Titta, dää, aaa, doockaa

Ja lite sånt som nellie ligger och babblar just nu i sin säng. Hon ska ju sova egentligen. Supertrött egentligen. Men envis, det är hon kan jag lova. Ny börjar den minsta babbla också.. Får nog ta upp sen stora som inte alls vill sova nu och sen ge den lilla mat.

Har i alla fall haft en supermysig vecka. Igår var Hanna här hela dagen, pratade massor och lagade mat och hade en riktigt bra dag. Idag ska hon och jag till Arboga och hämta bilder hos Jenny.

Imorrn åker kimwell till sthlm till måndag. Superbowl på söndag ;)
Här hemma blir det mys med barnen och några andra som kommer och övernattar :)

Ha det toppen!



Nytt i garderoben

Jag har blivit Zalando beroende. Farligt! Fick hem vårkappan och klänningen som jag beställde därifrån :D SÅÅ NÖJD! Passade perfekt. Kommer lätt beställa därifrån igen!
Bilden visar fel färg på klänningen dock. Den är inte riktigt turkos utan lite mer åt det gröna hållet :)
 
 

Lite sånt bara

 
Jag och Kimwell är två helt olika personer. Vi älskar varandra helt totalt! Men vi är såå olika, såå envisa och ser olika på saker och ting. Båda vi fick samma fråga på festen av samma person vid olika tillfällen, alltså ingen visste att den andra fick fråga osv. Frågan lyder såhär: Hur går det med två barn egentligen? Är det jobbigt?
Jag svarar precis som jag tycker att det är FÖR MIG: Nej, det är inte jobbigt. Det går bra, dom är så snälla. Lily sover och äter typ bara. För JAG tycker inte att det är särskligt jobbigt. Man är trött, men det är inte jobbigt.
Medans Kimwell svarat ungefär: Jo, det är tufft och jobbigt!
Men då är det såhär, han kommer hem från ett slitsamt jobb. Lily blir ofta lite gnällig på kvällen. Vilken jag inte ser så jobbigt eftersom hon i princip bara sovit hela dagen och gnäller lite nu. Men det kimwell ser är bara gnälligt barn.. fattar ni? jaja.. det jag vill komma fram till är att jag försöker inte försköna min vardag för andra. Jag är ärlig, är det jobbigt så säger jag det. Men är det inte jobbigt så är det inte.. Men att vi har olika uppfattningar på det är inte konstigt, eftersom vi har två olika vardagar.
 
SÅ! Jag tycker inte det är särskligt jobbigt med två barn. Det är mer jobb, man är tröttare, men inte jobbigt. Enligt MIG!
Kimwell tycker det är ganska tufft. Men han är redan så trött efter jobbet som inte är det lättaste, han har inte barnen varje dag ensam som jag. Jag har lärt mig att planera mina dagar så det går så smidigt som möjligt.
Vi båda älskar våra barn mer än nånting annat! Självklart!
Men ville bara förklara mig så inte folk tror att jag går och typ ljuger för folk eller nåt. Hatar skitsnack och folk som antar saker när som inte vet nånting.  Tack för mig :)
Jag och Kimwell i somras <3
 

Våran helg

Denna helg har varit riktigt rolig! I fredags firade jag och Kimwell 4 år tillsammans så mamma och pappa tog hand och barnen :) Vi gick ut och åt på Efesos. Alltid gott där! Det var så mysigt så :) Åkte hem och åt jordgubbar med smällt choklad och drack champis ur våra fina champangeglas. Här är vi nyktra hehe :) En väldigt mysig och behövlig kväll! <3
I lördags tog vi sovmorgon, låg kvar och mös i sängen för ovanligheternas skull. Vid halv ett kom Linda hit för nu var det dags att fixa och dona inför festen. Hanna och Jonatans förlovningsfest med 20 tals tema :D
 
Åkte och fixade i lokalen innan. Kimwell stannade hemma och städade och lagade mat ;) Lyx!
Jag, Linda och Jenny åkte till oss igen och gjorde oss iordning. Kimwell åkte till Jerker :) Vid halv sju åkte vi till festen. Åhh, alla var så fina :D Såå roligt var det! Har inte så mycket bilder själv men kommer snart få fler :)
 
Åkte hem på natten till mamma och pappa där våra småttingar sov så sött. I söndags kom svärmor Aniceta. Hon stannat till imorrn,tisdag kväll. Hon bjöd oss på shanghai igår :) Mums! Sen hade jag jätteroligt med all rentvätt.. tog mig mer än 3 timmar att vika allting. Kollade dock på tv samtidigt vilken distraherar en rejält. Men ändå :P Det var en hel del kläder kan man säga. Hade en mysig söndag :) Inte bakis, men trött. Men det var det värt efter en lyckad lördag :)
Grattis moster Karin som fyllde i söndags också :) <3
 
Idag har vi bara tagit det lugnt. Blir lite bortskämd av svärmor som diskar, lagar mat och allt hehe :) Har haft ett långt telefonsamtal med Hanna :) Blivande bruden ni vet ;)
Just nu ligger Nellie och sover, Lily får mat utav sin Lola (farmor på filipinska) , och jag har kunnat njuta av en kopp kaffe i lugn och ro. Sikken lyx!
 
Haft en toppen helg! Tack alla inblandade! <3
 
Bilder från i lördags. Älskar att de hade 20tals tema. Annorlunda och väldigt roligt att fixa sig till det!
 
 

Today is the day!

Idag firar jag och kimwell 4 år tillsammans! Är nu påväg för att äta ute :) Idag blir också Nellie 1,5 år<3 så stor men ändå så liten <3

Och inte är det slut där, Nellies kompisar fyller idag också! Vincent blir 3 år och Saga blir 1,5 år också :D Grattis sötnosar!

Imorrn blir det förlovningsfest med 20-tals tema för Hanna och Jotta! Ska bli så kuul!

Ha en toppen helg gott folk!


Ge mig!

Jag är galen! Galen i klänningar! Man skulle kunna säga att jag är klänningkåt! Aa, det är jag! Gick in på zalando.se på rean. Tusan alltså, fanns såå många klänningar jag ville ha! Hittade en vårjacka också, den beställde jag faktiskt. Har ingen vårjacka förutom skinnjacka, men lite vill man ju variera. Denna jag hittade nu är så himla fin! Ska visa när den kommit :D
Har blivit lite shopping denna helg. Sökt jobb, myst med systrar och familj, träffat vänner, busat, shoppat lite mer. Kimwell fick en för tidig present (firar 4 år tillsammans på fre), ett spel Halo 4. Så nu är han allt nöjd ;)
Möblerat om lite här hemma också. Hittar på nya möbleringar hela tiden så kimwell blir snart tokig hihi. Men jag tycker det är så roligt att fixa här hemma :)

Bilderna nedan är några av de senaste inköpen.
*2 nya klänningar
*Bilden med den mintgröna klänningen är det kragen som är ny
*Några nya burkar till köket
*Ny matta
*Nytt skrivbord

Nästa inköp är en ny syskonvagn. Väntar bara på att den ska komma in till butiken. Snart behöver vi en till spjälsäng också.. Eller en växasäng till Nellie.. Ojoj! Det tar aldrig slut ;)

Dags att sova nu. Ha det, Gonatt!


Älskade

Älskade underbara fina barn<3


Ikea

Ikea och rusta blir det idag :D Ny matta ska köpas idag och sen ska vi kika på bordet vi vill ha. Om det blir vitt eller svart återstår att se :) Åker hela familjen plus Sara, hon är bra att ha med när det gäller smakråd :)

Förresten, kan ju lika bra efterlysa här. En syskonvagn till ett rimligt pris behövs! Den vi har nu sitter inte Nellie bra i, hon liksom nästan hänger över Lily. Den är nog mer en tvillingvagn än syskonvagn.

Sen vill ju vi bo större gärna. Älskar våran lägenhet men när Lily också behöver eget rum blir det trångt i Nellies rum. Så minst en fyra sökes! Byta gör vi gärna. Vi har en 3:a på 72 kvm. Är man intresserad av ett byte så skriv en kommentar :)

Tackohej!
(går fortfarande inte att ladda upp bilder för mig)


Rättning

Måste bara rätta lite i inlägget "godmorgon". Det är såklart Ludvig och Nellie jag pratar om som är så söta tillsammans och så:) Då vet ni det!


Error

Går inte att ladda upp bilder med appen. Buhu!


Godmorgon

Ligger i sängen med en Lily på bröstet. Totaldeckad, proppmätt liten dam som inte vill rapa.
Snart kommer Nellie vakna också, om hon inte redan ligger vaken i sin säng och lurar.

Idag ska jag försöka komma ut med barnen så Nellie får gå omkring ute lite. Måste hitta nånstans där det inte är isbana överallt. Sen blir det städning och matlagning. Ikväll ska Kimwell med jobbet på hockey, så vi får se vad man själv hittar på. Om man tar hit nån på myskväll eller unnar sig själv lite egentid. Vi får se :)

Igår förmiddag kom Nattis och Ludvig hit. Dom är helt otroligt söta tillsammans . Så snälla också. Visst måste man ha koll men vi kan liksom sitta lugnt i soffan eller så och dom springer runt och leker helt lugnt och snällt. Kramas gör dom också, och pussas gör dom helt plötsligt! :O haha

På eftermiddagen, runt tre, kom Sara till oss och passade barnen tills Kimwell kom hem, så att jag kunde hinna vara med när Hanna provade bröllopsklänningar.
Alltså jag tror jag svimmar, så jäkla vacker den där Hanna! <3 Helt underbart!

Därefter kom kimwell och barnen och hämtade mig, åkte till jysk och köpte skrivbord. Hämtade upp Jennie som skulle med oss hem. Väl hemma blev det matlagning, gonatt för Nellie och ihopsättning av skrivbordet (vilket kimwell gjorde). Åkte sedan och kollade på ett linneskåp, betalt och klart så på söndag ska vi hämta det :) Kommer bli så fint här hemma när allt nytt är på plats! Mannen i "huset" hurrar väl inte lika mycket som jag för allt nytt vi behöver köpa. Men han blir alltid nöjd när vi väl fått det nya på plats :) Man måste bara lyckas övertala honom att köpa det först ;)
Nästa möbel vi verkligen behöver är ett rejält soffbord. Vårat är sönder och slitet, har då bara haft det i ca 1,5 år. Har hittat ett vi vill ha,så snart kan vi stryka det på att-köpa-listan :)

Dags att ta sig upp. Eller vill ju egentligen inte. Det är ju så mysigt med den lilla här på bröstet. Nellie har också blivit otroligt mysig. Min lilla skrutt<3

Ha en superduperdag! Tjohej!



Den där Lily

Lily blev ju igår hela 2 månader. Tiden går såå fort. Hon är en väldigt snäll bebis. Har sovit sig igenom sina två månader kan man säga. Det är nu hon börjar vara mer vaken. På dagen äter hon ca var tredje-fjärde timma, på natten varierar det men ca 4-7 timmar i sträck sover hon då. Magen har klarar sig hyfsat bra än sålänge, hon får lite ont på kvällarna så vi ger henne semper magdroppar. Jag ammar ju inte så det är ersättning hon får i flaska.
Hon ger svarsleenden och ibland ljud till. Tror hon var ca en månad vid första riktiga leendet (innan var det bara som jag kallar det magknipsleende).
Hon håller huvudet i god balans, följer med blicken och är stark enligt bvc-sköterskan :)

Kan inte komma på nåt mer nu.
Ska försöka skriva utvecklingen för varje månad eftersom det är så kul att kunna gå tillbaka och läsa :)

Godnatt och ha det fint!


Mina små <3

Äntligen kom brevet från Rose-ann (kimwells syster). I brevet låg ett usbminne där alla bilder är som hon och vi andra tog när hon och victor var här :D Åhh så fina bilder. Nu väntar vi bara på färg från inkclub till fotoskrivaren så vi kan skriva ut massa bilder och rama in. Några ska vi ge bort också såklart :)
Men självklart tänker jag slänga upp några av dessa bilder här. Nu. För er. Känn er speciella! Har inte redigerat några bilder än och eftersom jag inte är nåt snille på det där så kommer de nog få vara som de är :)
 
Mitt hjärta spricker. Älskade barn. Är ni verkligen sanna?! Måste vara en dröm. Det får inte vara en dröm. Ni är det bästa som hänt oss, mamma och pappa älskar er mer än nånting annat. Att se er växa upp och utvecklas varje dag är helt otroligt underbart. Helt galet! Denna kärlek. Så enorm. <3
 
Våra älskade döttrar♥
 
En liten Nellie som leker med julgranspyntet♥
 
En lite Lily♥

Hejsanhoppsan

Här händer det mycket. På bloggen. Eller inte. Fy skäms!
Kanske kan bero på att jag har verkligen inte tid att sätta mig och skriva bra inlägg. Som nu tex, får jag besök om sisådär 7 min och nu vaknade Nellie precis och Lily börjar gny lite..Innan detta har jag städat litegrann, struntat helt i att fixa mig. I princip okammat hår i en tofs, skitiga jeans och glasögonen på. Och innan det var pappa och Zeerene här. De följde med till bvc där Lily vägde och mättes och Nellie fick spruta.
 
Lily är idag 8 veckor och 3 dagar (2 mån på lör). Vägen nu 4620g och är 57 cm :) Stor tjej!
 
Efter det tog vi varsinn kopp kaffe här hemma och därefter åkte dom hem. Ikväll kommer Zeerene tillbaka och har då med sig Jennie och pizza ;) Myskväll!
 
Hinner inte mer än så.. Hadet gott :)
Hade iallafall det super på nyår och nyårsdagen :)
 

RSS 2.0