Fick komma in i helgen i lägenheten och har nu kommit iordning hyffsat igen :) Såå fint blev det, är supernöjd.
Har varit 3 mysiga veckor hos mamma och pappa, uppskattas massor att vi fick vara där :) <3 Men nu är det skönt att ha kommit hem :)

Nellie har börjat dreggla en massa och stoppar in handen i munnen och biter tag, varför? Jo, hon håller på att få en tand. I övre delen av tandköttet känner man en liten vass bit. Hon är idag lite mer än 2 månader så lite väl tidigt, men kan ju ta ett tag innan den kommer fram helt. Tur nu att jag inte ammar, inte så skönt då kan jag tänka mig ;)

Nu ska jag massera mannen i hopp om att han kan klia mig på ryggen lite tihi ( såå skönt )

Hadet.
Pussohej!

Nellie har även varit väldigt nära på att rulla runt, så nu får man ha koll hehe :P


fy på mig

Längesen jag skrev nu. Har varit sjuk i ca en vecka så har det som ursäkt :b Imorrn får vi komma in i lägenheten igen efter 3 veckor :D Den är såå fin nu efter renoveringen. Jag är nöjd, och det är inte lätt att få mig nöjd kan jag lova.
Kanske lägger upp lite före och efter bilder om jag kommer ihåg :)

Har hänt en hel del grejer, bra grejer! Återkommer till det en annan gång :)

blir ett kort inlägg, tröttis! Kommer ha mer tid nästa vecka att uppdatera förhoppningsvis.
Hadetsåbra!
Pussohej.

ÄLSKLING<3


RSS 2.0