Mysig dag!

Jag och Nellie har idag haft en riktigt mysig och trevlig lunch med Linda :) Min gamla chef (från ett tidigare jobb) kan man säga, sån himla fin och härlig person :)
Därefter tog jag och nellie bussen till marieberg så köpte vi lite grejer, kimwell kom sen också så åkte vi hem. Jag fick då present av kimwell :D Kinect och Dance Central, wihooo :D dansa massoor!
Har kollat på idol och lite andra program nu och tänkte köra lite kinect så fort kimwell kommer hem, han skjutsar jennie till sin pojkvän just nu.
Måste ju få ur mig lite frustration. IDOL, jag blir så arg på juryn som inte tycker om Roshana. Hon är ju grym, en klar stjärna. Molly också såklart men henne tycker dom redan om. Fattar verkligen inte varför Roshana inte gick vidare. HOPPAS juryn tar vidare henne med deras Wildcard. Vad tycker ni?

____________________________

Nellie har senaste veckan börjat med en ny grej. När hon ligger på rygg så trycker hon ner fötterna och lyfter upp sig själv, ryggen och rumpan haha. Ser ut som att hon vill vända på sig också. Hon växer så fort, tiden går så fort, man måste verkligen ta vara på tiden <3 Jag älskar varje minut :) <3

Redan fredag imorrn, yeey! Hörs då :)
PUSSSSS!

Hjärtat mitt <3

onsdag

Har precis ätit en riktigt god frukost. Ska snart göra mig iordning för sen kommer mormor hit och hämtar mig och Nellie så åker vi till Sara :) Senare ska jag och sara träna,  wohoo! Jag är taggad :D

Igår kväll gjorde jag kvällsmat och sen blev det tårta med familjen, sen sjöng dom för mig (haha dom är så söta) och jag fick present :)
Jag kommer ihåg när man var liten och fyllde år. Man vaknade tidigt på morgonen av att man hör mamma pappa sara och jennie viska och prassla utanför dörren. Man ligger och låtsas sova så kommer dom in och sjunger "ja må hon leva" med massa presenter :D Så himla mysigt. Så satt alla vi tre systrar i sängen och mamma och pappa stod och titta på(en filmade oftast) när man öppnade presenterna.
Det är verkligen en grej som jag kommer ta med mig när Nellie fyller år :)<3  Men det är ett tag kvar änsålänge ;)

Nu ligger hon och sover i babygymmet så ska passa på att göra mig klar :)
Hadettoppen.
Pussohej!

15 år





22 år

Skillnad? ;) Mycket händer på 7 år!



plus ett år

ja precis som rubriken lyder, det är då min födelsedag. Känns dock inte som det hehe..glömmer typ bort det så får man ett grattis sms som gör att man kommer på det igen ;P
Sitter nu hemma hos Sara. Ingen är hemma här för dom var tvugna att åka så bara jag och Nellie här. Kimwell ska komma och hämta oss senare. 3s nätverk är inte i tjänst tydligen. Jag kan varken ringa eller smsa till folk och ingen kan få tag på mig. Hur fan gjorde man förr liksom?! Mobiler kom ju inte heller förren på 90 talet så det var egentligen inte länge sen. Tänk nu vad beroende man är av mobiler och internet o sånt.

Haha Nellie ligger på golvet vid tvn och skrattar..hon pratar som bara den nu. Eller pratar gör hon ju inte, då vore hon verkligen ett genibarn, näe men hon gör ljud, ger svarsljud när man själv pratar med henne, som att hon vill säga något, skitkul :D

Idag var vi på Bvc och hon är nu 57 cm lång och väger 4830 g :) Stor tjej nu!

Ska dricka upp min tredje kopp kaffe nu och ta det lite lugnt i soffan.
HADET!
Pussohej.
Lite blandade bilder som jag hittade på saras datorn :)

Graviiiid!

 

På Bara Vara och fikar!

 

Syster Jennie och jag förra sommaren tror jag :)

 

Jennie och jag förra året :)

 

Systrarna Hedman år 2009 :)

 

 


blod svett och tårar

nästan!

Måste bara säga att inlägget innan "massa bebisar", det var ju från i fredags men råkade göra något så det uppdaterades nu igen.. men så ni vet att det skrev jag i fredags!

Denna dag började med en trevlig men väldigt speciell fika med farmor och hennes väninnor. Sara var också med :) Farmor och dom damerna är riktigt galna, heltokiga..men känner man min farmor så blir man nästan inte förvånad haha.
Nellie fick väldigt mycket uppmärksamhet även om hon bara låg och sov :) Efter det gick jag och Sara på stan, köpte lite kläder till Nellie såklart, det går inte att låta bli! Sen blev det en ny och väldigt behövlig plånbok till mig samt två par strumpbyxor, ett par lila och ett par rosa! vid tre behövde sara gå hem men jag gick och köpte en sallad på Bara Vara som jag tog med mig hem för att äta, men när man kommer dit blir man oftast kvar ett tag :) Satt nog nästan en timma och pratade med mina gamla arbetskamrater, så mysigt så :) seeen åkte jag och nellie hem. Men tog inte lång tid innan jag och Kimwell åkte och tränade. Mamma och pappa hade Nellie. Så nu har jag svettats ordentligt. Nu jäklarns ska jag få tillbaka mina muskler OCH min rumpa mååste tillbaka, den är ju i princip borta :/ Bara att träna, träna!

Har nu kollat på tv sen vi kom hem. Tror att kimwell deckade i sängen efter träningen för han har inte varit framme sen vi åt :b Men är nog dags att sova nu. Nellie fick mat precis när vi kom hem och sen har hon sovit. Får se hur natten blir. Nu sover hon mellan 8-10 timmar på natten, ibland vaknar hon och vill ha nappen men så fort hon får den somnar hon om så sött :)

åhh vad jag inte längtar efter träningsvärken imorrn, fyy! Kommer inte vara roligt.
Imorrn ska vi till BVC och jag ska även på efterkontroll. Sara följer med och tar hand om Nellie under den tiden. tar tydligen ca 45 minuter så ifall hon blir ledsen eller nåt så har hon sin moster Sara :)

Nu säger vi gonatt.
Pusssohej!

Lite förstor pyjamas änsålänge ;) <3

Hon var med mig när jag vek tvätt en gång vilket förklarar ikea påsen:b

 

Justja, imorrn är den där dagen då jag blir ett år äldre.


Måndag

Då gör vi oss iordning för att dra upp på stan och fika med farmor och hennes goa väninnor ;) Nellie sover än så länge, så måste passa på nu att fixa mig. Hadet gott! Ses på stan!
PUSSS


Helgen

Igår,lördag, färgade Jennie håret på mig. Har inte rött hår längre, la i en brun för inte så länge sen, ångrar det redan. Lär mig aldrig att jag vill ju ha rött hår. Men när jag väl har det blir jag sugen på att göra nåt nytt för att det är så jobbigt att behålla en snygg röd färg, så färgar jag till nåt annat och efter ett tag vill jag ha rött igen...kan jag aldrig lära mig att det är rött jag ska ha :b Men igår la vi i en röd i håret så det skiftar väl lite rött men jag anser inte att det är rött. Är ju van med jätterött. Näe men vi får väl se hur det blir, lite tröttsamt att jag aldrig kan bestämma mig haha.

Därefter gick jag på marieberg, själv. Kändes jättekonstigt att inte gå med barnvagnen. Mötte upp Kimwell och Nellie på hemvägen sen :) Så gick vi hem och jag gjorde mig iordning för kvällen. Kimwell skjutsade mig till Hanna men först stannade vi och kikade in i lägenheten. Tror inte dom kommer vara klara med allt nästa vecka :/ Hoppas dom blir det! Väl hos Hanna gjorde vi oss iordning det sista, sen drog vi på fest :) Första gången jag drack sen Halloween förra året haha. Men har ju inget behov av att dricka, är inte direkt förtjust i det, räcker med lite grann isåfall.
Var hos Joel, men det var Oscar som fyllt år så vi hade köpt en present, inte så seriös present men lite kul tyckte vi :b
Var lite fler folk där, varav en till som har barn, Micaela :) Så vi var 2 MILF-ar där haha.
Hade riktigt trevligt. Sen skulle dom andra dra till Frimis och då gick jag och Hanna hem, kimwell hämtade mig hos Hanna :)

Idag sov vi länge, eller iallafall jag :b Inte för att jag var bakis för det var jag inte, utan för att vi behövde det. Kimwell tog hand om Nellie när hon skulle ha mat osv så fick jag sova lite extra. På helgerna har han hand om henne om nätterna om det skulle vara något, sen har jag henne på vardagarna :)
Vid två idag åkte jag Nellie, mamma och pappa till mormor och fikade. Så mysigt så :) Senare åkte vi till Sara och Robert och fikade, där har vi inte varit på länge. Sen dom flyttade tror jag vilket var i början på augusti.
Kom hem och maten var klar, tack älskling, åt och kollade på Gustavsson 3 trappor och sen Partaj ;)

Oj vad tid det tog att skriva inlägget. Inte lätt att kolla på tv samtidigt, man fastnar liksom vid tvn :p
Nu ska jag mysa med min älskling innan vi går och lägger oss.

HADET!
Pussohej.

Idag är det 2 månader sen våran lilla Nellie föddes :)<3



scaaryy

Varför går det alltid läskiga eller obehagliga filmer på kvällarna. Jag är så jäkla rädd av mig så kan typ inte sova efter en skräckfilm, tur att jag har Kimwell då. Men efter att jag såg paranormal activity 2 så sa jag att ALDRIG mer skräckfilm! Har sagt till Kimwell att inte låta mig kolla på det även om jag skulle få för mig att vilja det. Blir lite skraj att bara prata om det.. Ja, jag är lite väl rädd av mig. Alla som jag sett skräckfilmer med vet hur jäkla rädd jag blir. Kollar ju knappt på filmen, sitter med kuddar och täcke för ögonen, håller för öronen så jag inte hör något, men ändå så skakar jag som bara den ( och nej, jag överdriver inte). Sist var paranormal activity 2 som jag såg hos Jerker och Linda med Kimwell, Hanna och Jonatan. När vi skulle hem och var på väg till bilen går jag lite bakom Kimwell, helt plötsligt hör jag ett skrik och blir livrädd och skriker, springer så fort jag kan och tar tag i Kimwell..strax därefter hör jag någon som skrattar, jag tittar upp och ser Jerker på deras balkong och tycker det var skitkul! haha kanske såhär i efterhand kan jag skratta åt det men fan vad skraj jag blev då haha :P ( Kom förresten på nu att det var efter att vi såg en annan film, Närkontakt-the fourth kind, som detta hände men orkar inte sudda ut och skriva om) Usch nu vill jag inte prata om detta nåt mer..varför skulle jag ens skriva om det för..nu tänker jag på filmerna ju. FYYY! Jaja då vet ni det nu iallafall, att jag är skitskraj av mig!

Hade riktigt trevligt hos farmor och farfar! Mysigt, Nellie hamna väldigt mycket i fokus hehe. Men det blir väl så med bebisar :) Dom är ju så söta!

Gonatt alla läsare. Kul att ni blir fler och fler!
Pussohej.

<3




Massa bebisar

Har idag varit på återträff med föräldragruppen på Karla vårdcentral. Vi var en väldigt stor grupp, ca 13 st par/familjer. Var nästan alla som kom, har nog aldrig sett så många bebisar samtidigt i samma rum :D Så himla söta!

Nu ska jag, pappa och Nellie åka iväg till farmor som har fyllt år, blir lite födelsedagsfika :) Sara kommer dit också men lite senare pga dansträning :) Vill efteråt åka förbi lägenheten dels för att hämta post men också för att sen hur långt dom har kommit, spännande!

_______________________________________

Tack Johanna :) Visst är det konstigt det där med ögonfärg. Men väldigt fint med ljusblå :) Hoppas du och Felicia mår bra!

________________________________________

Hadet!
Pussohej.

Hon gör så roliga miner haha :)


mysdag

Blir nog bara en mysdag idag för mig och Nellie. Om ingen känner för att komma ut till oss i marieberg. Bakningen med rebecca blev inställt men kanske bakar något själv ;) Får se hur det går haha..
Ska iallafall ta mig ut på promenad sen, solen lyser så då måste man ju ta sig ut.

Igår var jag och Nellie med Louise och Emma med deras barn också :) Louise har Vincent och Saga, Emma har Dwayne. Vincent och Dwayne är lika gamla, Nellie och Saga är födda samma dag :) Var riktigt mysigt och trevligt att träffa dom igen. Mamma kom efter jobbet och hämtade upp oss så åkte vi hem. Efter kvällsmaten gick jag, mamma och Nellie ut på en långpromenad så när vi kom in var jag helt slut. Gick och la oss tidigt. Kimwell somnade i soffan så vi var båda helt slut :b

Inatt sov Nellie 10 timmar igen..eller hon åt inte på 10 timmar rättare sagt. fick mat ca halv nio igår kväll och sen imorse igen kl 7. tillomed mer än 10 timmar..ja tänk om det kunde vara såhär nu. Vågar inte ens tänka så för då blir det aldrig så:b "peppar peppar"

ahhh.. kollar på Unga mödrar där en av tjejerna föder tvillingar nu..fatta att klämma ut två st under samma förlossning. Starkt är det! :)

Nu börjar greys anatomy, måste kolla! Har sett alla avsnitt redan men det är såå bra. Sorgligt, men bra!

Hadet.
Pussohej!

Saga och Nellie :) <3


duktig tjej

Wow, jag är helt chockad. Nellie fick mat igår runt 20.00, sen bytte vi blöja och satte på henne pyjamas, la henne i vagnen med sin nalle(är ett lamm men jaja) och filt på sig..somnade direkt. Jag och kimwell la oss efter tolv så då la vi henne i sin säng som står bredvid oss. GIssa när hon ville ha mat sen...?! Kl 6 på morgonen :O Helt sjukt..är det ens bra, att inte ha ätit på ca tio timmar?! Jag trodde hon skulle vilja ha mat då vid 2,3 men nej. Skönt iallafall :)

Efter hon åt så hade vi lite skrattfest. Hon log och smajlade massor..så himla kul, hon gör det massor om dagarna haha..det gör verkligen ens dag när hon tittar på en och ger en världens sötaste leende :) <3
Hon har annars sovit hela morgonen så jag har hunnit göra mig iordning i lugn och ro, duschat ätit frukost, sminkat o fixat håret, klätt på mig, tagit en kopp kaffe. Hon vaknade för en stund sen och fick hicka men nu ligger hon på mina ben och blundar samtidigt som hon snuttar på nappen :b
Ska snart klä på henne kläder, sen kommer hon snart vilja ha mat. Var fjärde timma ungefär, ibland mindre, ibland mer. Nu äter hon oftast 150ml, gör alltid iordning så mycket så får hon äta det hon orkar, oftast blir det allt.

Hennes sovrutiner på dagarna har jag inte koll på, sover lite då och då. Men ska nog försöka komma ihåg när och hur länge hon sover på dagarna. Men alltid när hon ska sova för kvällen får hon nallen, tror hon börjat förstå att när hon får den så är det sovdags. Hon somnar alltid :)

Idag ska jag och nellie upp på stan och träffa Emma och Louise, ska hem till Louise :) ska bli så kul att träffa dom igen.

Tack för de kommentarer jag har fått om förra inlägget :) Kimwells pappa har blåa ögon. Spelar absolut ingen roll vilken ögonfärg hon kommer få/har, allt är fint :)

Hadetgott!
Pussohej.

Jag eller Nellie?



Missat!

Såg nu när jag gick in på kommentarer fliken att jag missat massor med kommentarer från flera månader tillbaka. Ber om ursäkt om ni känt er ignorerade. Bloggen måste helt enkelt ha missat att "visa" nya kommentarer. Tack iallafall för alla kommentarer om allt :) hehe.
Fortsätt kommentera, kul att få :) Fråga saker, nåt speciellt ni vill veta? Jag ska skriva förlossningberättelse, förlåt att jag är seg men tiden har inte funnits till att sitta länge vid datorn. Men den kommer, ha tålamod :) Men som sagt, var inte blyga med att kommentera :)

Jag har en fråga.
Nellies pappa, min pojkvän Kimwell, är halvfilipin (hans mamma är från Filipinerna), alltså har han bruna ögon. Nellie har än så länge riktigt blåa ögon men har hört att det kan ta upp till ett halvår innan den "riktiga" färgen kommer fram. Men tycker att hon borde fått bruna ögon nu om hon skulle ha det.. tror nämligen att hon kommer ha blåa ögon. Lite fränt ändå att vara lite asiatisk med blåa ögon :) Men bruna ögon är så himla fint det också. Spelar såklart ingen roll vad hon får/har. Men min fråga är: Finns det någon som läser som har barn eller som vet någon eller som själv fick bruna ögon sent eller som har blåa ögon fast någon av föräldrarna har bruna? :) Bara lite kul att veta. Ibland ser det ut som att hon har bruna ögon fast dom är riktigt blåa. Låter jätteflummigt..men så är det :b

Jaja, kommentera iallafall..nåt ni saknar tex bilder? mer eller mindre om saker jag skriver? Jag skriver ju som sagt väldigt osammanhängande i alla inlägg så känns som jag får med allt möjligt. Men kul att veta vad ni tycker!

Hadetsåbra.
Pussohej!

Gravid och sommar <3


Bilder

Jag,Jennie,Sara

HEDMAN <3

Sommare 2008 :)

Då var vi allihopa blonda, nu är vi alla brunetter :P

 

Jag eller Nellie? GISSA!

Jag och Sara i pardisco, tror detta är från EM eller VM.

Jennie Hedman, min älskade lillasyster på 16 år har i helgen varit på VM i discodans i Tyskland. I singel kom hon 9:a och i paren med Frida kom dom också 9:a :D I VÄRLDEN! Grymma är ni tjejer!

Jag är en stolt storasyster :)

 

Lite blandade bilder, kände för att lägga upp några :) Nu har Jennie och mamma kommit hem från Tyskland så ska vara social med dom :)

 

PUSSSS!

 

 


Måndag

Ny vecka, "nytt hem". Kommer bo hos mamma och pappa i några veckor nu pga renovering i våran lägenhet som sagt. Alltid när jag kommer hit och är här längre än bara några timmar får jag alltid nån slags allergi..jag börjar nysa mer än vanligt vilket är mycket, näsan börjar klia och sen rinna, ögonen kliar och rinner. INTE ROLIGT! Så jag har idag bara nyst och nyst..pappershögen blir stor (mysigt, jag vet). Usch, jobbigt. Har tagit allergitablett men har inte hjälpt så mycket. Vet inte ens vad detta beror på. Får ALLTID såhär här hemma hon mamma och pappa, i farmor och farfars sommarstuga och hos mormor. Det enda som dessa har gemensamt är landet! Men jag mår ju mycket bättre utomhus, problemet är inomhus och det kan inte vara damm för alla är väldigt noga med detta. Har ingen aning om vad det kan vara..det är säkert nåt med miljöombytet. konstigt! går alltid över efter nån eller ett par dagar så det är skönt det. Kroppen måste väl bara vänja sig eller nåt :b jaja..kul kul!

Inatt ville Nellie inte sova som hon gjort den senaste tiden. Hon ville vakna kl 03.00 och ha mat, fick mat..vaknade runt 05.00 och ville inte sova. Hon tappade nappen och gav mig värsta smajlet haha, jag kunde ju inte låta bli att också le massa, då log hon ännu mer :p Sen ville hon bara inte somna om så hon fick somna på mig på bröstet. Men så fort jag la ner henne i sängen igen vaknade hon och sprattlade med benen och ville inte sova. Tog upp henne igen så fick hon sova med mig resten av morgonen. Vi gick upp strax innan 09.00 då Sara plingade på dörren :) Hon var här tills hon skulle till jobbet vid halv ett. Efter det har vi inte gjort nåt speciellt, bara suttit i soffan framför tvn. Nellie ligger nu i babygymmet framför tvn och kollar på tv haha.. ligger och har för sig massa ljud,låter som att hon skrattar med vet inte riktigt vad hon gör :P
Idag är hon 8 veckor faktiskt :) På söndag blir hon 2 månader, helt sjukt!

Denna vecka har jag egentligen inte mycket inplanerat, eller joo men blir nog mer grejer än så.
Än så länge händer detta i veckan:
Tisdag - Farmor&farfar kommer förmodligen hit och förhoppningsvis mormor också.
Onsdag - Hoppas på att träffa Louise och Emma med deras sötnosar (Louise som har Saga som föddes samma dag som Nellie :) )
Torsdag - Bakning med Rebecca och kanske Hanna
Fredag - Efterträff med föräldragruppen
Lör - ?
Sön - ?

Får se vad som mer kommer hända :)
Hadetgott.
Pussohej!

lillpluttaaan

Hon har blivit så stor. Har rensat ur alla storlek 50 kläder idag. Nu har hon 56 men kan även ha 62 på vissa kläder bara att dom är lite stora :P
Idag har jag inte gjort nåt speciellt, hunnit med att städa lite. Annars bara tagit det lugnt och myst med Nellie. Gjorde en riktigt god lunch. Improviserade lite grann.. Det blev en tonfiskröra som jag gjorde själv, tomater, stekt haloumi och avokado sen vitlöksbröd på sidan av. Riktigt gott!

Kimwell kom hem för en stund sen så jag ska bara hoppa in i duschen sen ska vi ta tag i städning på allvar här hemma.
På söndag "flyttar" vi till mamma och pappa i minst två veckor för på måndag kommer dom hit och renoverar massor ( har nog nämnt det i förra inlägget). Så igår var jag och valde tapet till sovrummet och golv till sovrummet,hallen och köket. I köket blir det även nytt kakel och badrummet kommer bli helkaklat, nytt golv och handfat samt skåp osv..alltså helrenoverat badrum :) Sen ska vi köpa en tvättmaskin att ha därinne. Ska även köpa en bänkdiskmaskin i köket, finns inte möjlighet till att ha en vanlig stor diskmaskin för då skulle man behöva ta bort ett skåp vilket dom inte kan göra. Men blir skönt att ha en diskmaskin överhuvudtaget, enkelt att bara ställa in disken :)
Spännande att se när allt är klart :) Kommer bli snyggt!

Jaja, duschen var det ja..
Hadetsåbra.
Pussohej!


Jag älskar dig <3

Bara massa mys

Helgen i stockholm var mysigt. Nellie fick träffa sin farfar för första gången :) och sin farmor och faster för andra gången.
Vi var i Kista (som marieberg galleria) och shoppade lite kläder till Nellie. Hon växer ju ur allting på en gång :P
Åkte hem igår vid ca kl ett, åkte raka vägen hem utan att stanna. Väl hemma somnade kimwell i soffan, nellie sov i barnvagnen. Jag satte igång med maten och grönsaksdip att ha efter, sen diskade jag också. kimwell blev glatt överraskad när han vaknade :) Vi kollade på film och hade massa mys, badade nellie, sen kollade vi på partaj (Söndagarna är räddade). Hade en riktigt mysig söndag :) åhhh vad jag älskar min familj, mitt livs kärlek och våran underbara älskade dotter<3 underbart!

Idag blir en mysdag också. tänker låta myskläderna sitta på heela dagen!
hadetsåbra!
pussohej.

Nellie och hennes farfar Rolf :)


"Hej, jag är busig"

Go´kväll

Har precis kommit hem från att ha varit och ätit med mamma,pappa och mina två systrar på Effesos. Riktigt mysigt :) Så detta var första gången som Kimwell var ensam med Nellie, gick så bra så :) Kändes konstigt dock att vara ifrån henne, saknade min lilla plutt! Var faktiskt tvungen att ringa en gång till Kimwell för att kolla så allt gick bra. (ni som inte är mammor tycker säkert att det är jättelöjligt, men tro mig, ni kommer förstå..) Jag är nog (och kommer bli) en sån där typiskt superorolig mamma som blir orolig för minsta grej, då menar jag tex första gången Nellie ska vara ute själv eller nåt sånt..då kommer jag vara orolig för att nåt ska hända eller liknande. Men sånt får man försöka lägga åt sidan. Annars är jag nog en väldigt lugn mamma som inte stressar upp mig när det är något, om hon gråter så vet jag vad det beror på så ingen ide att bli stressad för det..då blir det ju bara värre. Man kan ju inte lugna ett barn om man inte själv är lugn!

Jag har alltid varit mammig av mig. Speciellt mot Jennie, min minsta lillasyster. Som faktiskt inte är såååå liten längre. Men hon kommer ju alltid vara lilla pluttan även om man inte kan behandla henne som en liten plutt längre :P Näe men nu kan man prata om allt och lite därtill..sånt man inte kunde prata med henne om förut för nu förstår hon allt o så, så de är kul :) Så nu kan jag sara och jennie sitta tillsammans och ha massa tjejsnack allihopa! hhahah..man behöver det ibland även när man är vuxen, bara prata av sig om allt och inget!
Ja, men Jennie har blivit väldigt mogen när man pratar med henne och hur hon beter sig i ens närvaro osv. Men ändå är hon ju en liten tonåring (16år) som vägrar plocka undan tallriken efter sig och ställa ner den i diskmaskinen hemma :P Lite intressant att se faktiskt ;) ( haha, älskar dig ändå jennie <3)

Nu kom jag bort mig lite från ämnet jag började med :b Fast mina inlägg har sällan något sammanhang, jag babblar på helt enkelt..blir så och kommer att fortsätta så :b För att summera denna kväll så var den riktigt trevlig och mysig, man måste ta sig tid till att spendera tid med sin kära mor och far och syskon, betyder så mycket. Det hoppas jag att Nellie kommer vilja göra även när jag är 50 plus och inte har modet inne eller säger dom "hippaste" kommentarerna eller inte vet vad som är "ute" eller "inne" med gud vet vad..
Föresten, kom på nu att när jag är ca 50 så kommer ju Nellie vara nästan 30 år..helt sjukt! Så jag kanske kommer vara värsta coola morsan då när hon är i tonåren..alltså kanske hon kommer vilja vara med sin mamma ändå. Ja, vi får väl helt enkelt se haha...
oj vad tankarna far iväg. Jag skriver bara, det blir nog bra :b

Imorrn ska vi, jag kimwell och nellie, åka till stockholm för att hälsa på Kimwells familj. Vilket betyder att Nellie kommer få träffa sin farfar för första gången :D Vi sover kvar där över helgen. Ska strosa runt lite på stan, träffa Kimwells kompisar är tänkt också :) Blir mysigt, hoppas på fint väder :)
Inatt sov vi hos mamma och pappa. Blev så för att vi skulle till dom ändå igår kväll för att fixa lite grejer och då blev det så sent så var skönt att slippa åka hem sent på kvällen. Sen är det ju mysigt för dom att få träffa sitt barnbarn också :)

Näe nu är klockan mycket, dags att gå och sova!
Hadetgott.
Pussohej!

Nellies faster Rose-Ann och farmor Aniceta :)




Idag

står bakning på schemat :) Ska baka en chokladtarte, det såg gott ut i receptboken haha. Sara kommer hit snart och hjälper till :) Annars har jag inget speciellt planerat. När kimwell kommer hem ska vi åka till mamma och pappa och hämta filmkameran (okej, nu fick jag hjärnsläpp, säger man videokamera eller filmkamera?! jaja). Ska börja filma massor på lillan :D Vi har inte ens en vanlig digitalkamera, tar kort med mobilen. Min kamera gick sönder för ett tag sen och sen köpte v en ny men den var sämst så vi lämnade tillbaka det, har inte blivit att vi köpt en ny efter det. Vill ha en riktigt bra ordentlig systemkamera, men det kommer kosta så det får vänta tills vi köpt annat nödvändigt(om ingen snäll själ vill ge mig en kamera?! ;) )

Igår var jag och Nellie på Bvc igen efter två veckor. Nu är hon 54 cm lång och vägen 4450 g, helt otroligt vad hon växer. Följer kurvan väldigt bra :)
Vi har börjat med Minifom nu sen ett par dagar tillbaka, verkar funka iallafall.

När vi kom hem var fastighetsskötaren här. Vi ska få det renoverat lite överallt här hemma så vi skulle bestämma lite saker. Ska till deras kontor på onsdag och välja tapet och golv. Det kommer ta 2 veckor med kök,sovrum,hall och badrum. Under dom veckorna får vi bo hos mamma och pappa. Ska bli så skönt när det är gjort, att kunna sätta igång att göra iordning allt här hemma med hyllor och lite sånt :)

Måste gå..
Hadetgott!
Pussohej.

choklad!

Är såå sugen! Och nu när jag inte ammar längre så får jag ju faktiskt äta massa choklad, men det blir lite för mycket när jag väl tar en bit. Sen är hela 200g chokladkakan slut. Inte bra, men så jäkla gott. Får ta det lilla lugna...

Funderar på att göra ett träningschema som jag kan göra här hemma. Måste sätta igång att komma i form igen. Vill ha tillbaka musklerna, dom är ju inte kvar alls :p
Men jag har iallafall gått tillbaka till min vikt jag vägde innan graviditeten. Det gjorde jag nog första veckan efter förlossningen så det gick snabbt. Men som sagt, musklerna syns ju inte till nånstans.

Snart kommer min syster Sara hit :) Hon har även med sig massa kläder som hon rensat ur så ska få det jag vill ha därifrån :) .. Nu kom hon så nu ska jag vara social hehe :P

Hadetgott.
Pussohej!

Vill fortfarande ha sommaaaar!


Myshelg

I fredags var som sagt Louise och Emma här :) Louise hade med sig sin söta lilla Saga som föddes på samma dag som Nellie :) Det var riktigt trevligt att träffa dom :)
I går tog vi lång sovmorgon, gick upp ca halv tolv. Åkte iväg halv två till biltema, kimwell köpte lite grejer till bilen. Sen vidare till ÖoB. Efter det tog vi oss en tripp till mamma och pappa, stannade kvar och åt kvällsmat. Kom hem och jag gick och la mig direkt, så sjukt trött hela dagen igår.
Idag ska jag och Nellie träffa Hanna Linda och Danni :) Blir lunch/fika på stan.
Ikväll åker vi till Lina, Olle och Olivia :) det var längesen så ska bli kul!

Sitter nu med Nellie i knät så hon ser datorn. hon ser helt fokuserad ut haha.
dags att göra sig iordning.
hadettoppen.
pussohej!


Välkommen fredag!

Jag har redan duschat, sminkat mig och ätit frukost. Nellie sover och sover. Inatt har hon sovit nästan hela natten, helt sjukt. Sover liksom 5 timmar i sträck. Ska det verkligen vara så nu redan?! Kanske bara har varit tillfälligt i några nätter. Återstår att se! Bara hon följer kurvan så får hon ju i sig tillräckligt.

Kl ett idag kommer Emma och Louise med deras barn :) Ska bli så mysigt! Kommer vara fyra söta små barn här hemma :)

Dags att städa undan nu innan lillan vaknar.
Hadetsåbra.
Pussohej!

Lite Nellie-bilder (med min dåliga mobilkamera)










Haha, morfar Stefan, pappa Kimwell och Nellie har slocknat!


<3


La henne på mage för att hon skulle lyfta upp huvudet som hon brukar göra, men då slocknade hon såklart :P <3


Det är otroligt hur mycket man kan älska någon<3
Jag älskar min dotter, går verkligen inte att förklara hur mycket <3
Underbart <3

RSS 2.0