Min ängel<3


Galet

Ja,vi är rätt så galna. Har idag köpt tvättmaskin OCH en ny tv. Kimwell, nörd som han är, håller på med tvn nu. Så fort vi kom hem började han, hehe men jag ska inte klaga :) Jag slipper göra något ;) Julen har varit mysig. Uppsala fre kväll, sthlm lör morgon, tillbaka till uppsala, hem på natten till Örebro. Men sååå mys :) (uppsala-kusinerna, sthlm-kimwell familj). Juldagen, till mormor med släkt :) Har fått massooor till Nellie. Så himla kul att öppna massa paket :D Nellie tyckte att snörena var jätteroliga och papprena var så fina färger på och för att inte tala om prickarna på några ;) Hon är som sin mamma, älskar prickigt :D Hon fick bla en lära-gå-stol som hon tycker är superkul. ser helt lycklig ut när hon sitter i den :D Dock når hon inte ner än haha ;) Efter helgen stress så hade vi ju tänkt att ta en lugn dag igår, meeen var ju bara tvungen att "kolla" lite på mellandagsrean. Gick med lillasyrran Jennie :) massa mys. Massa köö :/ Men fick hem en hel del fynd :) Nellie och Kimwell var hemma och tog det lugnt! <3 Idag var vi på Bvc. Nellie är nu 64 cm lång och väger drygt 7100g. Stor tjej min lilla plutt :b Hon blev vaccinerad för andra gången också. Fyy så ont det gjorde. Men det gick över väldigt fort. Därefter begav vi oss ut och sen gick vi till Elin, fikade hos Elins farfar som blev glatt överraskad att Nellie kom tihi :) Var sen en stund hos Elin, hennes mamma och pappa kom hem efter ett tag också. Var kul att se dom igen, det var längesen. Vid fem kom kimwell och hämta mig och Nellie så åkte vi och lämnade Nellie hos mamma och pappa, Sara och Jennie var även där. Sedan begav jag och kimwell oss för att köpa det vi nu köpte. Sen fick vi mat hos mamma och pappa, sen hem :) Dags att sova. Får se om min kära karl kan slita sig från tv pillandet. Tveksamt! Gonatt. Puss!

Påväg!

Nu sitter jag, Kimwell, Jennie och Nellie i bilen på väg till Uppsala till våra kusiner :) kommer fira jul hos dom. Men först imorrn bitti åker jag Kimwell och nellie till Sthlm till kimwells familj för julfrukost och sen tillbaka till Uppsala igen hehe :) och sen på kvällen åker vi tillbaka till Örebro. Sen till mormor på söndag :) Så det blir en hel del åkande.

Nellie sover så sött i bilstolen, min ängel<3


Har igår och idag varit hos mamma och pappa hela dagarna, sovit över. Då har vi systrar fixat med en överraskning till mamma och pappa som dom idag såg.

Vi fixade iordning mitt gamla rum till ett syrum till mamma då vi sorterat ALLT och lagt i lådor och satt upp hyllor, lagt upp tyger, en klädstång där discokläderna hänger m.m :) Andra halvan av rummet hängde vi upp pappas priser från pingisen. Huur mycket som helst så nu ser man hur duktig han är i pingis! :)
Blev riktigt snyggt! och dom blev så glada :D

Skriver med iPhone så kommer inte skriva mer nu :b
Jag säger GOD JUL ALLIHOPA :D



Efter tio

Kollar på Efter tio nu där dom pratar mycket just nu om barnmat. Semper barnmat, vissa av deras produkter, har för mycket av ett giftigt ämne som kan orsaka cancer. USCH! FY på er! Näe jag kommer göra egen mat, det har jag sagt från första början. Blir roligare så också.
Nu pratar dom om godis o sötsaker. Att man ska vänta så länge det går. Nellie ska banne mig inte få godis på läääänge. Jag var ca 2 år när jag åt det första gången och det var inte med mening utan jag lyckades norpa åt mig utan att nån hann reagera :P Så tyvär Nellie, minst 2 år inte innan ;) (Man kan väl försöka iaf hehe sen om det inte går så är det en annan sak :P) Det gäller ju för mig och Kimwell att inte äta för mycket sånt när hon ser också. Men det är bra, då kanske vi kan sluta vilja ha godis lika mycket som jag vill ha choklad...Men har varit väldigt duktig nu!

Nellie är så rolig, hon leker med allt hon ser och får ta på. T.o.m näsor haha. Just nu sitter hon i babysittern och har nu fattat hur hon ska leka med leksakerna som hänger framför henne..Hon kan peta på dom men om hon hjälper till med fötterna, då skjuter hon fram dom med fötterna så kommer dom ju närmare haha.

Har man henne på golvet (filt,babygymmet,sängen m.m) så är hon inte stilla. Rullar runt lite hit o dit. Så när man tittar till henne efter en kort stund så kan hon vara helt nån annanstans haha.

Idag skulle jag bakat med sara men hon har blivit lite sjuk så hon får vara hemma och kurera sig så hon är frisk till helgen. Så får se nu om jag går på stan med Anna eller om jag gör nåt helt annat. Senare blir det iaf annat.

HAdet gott!

HEEEY!


Myspys

Det beskriver denna dag! Får skriva mer imorrn, kramp.. i...armen (skriver i mobilen). Har fina bilder från idag också men imorrn får ni se dom som sagt :)
Nu- gonatt alla!
Pussohej!

loppis bloppis?

har så galet mycket kläder som bara ligger i garderoben. OCH massa kvar hos mamma och pappa som jag en gång rensat undan. Men man tänker att den här kanske jag vill ha senare, eller den här kan jag använda men så gör man inte det. Har sett många bloggar ha såkallad bloppis. Kanske man skulle testa och lägga ut lite kläder och se om det finns något intresse?!
Priserna kommer ju vara typ 10-100 kr..får fundera lite mer. Måste gå igenom allt igen vilket kan ta ett tag :/

Har rensat ur Nellie garderob, det mesta iaf. Nu kan hon verkligen inte ha strl 56 längre. 62 eller 68 och ska man köpa något blir det strl 68 eller 74. 62 kommer hon inte kunna ha länge till :b

Nu ligger snuttan och sover en stund.
Jag ska passa på att dricka upp min stoora kopp kaffe.
När Kimwell kommer hem ska vi åka och handla.
Ska väl plocka undan här hemma också. Åh igår fixade jag lite i det som ska bli nellies rum. Satte upp tavlor och hyllor osv :) Det börjar likna något! Älskar att fixa med hemmet. I love heminredning ;)

Jaja, kaffet var det ju.


(min kamera på min iphone funkar inte så har inga bilder från de senaste dagarna)


Nellie har fastnat för tvn. Men vet inte riktigt vad hon tyckte om det hon såg?! :P

-Ohh,spännande!

 

-Uuschh, killbaciller

 

-Fast jag kan ju pussa mamma istället!

 

PUSSOHEJ!


Säg åt mig!

Inte bra det här. Gå in på blocket och kolla lägenheter. VARFÖR gör jag det när vi trivs så bra här. Jo för man hittar sååå fina lägenheter som man hellre skulle vilja ha. Vem vill inte ha en etagelägenhet med 5 rum och 125 kvm? För en inte alls så hög hyra för en sån fin lägenhet, centralt också! NEEEJ!!!!!!!!! Snälla säg att vi har en jättefin lägenhet och att det är inte värt att flytta?! Ni som varit här, säg NEJ till mig hahah.
(okej, Linn har blivit lite galen)

Näe vi säger hejdå!
PUssss


ehh, bilden har ju verkligen inget sammanhang med inlägget, men detta var några av mina pepparkakor som jag bakade när systrarna var här :b

SOO BEAUTIFUL!


Glader!

Kl ett idag träffade jag Lisa och Karin som jag inte träffat på evigheter så det var riktigt trevligt :) Köpte lunch att ta det och gick hem till Karins nya otroligt fina lägenhet. Så blev det bullar och lite knäck också, mums! Blev väldigt mätt efter så har inte orkat äta någon kvällsmat :P

Kl tre kom Kimwell och hämtade mig och Nellie så åkte vi till badet i brickebacken för att kolla på babysim. Så nu vet vi lite mer hur det går till :) Vi ska börja den 8 januari :D så kuul ska det bli och Nellie som älskar att bada än sålänge iallafall :D

Vi halv fem var vi hemma hos mamma och pappa för att färga håret på min moster Karin som också kom dit då. Vill inte hålla på med hårfärgning här hemma pga Nellie, men hos mamma o pappa så kan vi vara på nedervåningen utan att det luktar på övervåningen.
Färgen blev super snygg på Karin :)
Sen åkte vi hem runt sju.

Nellie har fått bada och har sovit ett tag nu.
Har ätit lite fil och toast, man kanske ska fortsätta på den där paradisasken ;)
Hadet gott!
Pussohej.


Lillpluttan igår!


En flörtig liten dam ;) haha


Igårkväll och kvällens nyttigheter!

sexercise

Ja, det finns tydligen enligt fråga olle dokumentären.
Så vill man blir frisk eller bränna kalorier och bilda muskler, skippa träningen, ha sex istället!
Fast detta visste man iförsäg redan.

Till nåt helt annat.
Nellie ligger i babygymmet och fastnar såklart för tvn. Oavsett hur och var hon ligger så hittar hon alltid tvn :P inte bra Nellie!

Det blev att vi sov kvar hos mamma och pappa igår efter att vi färgat håret. Blev så sent för oss att åka hem. Blev tid för Nellie att sova och då vill jag inte rubba hennes sovrutin. Som tur är har vi i princip allt som behövs där för att sova kvar :)

Idag ville jag så gärna gå på stan. Men jag kommer nog storstäda här hemma istället. Julstäda lite. Klockan är ju bara 12, känns som att den är typ fem på kvällen haha. Kanske hinner med nåt annat också :)

Idag är mamma pappa jennie och sara på Nordiska mästerskapen i discodans, i Lindesberg! ÅHHHH vill också vara där. Önskar alla så jäkla mycket lycka till :D HEJJA HEJJA!

ohh, jag vill testa på poledance :D ser så kul ut! sexigt också ;)

En kopp kaffe och kanske öppna kimwell paradisask?! mums!

Pussoheeeej!

Såhär såg min frukost ut i morse ;)

 

Pelle(våran katt som vi haft sen 2001) är skyldig till detta :( stackars liten!

 

Mina finisar <3


crazyperson

yes jag är galen. GALEN I SHOPPING!
Vill ju ha allt.
Varit inne på Jollyroom. åhh vill ha allt rosa, lila.. allt sånt där gulligull!
Haha jag som sa innan Nellie kom till världen (och när vi visste att vi skulle få en flicka) att jag inte skulle köpa bara massa rosa kläder o sånt. Men nu kan jag inte sluta! Finns så mycket fint :)

Dags att mätta magen lite innan man ska iväg.
Pussohej.

Kolla så fin sänghimmel och bäddsätt. Åh vill ha men tusan så dyrt!

Juklapp, hallååå?! Ge mig (Nellie)


bajsmaja

ja här snackar vi fina grejer.
Har en liten dam här hemma som ligger och pruttar värre än en karl. Fin dam!

Sara har varit här en stund innan hon åkte till jobbet nu. Jag vill gå på stan eller marieberg. Men kl tre slutar Kimwell jobbet och sen ska vi till melins och skriva på honom på lägenhets kontraktet :D Så from idag kommer vi vara sambos på riktigt :D

Igår efter en jäkla massa kämpande så lyckades Nellie äntligen rulla runt från rygg till mage hehe. Så söt när hon vips så var hon runt! Och hon såg lika förvånad ut också :P Så nu kan hon rulla från mage-rygg och rygg-mage. Nu kommer hon väl aldrig ligga stilla haha.

Efter melins åker vi till mamma och pappa för att färga håret på min kusin som också kommer dit. Då passar jag också på att färga mitt. Usch vill bara klippa av allt och börja om på nytt!

Byta en mysig blöja på lilltjejen sen dricka upp min kalla kopp kaffe!
Hadet gott :)
Pussohej.

<3


ops!

Tänkte att jag skulle ta och framkalla lite bilder igen...gränser för uppladdning är 500 st, jag lyckades överskrida den. Får framkalla i två omgångar.
Är ju såklart massa bilder på Nellie och lite senaste händelser osv. Men 9,5 av 10 är Nellie bilder :)
Men sån otur jag har så tar det ju tjugo år innan det laddas upp. Så nu får jag sitta här i min ensamhet i soffan och vänta på den där nedras laddningen..
Jag är trött! Men orkar ändå inte göra om allt så får helt enkelt vänta :b

Gonatt alla som får sova nu! ;)
Pussohej.

<3

<3


Cake and stuff

Varit på stan med Nattis och hennes lilla ludvig, o Nellie var ju såklart med :) Kollade lite barnkläder, går ju inte att inte titta liksom. Men jag köpte bara hårfärg och tårtor. Var så härligt att gå ute när snön låg som ett fint täcke på gatorna :)

Vid 18 hade vi ett litet firande för Kimwell eftersom han slutat sin utbildning :) Därav tårtor! Så då hade vi fina vänner här och min mamma och pappa :) Tack allihopa! Detta visste då inte Kimwell om fören han kom in ;)

Han fick lite presenter också :)
Av mig får en hel dag att shoppa massa till han själv, för det händer inte ofta och han behöver tex kläder enligt han själv :) Och jag betalar såklart ;) Så blir det bio på kvällen vilket han fick presentkort på av mamma och pappa. Också en bra anledning för dom att vara barnvakt vilket dom ville :)

Nellie sover, Kimwell spelar..jahapp vad ska man göra nu då?!
Diska kanske..

En bra dag! Thank you :)
Pussohej!



Blandade bilder på Nellie!

Tröttis!

 

Busfrö som oftast!

 

Lite finurlig sådär!

 

<3


Underbar helg, forts.

i lördags gick Jennie upp tidigt pga dansavslutning, jag gick visserligen också upp då.
Nu fick jag helt blackout, kommer inte ihåg vad jag gjorde i lördags på dagen. Men tror jag och Nellie bara var hemma, städade och gjorde det fint innan Kimwell och Aniceta(hans mamma) skulle komma. Jo justja, jag gick iväg och lämnade tillbaka filmen vi hyrt på ekershallen. Spöregn och kallt, inte roligt! Men då fick man sig en promenad iallafall :P

Kimwell och Anni kom ca halv sex på kvällen. Hon hade med sig massa julklappar också tihi, men får hålla mig till julafton. Det mesta är till Nellie då ;) Åt kvällsmat och kollade film senare på kvällen.
Anni mös såklart med Nellie också innan det var sängdags för lillan :)

I söndags sov vi föör länge. Eller Nellie ville ha mat runt 09.00 sen somnade vi alla såklart om. Hon fick ligga och mysa med oss i sängen sen somnade vi en efter en hehe :)
Gick väl upp halv tolv, inte okej! Dagen är bara borta då ju. Men det blev frukost och sen åkte Kimwell och svärmor och handlade ännu mer julklappar, på babyproffsen bla. såå nyfiken! Men neej, får hålla fingrarna i styr i 18 dagar till.

Jag städade iordning och gjorde god mat. Mamma och pappa kom hit vid halv fyra, då jag stod och lagade mat. Blev så mycket mat så dom fick självklart också. riktigt goda biffar alltså, det måste jag säga. JAG gjorde dom liksom och dom blev goda haha. Jag kan också serru!
Kimwell och anni kom hem vid ca fyra, så åt vi och hade trevligt. Vid fem drog vi upp till stan och kollade på O Helga Natt allihopa :) Så mysigt! (blir dock sä jäkla irriterad på folk som står och röker i folkmassan)
När det var slut träffade vi på Hanna och Jonatan :D men bara en snabbis för vi alla frös om tårna så drog hem sen.
Då blev det fika :)
Sen lagom till Nellie skulle sova vid 20.00 åkte mamma och pappa hem.

Hade en riktigt underbar helg! Fler sånna här behövs.
Älskar att ha massor att göra. Så sjukt tråkigt att bara sitta hemma. Fast jag har ju min lilla älskling som är så underbar att mysa och leka med :) Men tycker om att ha folk här eller vara hos andra eller bara ha nåt att göra :)

Nu ska jag inte skriva mer i detta inlägg, blir så mycket att läsa då :P
Hadet toppen!
Pussohej.

ps. nu har jag lagt in nyare bilder på datorn så de som jag lägger upp hädanefter(och de från igår) är från när Nellie är 3 månader till nu :) Lite blandat ordning :b
Har inga bilder från helgen så får bli lite andra bilder :)

<3
Nellie ca 3 mån.



Tjejen tycker om att bada ;)
Nu får hon dock bada med oss i badkaret pga att hon plaskar för mycket :P

<3

Underbar helg

I fredags åkte Kimwell till skolan för sin sista dag :) Är så stolt över honom. Därefter åkte han direkt till sthlm för att vara kvar till lördag.
På kvällen kom mina systrar hit. Eller först kom Jennie, sen gick vi till ekershallen, handlade och hyrde film, sen kom sara och mötte upp oss. Kom hem, lagade enklaste maträtten men också såå gott - tacos ;) Strax därefter blev det sängdags för Nellie :)
Efter det bakade vi pepparkakor :D Men eftersom jag inte har några pepparkaksformer så fick vi ta fram vår kreativa sida ;) Blev så bra så, förutom att första plåten blev totalt brända... men jaja vi fick 1,5 plåt till som blev helt okej :P Åt knappt inga när dom var klara, det roliga var ju att göra dom hehe.
Lite senare när alla pepparkakor var klara och när vi kände att skrattmusklerna behövde vila lite, mös vi ner i soffan och kollade på filmen "Brides maids". Man skrattade dock då också.

Sara åkte hem sen, fick skjuts av sin pojkvän/sambo. Jennie sov över :)
Tack mina älskade systrar för en helt underbar och behövlig kväll <3 Är så lycklig att ha er som systrar! Kan inte tänka mig att vara utan er <3 Kärlek på jäkligt hög nivå!

Näe nu har det tagit flera timmar för mig att kunna skriva klart detta lilla inlägg så jag gör så att jag skriver resten av helgen typ imorrn.. eller när jag hinner ;)

Pussohej!

På väg till stan!




Mitt hjärta <3

Kaffe och Långstrump

Precis som rubriken lyder. Dricker en stoor kopp kaffe vilket jag känner behövs och så ska jag kolla på Pippi Långstrump. Höromdagen så blev jag så sugen att se Pippi filmerna, speciellt när man inte mår tipptopp så är disney och astrid lindgren filmer toppen! Bli 10 år igen :)

Skulle gått på promenad med en mamma från föräldragruppen idag, men känner mig hängig och är fortfarande förkyld så blir tyvär inte av. Har fått ont i kinden, känns som tandvärk fast det är kinden som är ond. jaja..får hoppas det försvinner till ikväll när det blir myskväll med systrar och kusin!

justja, pippi var det!
Hejsålänge.
Pussohej!

Mina älsklingar<3
(När Nellie var ca 1,5 månad)

juleklappar

Har varit på stan med syster Sara. Utan Nellie denna gång, konstigt var det. Men Kimwell fick vara hemma med henne, ha lite pappa-dotter tid :)
Har nu handlat klart juklappar till en jullek som vi ska ha på julafton. Sen blir det att köpa lite annat också :) Skönt att vara ute i god tid ändå. Men ändå inte eftersom det är ju så mysigt att gå runt och julshoppa, men har ju lite till jag ska köpa så får dryga ut på det :) Fikade på Bara Vara ( som vanligt, vart annars hehe), Jennie syster kom då också, så mysigt! Kl fyra var jag tvungen att vara hemma för Kimwell är nu iväg och byter däck hos mamma och pappa. Får se vad kvällen har att erbjuda.

Nellie ligger och tar en tupplur men kommer vakna närsomhelst.
Idag har Kimwell valt kläder till henne, då blir det ju såklart en svart rocktröja med en "rockig" text och tuffa jeans till haha ;) Så söt.

Imorrn är Kimwells sista dag i skolan, sen börjar han jobba på måndag på Reijmes här i Örebro. Så till alla som har Volvo, åk dit :D
Men efter skolan drar han direkt till stockholm till sin familj och vänner där borta. Alltså jag och Nellie blir ensamma över natten... eller inte :D Vi kör en riktig myskväll med övernattning med mina underbara systrar och förhoppningsvis min underbara kusin :) Massa mys blir det, med gott att äta och bra filmer.

Nu vaknade lillsnuttan så nu måste jag pussa massor på henne för även om jag bara varit borta några timmar blir saknade stor! <3

Har inga nya bilder på datorn än..kommer snaaaart, lovar! Pusssss

RSS 2.0