Pics sommarkväll

Bilder från idag


Sommarkväll

Denna kväll har spenderats hemma hos Nattis, Johan och Ludvig. Blev bjudna på jättegod mat, grillat är ju aldrig fel :)
Barnen lekte och var så glada så, världens sötaste tillsammans!
En mycket trevlig och mysig kväll för både oss vuxna och dom små :)
Tjejerna slocknade i bilen direkt så var bara att bära in dom till sina sängar :)
Jag är supertrött, ligger i sängen och somnar snart.
Imorrn hade vi tänkt åka till Sthlm egentligen men blir nästa vecka istället. Får se vad vi hittar på. Kimwell är ju föräldraledig nu och det är såå skönt!

Dags att sova. Ha det fint!
Gonatt!


LOPPIS LOPPIS LOPPIS!!!

På lördag kl 10-15 är det gatuloppis på mariebergsvägen nr 1-14. Min mamma och pappa och systrar kommer stå med grejer och grannarna likaså. Jag kommer inte vara där men kommer finnas kläder från mig att köpa mycket billigt! Missa inte detta ;)


Kalas

Igår, söndag, var vi på kalas för Ludvig som idag fyllt 2 år :)

Åkte först och hämtade Lily hos mamma och pappa, saknad lite plutt men välbehövliga sovtimmar så det uppskattades mycket :)

För en gångs skull var vi i tid och t.o.m först på kalaset, de ni ;)
Jättetrevligt, såå god fika, barnen lekte och hade skoj :)

När vi kom hem började vi med städning, rensade garderober och sånt. Vi har det såå städar och rent nu. Åh så skönt det är :)

Idag har vi fortsatt med grovstädning. Pappa kom hit och tog ut Nellie till lekparken :) Zeerene har varit här hela dagen :) Det tycker Nellie är väldigt roligt :D

Imorrn hoppas vi på fint väder igen, då ska vi vara ute hela dagen :)

Ha det fint!
Gonatt!


Lidköping bilder

Några bilder som togs inne i centrum i Lidköping :) Resten togs med digitalkamera och dom har jag inte lagt in än.


Lidköping

I helgen var jag ledig, så vi passade på att åka till Lidköping över dagen i lördags. Där har min farmor och farfar sommarstuga så man har varit där i princip varenda sommar sedan man föddes :) Det är liksom sommar för mig, att åka dit :) så många bra och fina minnen!

Vi började med torget. Det är som en stor marknad på torget varje onsdag och lördag, jag älskar't :D Hittade en hel del. Därefter gick vi till Nostalgeek :D Det upptäckte vi förra sommaren att det fanns. Ett helt underbart fik och jättefin butik, 50-tal såklart ;) Värt ett besök om man befinner sig där. Köpte med mig en burk och en servetthållare. Självklart blev det milkshake också :)
Strosa omkring lite efter det, så himla fint i Lidköping. Vill åka dit nån mer gång snart.
Åkte sedan till stugan där farmor, farfar och Ewa befann sig :)
Blev först mat , gick sedan ner till Sjölunda, badplatsen som ligger där i närheten. Nellie skulle bara doppa fötterna, men det blev lite mer än så ;) Gick tillbaka då det blev kaffe och tårta och mys. Klockan blev snabbt mycket och vi var tvungna att åka hemåt. Väldigt tråkigt, men är så glad att vi i alla fall varit i Lidköping denna sommar också :)

Båda tjejerna slocknade väldigt fort i bilen. När vi var framme i Örebro åkte vi till mamma och pappa där vi lämnade Lily (dom erbjöd sig att ha henne över natten så vi fick sova), åkte sen hem och la en Nellie som sussade så sött.( Vi fick sova hela natten då Nellie sov till ca halv tio, välbehövligt).

En helt underbar dag <3


Skrivet 17 Aug.

Såg nu att inlägget inte publicerades när jag skrev det för över en vecka sen. Så här har ni det.

Har idag varit på Formex mässa. Så himla kul, så mycket grejer! Tack för denna underbara dag Mickan och Teresia :)

Annars denna vecka har vi legat sjuka, inne med alldeles för mycket tv tittandes. Men det är väl okej när man är sjuk. Det är Nellie som har blivit smått beroende av hennes nya disneyfilmer hon fått ;) Nu är Mimmi och Bilar favoriterna, innan det var det Pippi och Bamse ;) Det roliga är att man blir själv fast vid tvn även fast man nu sett de där ca 20 ggr..men hon är nöjd i alla fall, har inte riktigt orkat ta några "diskussioner" med henne när man själv inte är frisk, då är det skönt att hon sitter i soffan och myser en stund framför film :)

Imorrn ska det jobbas :) ha det fint!


RSS 2.0