Update

I lördags var vi på 150 års fest. Pappas kusin fyllde 70 år och mina sysslingar fyller 50 och 30. Massa släktingar som man inte träffar sen man själv var ett litet barn, så hade ingen aning om vilka alla var hehe :) men det var väldans kul och Nellie fann nya vänner. Hon var helt underbart, gick och klappade barnen på kinden och huvudet, kramades och pussades, gick hand i hand. En liten tjej som blir fyra i år var Nellies favorit hihi. Dom var såå söta!
En väldigt trevlig lördag.

I söndags jobbade jag på Bara Vara för andra gången efter 2 år. Himla kul att få göra kaffe igen och sådant!

Igår, måndag, tog jag på barnen och mig och gick ut till parken kl tio. Där var också Hanna och var med oss. Gick hem vid 12.
Nellie sov väldigt länge så dagen bara försvann. Man blir trött av att vara ute och busa :)

Idag kommer farmor och farfar hit om en timme. Sen ska jag till tandläkaren så Sara ska vara lite barnvakt.

Ikväll åker vi hem till mamma och pappa för att fira Valborg. Mysigt!

Imorrn jobbar jag på Sweet Poison, så då är det ju självklart att ni kommer in och säger hej, eller nåt sånt trevligt :)

Dags att gå upp, Nellie har vaknat och ligger i sin säng och babblar.
Ha det gott!


Ett år sedan

Igår den 28 april var det ett år sen vi hade namngivelse för Nellie. Underbara barn <3
Så igår tände vi hennes lykta :)


Ninen <3

Nellies älskade kanin Ninen är nu helt borta. Tänk att en liten kanin gjort av tyg och bomull kan komma att betyda så mycket.
Hon ropar och letar och frågar mig efter Ninen hela tiden. Usch, mamma hjärtat gråter <3

Hon höll alltid hårt om Ninen <3


Vad vill ni?

Ja alltså, som rubriken lyder :) Det verkar som att många av er läsare har samma intresse som jag, rockabilly & 50tals stilen. Vill ni att jag skriver mer om det? För just nu är det ju mest vardags grejer. Kommentera gärna och skriv om det är nåt speciellt ni vill att jag ska skriva om eller om ni har frågor? :)

Har fått massa fin respons efter tidningsreportaget vilket är jätteroligt! Tack! Alla fina ord värmer såå :)

Kram på er!

Kraam!


Gonatt

Har lagt oss sent nu alldeles för många nätter. Skärpning! Med vi menar jag såklart jag och Kimwell. Barnen lägger sig som vanligt:)
Anledningen till att vi lagt oss sent är för att vi har börjat följa en serie. På netflix. Chuck. Han som blir typ spion och sånt. Så jäkla bra serie! Så det blir ju några avsnitt på en kväll och vips så är det natt.
Denna kväll TVINGADE kimwell mig att kolla på walking dead....
De som känner mig vet hur jävla rädd jag är av mig. Jag blir knäpp. Paranoid. Helt knas. Så jag och kimwell har förbjudit mig att kolla på skräckisar ( ja för mig är zombiefilmer/serier skräck) MEN nu har kimwell sett flera säsonger av walking dead och menar på att den är inte alla läskig, men jag har verkligen sagt nej!! Meeen.. Ja, så blev det ett avsnitt ikväll/inatt. Första avsnittet. Och jag är lite paranoid nu. Typ kollar bakom ryggen hela tiden, släckt alla lampor, tittar ut.. Haha. Fyfan! Men jaja, sån är jag ;) så det blir nog ingen fortsättning där, även om den var väldigt spännande.

Imorrn är vi med i Örebroarn. Hemma hos-reportage :)

Gonatt!

Lite random bilder från de senaste dagarna :)


The best

Jag vet inte vad jag ska ta mig till. Denna kärlek. Kärleken till mina underbara barn! Den är så stor att jag blir tokig. Ligger nu i sängen och bläddrar igenom bilderna på mobilen och tårarna rinner av glädjen av att ha mina små flickor. Saknar dom så fort jag inte är nära dom<3
Jag älskar er Nellie och Lily, så mycket att det går inte att förklara, den är så stor, denna kärlek, till er mina små änglar<3
Kommer aldrig sluta krama er, aldrig sluta pussa på er, aldrig!! Även när ni är trotsiga tonåringar som smäller i dörrar och inte lyssnar på nåt, jag tänker banne mig inte sluta pussa er eller krama er. Älskade barn, älskade döttrar <3
Mahal kita Nellie<3
Mahal kita Lily Rose <3


Coolingen

Varit ute och lekt i parken med Anna :) Lily sov i vagnen och nellie busade omkring. När vi kom in åt vi mat och nu sover de båda :)

Älskade busfrö <3


Sömntutor

Vaknade sent imorse. Eller förmiddags. Alldeles för sent. Sover jag längre än till nio blir det knas i huvudet. Men med hjälp av lite kaffe så blev det bättre ;)
Nu sover de små igen. Nellie sa att hon var trött och gnuggade sig i ögonen så vad ska man göra ;)
Annars har vi lekt, myst mycket, tvättat, busat. Skulle gå ut men så kom snön? Fattar noll.. Men jaja, nu lyser solen i alla fall så går ut en stund sen.
Zeerene kommer snart också och ska sova över :)

I måndags var vi på BVC med Lily. Hon har vuxit, den lilla. Men väger fortfarande betydligt mycket mindre än vad nellie gjorde vid 5månaders kontrollen. Lily är dock fortfarande längre än vad Nellie var då.
Vaccin fick hon också, två sprutor. Fyfan! Hemskt att se henne gråta så och inte kunna ta upp henne på en gång :( <3 men det gick över väldigt fort när hon fick komma upp i min famn<3

Efter BVC gick vi till en lekpark. Lily hade somnat i vagnen, medans Nellie var på lekhumör. Sandlådan ville hon inte lämna:)

Så tråkigt nu när de flesta barn man träffat börjat på dagis. Det är nog enda nackdelen till att inte ha nellie på dagis nu. Och vänner jobbar på dagarna eller pluggar. Så inte många som kan ses hela tiden. Men vi lyckas fördriva dagarna väldigt bra ändå :) Men roligare för Nellie att ha nån att leka med.
Hoppas sen när Lily är stor nog att kunna leka att de båda går bra ihop och sysselsätter varandra bra :) som det ser ut nu så kommer de vara väldigt nära systrar. Återstår att se :)

Ha det fint!

Ps. En vecka kvar så är vi med i Örebroarn :)


What to do?!

En hel helg utan några som helst planer. Fy så tråkigt! Vill alltid ha saker att göra, gärna bestämt i förväg så man kan se fram emot saker hela tiden.

Kimwell är iväg och spelar innebandy med jobbet. Hade så gärna velat vara där och titta när han spelar match :) men det fick jag icke av min kära karl. Han skulle bli för nervös sa han ;)
Som när han sitter och spelar (Playstation) och jag sitter bredvid, då går det jättedåligt för han. Så jag får inte vara i närheten då ;)

Vi får väl se vad som händer idag.
Nellie står just nu och pekar på vårat stora kakfat på köksbordet och säger "kaka". Men nej! Inte nu :b
Har inte tagit undan det sen de var här och fotade. Dumt, jag vet!
Lily sitter och filurar i babysittern, tittar mycket på vad storasyster gör och ler/skrattar :)
Själv dricker jag en kopp kaffe. Utan den funkar inte jag riktigt. Kaffe på morgonen är ett måste. Det är det första jag gör på morgonen efter alla rutiner med barnen. Piggna till lite :)

Solen kommer fram, så ut ska vi i alla fall :)
Ha en fin dag!

Bilder.
Nellie posar för fullt och säger "kort".
Blommorna som Hanna fixat så fint :)


Spännande

Massa saker som händer just nu. Har inte haft tid att skriva här. Kul att så många ändå fortsätter kika in :)
Ska komma igång så fort jag kommit in i de nya rutinerna.

Jag har börjat jobba.
Jobbat på Sweet Poison och idag gör jag comeback på Bara Vara efter två år :)

Igår var tidningen Örebroarn hemma hos oss. Om ca två veckor får ni se vad de höll på med ;)

Jag är nu rosahårig.

Lily Rose är idag 5 månader :)

Det händer grejer runt omkring en hela tiden. Sånt där roligt. Som man bara inte vill missa. Plus att solen är här, mer än välkommen. Önskar bara att vi hade en uteplats att kunna springa ut till och mysa. Men det får duga med en balkong. Den ska fixas med till sommaren så man kan sitta ute mer:)

Mitt förra inlägg handlade om träning. Att jag ska börja med det och sluta med massa onyttigheter. MEN jag kan INTE vara helt utan choklad. Det funkar inte. JAG funkar inte. Näe, så på helger är det okej. Enligt mig :) men vardagarna ska vara nyttiga och det ska tränas hemma. Har hantlar och övningar, ska skaffa mig lite fler grejer. Måste börja lugnt eftersom jag inte är helt okej med foglossningen än. Känns då onödigt att kosta på sig ett gymkort när man likabra kan göra samma övningar hemma :)

Beach 2013. Det är väl så man säger?! Haha.
Har en bikini som jag vill beställa. Kommer nog vara ensam om att ha en sån hihi. Sååå fin! Ska visa bild men inte nu. Dags att återgå till sminkningen.

Ha det gott.


RSS 2.0