Hedman-Hallgren

<3


Namngivelsecermoni

Vi är helt slut efter en underbar dag igår då vi hade Nellies namngivelse. Det känns så skönt att folk var nöjda med dagen efter allt slit och stress. Då är det verkligen värt det. Över 60 st var vi allt som allt :)

Först och främst tack till vår fina familj/släkt/vänner som hjälpt till både innan, under och efter. Ni är underbara<3
Tack till Helena Salo som sjöng så underbart vackert <3
Tack till Jennie, Sara och Frida som dansade <3
Tack till er ALLA som var där och gjorde dagen helt galet underbar! Massa kärlek till alla ni drygt 60 pers som kom :) <3
Tack för alla fina presenter, vi är så otroligt nöjda med allt :)

Jag tog inte en enda bild på hela dagen, men många andra gjorde det så ska be folk skicka dom till oss. Då får ni se lite hur det såg ut :)

Idag ska vi inte göra något! Ut på en promenad är det "jobbigaste" vi ska göra. Annars mys, mys, mys :)
Mina fötter är mörbultade efter att ha gått i klack skor, ca två år sen sist. Är ingen klackskomänniska egentligen men dom här var såå fina att jag inte kunde motstå att köpa. Svarta med vita prickar och en vit rosett på :)

Ha det fint! Bjuder på en bild från häromdagen :)


Forts. Önskelista

Hittade lite mer kläder ;)

Kapphal:

 

Lindex:

 

 

 

Hejsvejs!


Önskelista

Lägger upp Nellies önskelista (till namngivelsecermonin) ifall det är nån av er bjudna som inte köpt nåt ännu :)

  • Sänghimmel (vit)
  • spjälsängsskydd (vitt och brett)
  • Om nån funderar på att köpa nåt till Nellies rum gäller färgerna Rosa, vitt, silver och ev. lila.
  • Finns massa fina ramar, fotoalbum, minnesbok på Guldfynd och Albrekts guld.
  • Fina fotoalbum
  • Fina ramar
  • Leksaker (ex. hammare som man ska slå på "spikar", klossar i låda, m.m)
  • Födelsetavla (datum,vikt, dag, m.m.)
  • Kläder strl 74 eller 80.
  • (av familj eftersom det kostar lite mer: halsband hjärta och/eller som det står Nellie på, i silver)
  • Hand och fot avgjutning. Finns på ex. Panduro.
  • Presentkort.
  • Bidrag till en bilstol som vi ska köpa.

Några av de kläder vi önskar oss till Nellie:
Från Lindex:


Finns i rosa också :D










Finns även många kläder i leopardmönster, klänning, leggings, mössa :)

Från H&M

Finns i många mönster, alla är fina :)



Finns legging till i många olika färger. Alla färger tycker vi om ;)








Från Kapphal:





Finns röda också.





Från Sweet Poison (på marieberg)


Denna är favoriten!







Finns flera färger/mönster.









Blev rätt så mycket, hihi! Men då vet ni iallafall :)



Cupcakes

 

 

 

Ursäkta dom urusla bilderna. Plus att jag aldrig gjort cupcakes förut och speciellt inte med frosting. Roligt och kommer göras många gånger :) Kommer göra lite annorlunda till namngivelsen, men visar bilder på det efter. Vill inte avslöja för mycket eftersom jag vet att några som kommer läser här ;)

Ha det fint!


Mycket att göra

Hinner inte skriva mycket denna vecka, namngivelse på lördag vilket innebär väldigt mycket på att-göra-listan. Plus att vi alla inte är helt friska. Men vi kör på ändå, det blir nog bra :)

Svar på en fråga om vi bytt vagn. Ja, nu har vi bytt till en jättefin sittvagn. Den fick vi av bekanta som helt enkelt inte behövde den längre :) Supersnällt!

Har idag bara varit hemma. Bakat cupcakes för andra gången. Det gick jättebra denna gång också :) Hann inte ta bilder för att klumpiga jag välte den fina cupcaken så det blev kladd av allt istället. Goda var dom i alla fall :)

Nu är det sovdags. Sömn är den bästa medicinen och jag behöver bli frisk, så gonatt allihopa :)

Busfrö gånger två!
Kimwell har Nellie i sin tröja, hihi<3


Princess

Sikken skön stil lilltjejen har ;) (bilden nedan) Ligger gärna inte stilla när hon sover. Hon är en liten sjukling nu och då vill vi ha henne inne hos oss (hon sover annars i sitt rum) så vi kan ha koll på henne. Snorig och hostar, pluttan <3

Denna kväll skulle vi egentligen haft besök av våra finaste vänner, men ställde in pga sjuklingen. Så kan det vara. Hon går alltid först :)

Mina cupcakes blev bra :) Ska visa er resultatet imorrn om jag finner någon tid. Nu är det verkligen dags att sova. Brukar ju sova vid tio nu för tiden. Är så himla trött, kanske inte är så konstigt med tanke på hur busig och galen Nellie är om dagarna :)

Hoppas ni haft en toppen lördag!


Cupcakes time

Här ska det bakas, fast imorrn :)
Har handlat massor med roligt. Resultatet får ni se OM jag lyckas med detta ;)
Ha en fin kväll!


Onsdag

Fast denna vecka har dagarna varit en dag före, så idag är det torsdag enligt mig.. Lite borta i huvudet ibland :)

Igår var jag och Nellie på BVC. Det var för att kolla hennes sår efter tbc sprutan, det har inte läkt alls och blev lite orolig men det såg ut som det skulle tydligen :) Sen har hon fått massa små små röda prickar lite överallt (utöver hennes torra utslag, eksem eller nåt) men det var inget konstigt heller :) Skönt!

Vid halv elva befann vi oss hos Louise och Saga :) Lite senare kom Emma också, gick och åt lunch på stan. Supermysigt! Kl två var det dags för dom att hämta de stora pojkarna från dagis, Vincent och Dwayne, så jag satt kvar med småtjejerna :) Nellie sov så det gick väldigt bra. Sedan gick vi tillbaka hem till Louise. Hade supertrevligt som alltid :)
Kimwell kom och hämtade oss efter jobbet, skönt att slippa gå hem :)

Idag har jag bakat muffins. Skulle bli cupcakes med god och fin topping men jag misslyckades totalt. Bättre lycka nästa gång :) Senare kom min farmor och farfar en sväng. Busade massor med Nellie som tyckte det var så roligt :) Fikade och hade mysigt!

Ikväll har vi alla tre varit hos Sara och Robert där också mamma,pappa och Roberts föräldrar var. Robert fyllde år igår så det blev födelsedagsfika :)
Kom hem och då var det dags för Greys Anatomy, men nu är jag så trött. Sovdags!

Ha det fint :)


Chokladmousse

Igår var jag med Linda på stan :) Nellie stannade hemma med sin kära far. Hittade lite potensiala (stavning?) klänningar till mig att ha på Nellies namngivelse. Satte oss på Bara Vara, lunch och fika. Helt seriöst, godaste chokladmoussetårtan jag ätit (godaste tårtbiten överhuvudtaget). Den måste ni bara prova, perfekt för chokladälskare ;)

Satt ett bra tag, det var så skönt att bara sitta och snacka :) gick sen hem och fixade lite grejer. Tex sökte jag för första gången in till universitet. Spännande :)

Denna dag blir tvättdag nu på dagen, senare ska vi gå till stan för att följa med kimwell när han ska klippa sig! (ÄNTLIGEN!) Jag vill själv följa med så han inte gör något dumt ;) Annars kommer han väl ut med en tuppkam vilket jag helst inte vill att han ska ha nu. Vi får se hur resultatet blir :)

Dricker en god fruktsmoothie i soffan, TVn på, nellie sover. Ha det fint!

Chokladmoussetårta på Bara Vara :)


Välkommen solen

Idag skiner solen minsann :)
Jag och Nellie har varit på stan med Hanna och Danni. Riktigt mysigt! Köpte vita leggings och en klänning till nellie. Dock hittade jag ingen klänning som hon kan ha på sig på namngivelsen, så imorrn blir det en runda på stan med Linda :) Vill även hitta en klänning till mig :)

Nu vaknade en liten skrutt efter sin lur.
Såhär somnade nellie tidigare idag på stan i vagnen, haha <3


Ja, vad ska man säga..

Vi har allt en riktig liten busunge till dotter. Hon är ALDRIG stilla längre. Kryper runt överallt som en galning, ska ställa sig upp vart än hon kan alltså bordet i vardagsrummet, tvbänken, stolar m.m. Vill gå runt när man håller henne i händerna. Ja, det är ingen ro förrens hon sover hehe :) men jag älskar varje sekund med vår fina dotter. Hon ger så otroligt mycket glädje, hon är lycka <3

Ikväll väntas ett spännande avsnitt av Revenge och sen kommer jag förmodligen däcka i sängen.
Ha det fint!


"Dansa min docka

medans du är unger, när du blir gammal så blir du så tunger"

Jag bara älskar att ha saker att göra på dagarna. Få besök eller träffa folk på stan osv. Igår var Martina och Ferran med deras sötnos Theo här :) Han är bara 5 dagar yngre än Nellie. Så roligt att se dom båda krypa omkring :)

Senare kom Hanna hit och sov över. Hon och Jonatans lägenhet blir nytapetserad vilket gör att dom inte kan sova där. Kommer bli så fint när det är klart :) Hanna var även med mig och Nellie hela dagen idag. Lunchade på Fröken Brogren och begav oss sen till vårdcentralen, sjukgymnasten för mig. Gick väl bra. Det jag kan göra nu är stretcha rumpan typ och sen i maj ska jag börja på vattengympa :) Vi får se då om det kommer hjälpa, hoppas!

Ikväll har jag gjort mat till Nellie som nu står i frysen. Kyckling med curry och potatis till det. Vill köra på potatis ett tag till eftersom hon ändå tycker om det. Sen övergår jag nog till ris :)

Ligger/sitter i sängen och kollar på tv men dags att sova nu. Borde sova tidigare just för att jag är så trött. Skulle lätt kunna somna vid sju, åtta. Tänk vad utvilad man skulle vara då :)
Gonatt säger vi! Puss.

Nellies nya favoritsyssla, riva ut burkar från skåpet ;)


Påskelipåsk

Har haft en riktigt bra påskhelg med god mat och massa släkt :)

I fredags var vi bjudna till mamma och pappa för påskmiddag. Bara familjen, mysigt! Påskafton var vi först hos mamma och pappa där farmor och farfar var :) därefter åkte vi till mormor och åt påskmat med massa släkt :)

Igår var jag, Kimwell och Nellie ute på promenad. Gick till en lekpark och gungade lite. Hon tycker det är såå roligt :D Skrattar verkligen! Sen handlade vi lite gott till kvällen.

Har haft en toppen helg! Hoppas ni också har haft det!


Våran påskakärring!

Första påsken för lillsnuttan :)


Ops, My mistake!

Haha, dom där bilderna från påsk förra året. Inte pingst. Måste varit påskhelgen. Så, nu blev det nog rätt ;)

Vädret säger God Jul, pyntet säger Glad påsk!


Du lyser upp mina dagar <3

Nellie 2/4-12










"How you doin'"






"Mama, look at me"

Mitt busfrö <3

Påsk för ett år sedan med magen

Kom på att detta är från pingst. Vi var i Uppsala då hos våra kusiner. Men ca 1 år sen iallafall :) Sjukt vad mycket som hänt sen dess.

 

 

 

Nellie i magen <3

 

Kusinhög<3

 

Jaja, dom vann väl i kubb då ;) Fr.v. Mamma, Kimwell, Peter, Pappa, Carina.

 

Min snygging i solen <3

 

Glad Påsk!

 


Mina härliga dagar

Igår kom Nattis och Ludvig hit vid ca 10.00 och lekte. Det är så härligt och se när två jämngamla leker med varann i denna ålder. Nellie är så nyfiken på allt. Det var väldigt trevligt att få besök av dom :)

Vid 12 drog jag Nellie och Jennie till stan. Köpte lite nödvändigt till lilltjejen och satte oss sedan på ett cafe och lunchade. Mysigt! :)

Kom hem och busade med Nellie. Vid 18 kom Linda hit, längesen vi sågs så det var väldigt mysigt. Hon var här till 22. Kollad på Grey's Anatomy bl.a :) Snackade massor såklart. Nu har vi planer inför midsommar också, blir att åka till Lindas sambo Jerkers stuga :) Det ser vi verkligen fram emot!

Idag gick vi till Sara där hennes barndomsbästakompis Elin också var. Dom tog upp kontakten förra veckan efter 6 år. Så kul när sånt händer tycker jag :) Jag lekte också mycket med Elin när vi var små. Bodde på samma gata osv. Många minnen :) Var en stund hemma hos Sara, kollade in deras nyrenoverade lägenhet, tummen upp :) Åt lite lunch, begav oss därefter ut för att fika på Fröken Brogren men det hade precis stängt så vi tog Västerport som ligger däromkring också. Har inte varit där förut, men eftersom jag går förbi där varje gång jag ska nånstans så frestas man oerhört mycket av alla bakelser man ser :) Jag satt dock bara och kollade på när Elin och Sara gottade sig. Nellie fick sig lite gröt iallafall :)

Sen bar det hemmåt för alla. Kimwell var hemma, dock sängliggandes pga huvudvärk. Nu verkar han må bättre, sitter och kollar på den där jäkla hockeyn ;) Som tur är har vi två tv-apparater men hade nog velat så på film tillsammans idag. Får väl bli i helgen istället :b Har tänkt att gå på bio ett antal gånger men har inte riktigt hittat en film som är värd att se på bio. TILLS NU... American pie: Reunion! Ett måste! Ja, den ska vi allt gå och se, så är det bara :)

Ha en superglad Påsk nu :) Släkt, vänner och en massa mat på vårat schema, det tycker vi om <3

Bilder kommer i nästa inlägg som jag ska fixa NU! :)

Dark Brown

Har syster Jennie här över natten :) Hon har färgat håret på mig. Det var verkligen behövligt! Har ännu inte blåst håret torrt så resultatet får vi se imorrn :)

Kimwell gjorde awesome hemmagjorda hamburgare till kvällsmat. Det satt fint! Annars har vi inte gjort något speciellt. Gått ute lite i solen, köpt blommor, lekt och busat massor med lillpluttan såklart.

Nellie är så rolig nu verkligen, hon förstår mer när man busar, hon "dansar", härmas, skrattar som bara den. Det har hänt så mycket på så kort tid. Får nog skriva ett inlägg snart om hennes utveckling. Är så dålig på det. Men det kommer :)

Go'natt!


Mat i massor!

Blir ett kort inlägg idag (ska försöka). Har i alla fall lagt in bilderna på datorn så snart blir det massor med bilder här :)

Denna dag blev lugn. Kimwell kom hem på lunchen då jag lagat mat lagom tills han kom :) Ikväll gjorde jag massa mat till Nellie som nu ligger i frysen. Köttfärssås med makaroner och grönsaker. Därefter drog Kimwell och tränade, jag gjorde kvällsmat. Sen välling till Nellie och sedan sovdags för henne :) Stressig kväll men det gick bra!

Kimwell diskar, Nellie sover och jag ska också sova nu :) Gonatt allihopa!

En liten Nellie i sin korg häromdagen :)


Rent hus

Eller jaja, lägenhet :) Vi har städat från ca 11.30 till nästan 19.00. Men rent och snyggt har det blivit. Vad skönt det är! Och vad härligt det kommer vara att vakna upp till detta fräscha hem :) Det hänger dock en massa tvätt på tork i vardagsrummet, men det tänker vi inte på nu ;)

Hämtade Nellie strax efter sju. Fick mat där vilket var väldigt snällt, hungriga som vi var efter denna dag. Nellie fick välling och därefter far vi hemmåt med en trött liten tjej. Hon slocknade snabbt :)

Tog lite bilder på våran städade lägenhet.
Köksbordet saknar en duk som ligger i tvätten + en vas med blommor i ska dit också.
Nellies rum, tog bilden med blixt eftersom hon sover där nu och kan inte tända lampan. I hennes rum är allt gjort provisoriskt, allt svart ska bli vitt eller rosa osv.
Sovrummet- blommor i fönstret ska köpas snarast. Våran nya säng, sängstomme. Kom på ett provisoriskt nattduksbord, en upp och ner vänd korg helt enkelt (dom blev över efter all rensning av papper m.m). Så nu har vi en på varje sida :)

Ligger i sängen nu och ska titta lite på tv men kommer nog slockna snart. Ha det fint, gonatt :)


RSS 2.0