Barnmorska

Idag har vi varit hos barnmorskan, tredje besöket. Nu har vi dock en ny barnmorska, hon var trevlig och verkar bra :) Tog blodprover och hon kände på magen, mätte livmodern osv..Det såg normalt ut än sålänge. Vet inte med blodproverna än men hon ringer ifall det inte ser bra ut. Sist såg allt bra ut iallafall. Fick höra bebisens hjärtljud också :D åhh plutt! Lät som en galopperande häst :P Häftigt var det!

Har fått ny tid hos barnmorskan, om fyra veckor. Sen tid till läkare nästa vecka och så ska jag ringa sjukgymnast också. Många tider. Föräldragrupp börjar nästa vecka också. Nu händer det grejer :)

Lillan är väldigt aktiv i magen. Hon är igång hela tiden. Har blivit väldigt starka sparkar på sistone, skrek till en gång på jobbet för att jag blev så chockad haha. Det gör inte ont men det är en konstig känsla, men häftigt :P
Men jag har inget emot att hon är igång, det får hon gärna vara :)

Ikväll ska jag på tacokväll med några kompisar som jag inte umgåtts med på väldigt länge, så det ska blir riktigt kul att ses igen :)
Dags nu att ta tag i dagens planer.
Städa, diska, färga håret, syster kommer hit, göra sig iordning för kvällen, handla lite, sen åka iväg.

Jag&Kimwell i Uppsala i fredags :)
Pussohej.

Glader Påsker!

Igår var vi i Uppsala hos kusinerna :) Riktigt kul att få träffa dom igen :)
Träffas inte så ofta, men nästa gång blir redan när Joanna tar studenten där 1a juni.
När vi kom dit igår så bjöds det på god mat, vi satt ute i solen och hade det skönt. Spelade kubb :) Vi grillade på kvällen, mums!

Kände mig lite risig igår, nös väldigt mycket. Tänkte att det kanske bara är lite allergi (är inte allergisk mot något, men man vet aldrig) så det kanske går över. Imorse var det inte bättre, ögonen rann och näsan irriterade. Nös HELA TIDEN! Åkte till mamma och pappa vid halv tolv, farmor och farfar kom dit också. Fikade lite. Därefter åkte allihopa till mormor där släkten också var. Åt påskmat och fikade!
Mådde inte alls bra under hela tiden.
Åkte hem och skulle göra oss iordning för att åka på födelsedagsfest ikväll, men hade då börjar känna mig febrig med frossa o så. Nyser konstant, fyfaan!
Så nu ligger jag nerbäddad i soffan och mår väl inte så bra.

Lillan sparkar som bara den, hon har gjort det jättemycket nu under helgen :) rör på sig massa, undrar vad hon har för sig därinne :)

Nu ska jag göra mig något att äta. Blir något enkelt, orkar inte stå och laga mat :b
Glad Påsk och ha det bra!
Pussohej.

(Ska lägga upp lite bilder från Uppsala men just nu så går det rätt så segt så tar det en annan dag)

WoHoo!

Då har man fått lön idag :) det blir en shoppingrunda på stan med Rebecca innan jobbet. MEN jag ska INTE köpa något jag inte behöver...

Kvällens planer blir inte alls lika roliga, det blir städning, diska, städa, städa, handla, städa.. ser vi fram emot!
Men vi måste, imorrn åker vi till mina kusiner i Uppsala så man vill ha fint när man kommer hem sen på kvällen.

Men nu ska jag göra mig iordning.
Har inte blivit så långa inlägg..får ta det när jag har tid :)

Justja, idag har jag gått in i vecka 25 :) 24+1. Tiden går fort!
Magen har inte vuxit så mycket på de senaste veckorna dock, men det kommer säkert växa jättemycket jättesnabbt snart :b

Från i söndags :) 23+4 veckor.

Hadegott! Pussohej.


Underbart!

Man kan ju inte vara annat än glad när man tittar ut och solen skiner och värmer. Ska ta mig ut sen när jag gjort mig iordning o så.

På fredag ska vi äntligen till mina kusiner i Uppsala. Har inte varit hos dom på flera år, helt sjukt! Det blir hela familjen som åker dit :)

Ska ta en kopp kaffe nu och sen ut i solen!
Pussohej!


Here we go again!

Nu drar vi till Stockholm igen :) Ska hämta den gigantiska sängen som vi har fått. Sen ska vi ta med oss alla andra bebisgrejer också. Så nu drar vi!

Hade förresten en helt underbar dag igår! Underbara vänner!
See you!

I somras (2010) på semester med familjen :)

 

 


Skön morgon!

Idag gick jag upp runt 8,halv nio. Skulle till Calletex i marieberg med Hanna tidigt men hon mår inte så bra så jag åker imorrn med Rebecca istället. Bättre att man stannar hemma och vilar upp sig om man mår dåligt så det inte blir värre :)
Så nu har jag tid på mig att göra mig iordning för jobbet, börjar inte fören kl 16. Har hunnit avnjuta mackor med keso och avokado, vatten med citron i och en kopp koffeinfritt kaffe :)
Ska nog göra mig iordning lite grann nu och sen städa så att älskling blir glad när han kommer hem :)

Augusti-10 på min morbrors bröllop :)


Jag har nu varit hemma från jobbet mån och tis. I måndags morse mådde jag jättedåligt. Konstigt dålig. Illamående, sprängande huvudvärk, jättevarm (kände mig febrig), svimfärdig och ont i kroppen. Tänkte att det skulle bli bättre om jag fick i mig frukost och nåt att dricka. Kände att jag skulle kunna klara av att jobba. Kom till jobbet, då blev jag jätte snurrig och illamående. Satte mig ner och drack lite vatten. Det gick inte så bra så jag blev hemskickad. Fick med mig cupcakes också som satt fint när jag kom hem :) Men fy vad jobbigt det var att må så..

I tisdags mådde jag inte så mycket bättre så jag var hemma då också från jobbet. Men idag känner jag mig pigg. Tror min kropp bara la av, sa ifrån och behövde helt enkelt vila. Men bara av att varit hemma i två dagar så tröttnar man väldigt snabbt, så sjukt tråkigt. Hur ska jag klara mig sen när jag bara går hemma och väntar på att bebisen ska komma ut?! näe, jag kommer helt enkelt tvinga folk att komma hit hela tiden :P fast tror inte det är några problem heller :)

Börjar mer och mer tro att det är foglossning som jag har :( Har läst på internet hur det ska kännas och det är exakt så som jag har.. inte kul. Så när jag träffar en läkare får vi se vad han/hon säger. Hoppas jag bara inte behöver gå på kryckor som mamma. Annars är det kanske bara nerven, vilket är jobbigt bara det, men då kanske jag kan få något som hjälper för det.

Är sugen på en till kopp kaffe..nu när det är koffeinfritt så är det ju inga problem :)
Nu sparkar bebisen också :)
Ha det toppen! Pussohej.

 


Bilder :)

Tänkte lägga upp lite bilder. Har inte haft någon tid eller ork att uppdatera här. Idag har jag inte mått bra alls. Igår kväll när jag kom hem efter jobbet kunde jag knappt stå, inte sitta heller och om jag ligger stilla ett tag så måste jag ha hjälp att vända på mig eller kommer upp. Inte kul, nej! Det är förmodligen ischias nerven. Har så sjukt ont.
Men jaja, bilder var det :P

Min älskade lillasyster Jennie gav oss denna söta "One Piece" bodyn för den lilla bebisen :) Hon har sytt den helt själv :)

Denna bild togs för några dagar sen :)

Man ser knappt min mage på denna bild :P

Här ser man allt bullen ;)

 

De tre sista bilderna togs igår kväll (22+4 veckor)

Idag ringde min barnmorska så nu har vi tid inbokad för nästa träff. Vi har också anmält oss till föräldragrupp. Spännande :) Vi ska då när vi träffar barnmorskan boka träff med en läkare, ska ta reda på varför jag har så ont. Om det är ischias nerven eller en början till foglossning(hoppas inte, mamma fick gå på kryckor när hon hade det). Får se helt enkelt.

Kimwell är nu och hämtar hem mat från Shanghai, mums :D Man skulle kunna sitta ute och äta nu, vi har en helt underbar uteplats :) Annars blir det mysa ner sig i soffan och äta :)

Ska vila vila och åter vila, vill inte må dåligt imorrn också.

Ha en riktigt skön kväll :) Pussohej.


sovaa

Idag sov jag länge, det var skönt! Har inget planerat idag och vet inte om jag vill planera något idag heller. Ska bara ta dagen som den kommer. Ska nog gå upp på stan en snabbis iallafall, sen måste jag handla lite också..slut på kattmat tex. Nu kommer solen fram också, härligt :) Den har varit saknad.

Den lilla i magen håller igång som bara den, hela tiden, tar aldrig slut. Hon får gärna sparka och hålla på, det är så jäkla häftigt. Igår kväll tror jag hon vände på sig eller något för man kände hur något drog sig runt i magen, det syntes också, något stack upp lite här och där. Vet inte vad hon håller på med där inne. Kanske tränar discodans, kör lite splithopp och sparkar för att impa på sin mamma haha ;)



Bild1-I tisdags. 20+6
Bild 2- Igår,söndag. 21+4



Jag vill flytta nuu.. ska bli så skönt att ha flera rum. Åhh det ska bli så roligt att inreda allt :D Vi ska köpa ny soffa, nytt vardagsrumsbord sen måste vi ju nu ha flera gardiner och lampor. Älskar att köpa sånt och fixa med det hemma :) Så det ser jag fram emot.

Hadet bra.
Pussohej!

Kick ass

Hon sparkar som bara den just nu och har gjort det hela kvällen. Som jag sagt hela tiden, en livlig liten bebis i magen :) Är nu i vecka 22 (21+3 idag,lördag)

Är väldigt trött och sliten, ont i kroppen också, så nu måste jag sova.
Ville bara skriva några rader.

Pussohej!

Kan inte fatta att den lilla ligger i min mage. Att det är våran bebis. Att jag ska få hålla om henne om bara några månader. Underbart!


In bed..

...redo att sova, nästan. Väntar på Kimwell som är ute med Randy(hans hund).
Är ju nu i stockholm hos hans familj. Kom hit vid sju. Kimwell åkte för att träffa en kompis medans jag var kvar här. Snackade med hans pappa och syster och sen kom hans mamma hem också så pratat med henne också. Jag har ju inte varit här på ett år. Helt sjukt! Sen Kimwell flyttade till örebro så har det inte blivit att jag åkt hit, lite tråkigt.. men blir förhoppningsvis att man träffas mer sen när deras barnbarn kommit till världen :) Då kan folk komma till oss och sova över eftersom vi då kommer bo i en trea istället för etta som vi har nu. SKÖÖÖNT ska det bli! Nu kom Kimwell in.
Resan hit gick bra, tog långt tid dock för vi gjorde en hel del stopp. Först kände jag att jag behövde en Latte och såklart på Bara Vara då, så hoppade av där och köpte det först. Sen åkte vi och tankade, fortfarande kvar i Örebro. Nu började vi resan, eller? Näe nu börjar ju hungern sätta fart också så det blev Subway i Arboga, satt där ett tag. Så fanns det såklart en godisaffär bredvid så vi gick in där lite snabbt. Men det blev inte mycket eftersom när man är så mätt är man sällan sugen på godis, inte jag iallafall. SEEEN var vi på väg igen..eller? Efter kanske 20 minuter var ju jag tvungen att tömma blåsan, ja hon där inne trycker på som faan.. så vi stannade typ i Råby. Ja men därefter drog vi. Kimwells humör började bli lite sådär dåligt hehe så jag tänkte att jag skulle försöka hålla mig om jag behövde gå på toa igen. MEn efter sisådär 20 minuter igen så behövde vi stanna. Men efter det så sov jag lite så då tänkte jag inget på det. Runt sju var vi framme som sagt.
Nu sitter älskling på sängkanten och spelar gitarr :) Så fint! (såå sexigt)
Kan fortfarande inte fatta att jag har en sån underbar och fin pojkvän.
Imorrn blir det ingen jättesovmorgon, ska upp i hyffsad tid för att sen åka till hans mammas jobb (till familjen hon jobbar hos rättare sagt) och hämta alla grejer som vi ska få :) Spännande! Efter det ska vi gå lite på stan, like old times ;) när han bodde här och jag i örebro. Då gick vi ofta på stan och på bio m.m..
Får se om man shoppar något, blir förmodligen nånting, det är ju mig vi talar om.
Nu ska jag ta en järntablett och sen ska vi sova.
Pussohej!

RSS 2.0