Flytt!

Hinner inte uppdatera mycket för vi håller på att flytta. Idag har vi lastat ur ALLT och gjort rent ALLT i lägenheten, så nu står den tom. Vi sover hos föräldrarna. Får komma in i den nya lägenheten kl ett imorrn. Innan det är det städbesiktning på den gamla. Har fått massor med hjälp av vänner och familj denna vecka så det tackar vi enormt mycket för :) Uppskattas verkligen!

Nu är jag helt slut i kroppen. Måste vila massor inför imorrn, då blir det upp packning istället ;)
Hadet!
Pussohej.

Bebissnack

Det var länge sen jag skrev bara om graviditeten.
Är idag, söndag, i vecka 33+4.
Har inte jobbat sen över en månad tillbaka.
Min foglossning har inte blivit bättre, snarare sämre. Har fått på båda sidorna nu, det var dock värst för några veckor sen. Får mest ont om jag ligger ner på ett visst sätt och sen ska ta mig upp..det går inte. Då skriker jag! :b
Ibland kan jag inte gå överhuvudtaget, då får kimwell hjälpa mig så jag inte belastar vänstra sidan, där jag får ont mest. Sen har jag också kryckor hemma ifall jag skulle behöva dom. Får också ont om jag gått mycket en dag och ansträngt mig mycket överhuvudtaget. Men nu är det inte långt kvar :)

Har mycket sammandragningar också. Dom gör dock inte ont men det är väldigt obehagligt. Kan komma när som helst också, bara jag sitter och tar det lugnt kan jag få sammandragning eller om jag går omkring. Ibland får jag som mensvärk vilket tydligen är förvärkar. Ja, man kan ju lugnt säga att kroppen förbereder sig inför förlossningen :)

Bebisen mår bra, vad jag vet iallafall. Fina hjärtslag och hon ligger med huvudet neråt. Jag tror att hon har fixerat sig redan men man vet aldrig. Var väldigt orolig tidigare i veckan för då hade hon inte rört sig lika mycket som hon gjort innan. Frågade barnmorskan om det blir så i slutet pga att det inte är så stor plats för henne att röra sig på. Men hon tyckte att om det var stor skillnad så skulle jag ringa förlossningen och kanske få komma in på kontroll. Så jag funderade starkt på det. Men just den dagen så rörde hon hyffsat mycket på sig så jag avvaktade. Nästa morgon så var hon jättelugn och jag blev återigen orolig. Pratade med mamma, hon tyckte jag skulle ringa. Frågade sen Lina hur det var för henne och hon hade haft precis likadant. Då blev jag genast mycket lugnare och efter det startade livet i magen igen för fullt :) Så hon har rört på sig i princip hela dagarna i helgen, precis som förut. Hon får gärna sparka och ha sig, även om hon ibland trycker ut så mycket så det gör ont så hellre det än ingenting :) Just nu har hon hicka samtidigt som hon trycker ut (vad jag tror det är) sin fot i sidan :P
Hon hickar massor, vilket är bra har jag hört, så hicka på bara lilla du :)

För övrigt då..
Mina naglar har vuxit sig långa för första gången på väääldigt länge haha..tror det är för att jag inte jobbar längre.
Tror inte det har med graviditeten att göra iallafall :b
Jag har än sålänge inte fått bristningar, bara det tunna skinnet där jag hade min navelpiercing. Men inte mer än så, men kanske kommer nu sista veckorna, återstå att se helt enkelt :b
Jag har gått upp ca 6 kilo från min vikt innan jag blev gravid. Om jag räknar från inskrivningen hos barnmorskan så har jag gått upp ca 9 kilo för då i början av graviditeten gick jag ner i vikt för att jag inte kunde äta mycket pga illamående och spydde även de första veckorna. Men jag räknar från min "riktiga" vikt  och då är det 6 kilo :P

Ja nu har jag berättat litegrann.
Dags att sova kanske. Den lilla är igång för fullt så får väl se om jag kan somna ;)
Hadet!
Pussohej.



Bilderna är från i fredags hemma hos föräldrarna.


mys!

Midsommar! Blev midsommarlunch, fika och jordgubbar hemma hos föräldrarna. Hela familjen och mormor :) det var super mysigt.
Nu har Jennie åkt till sina kompisar, mamma och pappa drar nu på fest, jag och Kimwell, sara och robert stannar här och myser. Sara och Robert åker kanske iväg, men förmodligen inte. Så det blir en lugn kväll :)

Vi ska nu sova här hela helgen så har med oss katterna också. Zoe springer och gömmer sig så fort hon kommer in, Ossi hoppar omkring som en hare, snor Pelles (familjens katt) mat och är nyfiken på allt.

Igår var jag, Sara och Jennie på restaurang :) Så mysigt så! Systrarna Hedman. Jennie fick en till födelsedagspresent då också, det var dels därför vi var ute och åt, för att fira henne lite extra :)

Mätt som jag vet inte vad. Ätit så mycket nu så skulle kunna somna, blir så trött när jag ätit :P ska kolla vad sara har för sig nu.. GLAD MIDSOMMAR!

Pussohej!

Kimwell<3
Bild från idag.

Kaos!

Ja, det är kaos här hemma. Kartonger ÖVERALLT! Tänk en etta, med bara kartonger och skit överallt..jättekul!
Men nu är det inte långt kvar, 1 juli, inte ens två veckor :)
Funderar på att rensa ur skafferiet idag, så man inte har så mycket nästa vecka o göra. Kommer vara tillräckligt att göra då. Packade lite igår också, sånt vi inte kommer använda nu. Köksbordet har vi ju inte här längre, har nog sagt det förut. Håller på och målar o slipar.
I helgen ska vi vara hos mina föräldrar och göra klart allting. Har allt hos dom, finns mer plats där. Är inte helt klara med spjälsängen heller. Men det blir vi i helgen, förhoppningsvis :)

Var hos barnmorskan nu på morgonen. Allt ser bra ut, hon ligger med huvudet neråt fortfarande. Det gjorde hon sist också. Med rumpan upp i vädret ;) Första gången inte Kimwell var med, men idag behövde han vara i skolan. Han ville att jag spelade in hjärtljuden, så det gjorde jag :) Även om man lyssnar på hjärtljuden vid varje möte så är det ändå alltid lika spännande :)

Har ingen aning om vad jag ska göra mer idag. Skulle kanske träffat hanna och lina, men det blev inte så tillslut :( Måste hålla mig hemma ändå, ska kanske tillbaka till vårdcentralen och hämta ett papper som måste skickas in senast imorrn. Ännu massa krångel och papper. Får helt enkelt ha en dag då jag bara är hemma och har tråkigt, behövs ju.

Igår träffade jag Jonatan på en fika :) det var trevligt! Kom hem runt åtta, Kimwell lagade mat och diskade. Måste ändå diska idag igen, evighetsgöra det där alltså. Som tur är ska vi skaffa diskmaskin till nya lägenheten.

Nu ska jag äta nånting.
Pussohej!

 

Skön stil vår katt Ossi har va? ;)



Härlig dag trots vädret :)

Vädret kan man ju inte direkt förlita sig på längre. Man vet ju aldrig hur det kommer se ut dagen efter om man bara kollar ut på morgonen tex. Innan jag gick ut idag så såg det lite halvmörkt ut så tog på en tjocktröja, sen blev det jättevarmt och sol helt plötsligt. Sen övergick det till kallt och blåsigt, men sen titta solen fram igen, efter det blev det åska i nån minut, sen började det regna..knasigt väder idag iaf.

I fredags var vi på Danielas födelsedags fest :) Var riktigt trevligt. Kom dit ganska sent för vi hämtade soffan som vi köpt också. Kom hem runt två på natten så vi hade trevligt :) Man har verkligen inte roligare bara för att man dricker. Jag drack (självklart) inte (skulle ALDRIG falla mig in att dricka under graviditet) och kimwell drack inte heller, han körde iförsäg, men ändå. Vi hade kul ändå och man mår dessutom mycket bättre dagen därpå :) Är verkligen inte sugen på att dricka alkohol heller. Tycker inte om vin, avskyr öl. Det jag kan dricka är cider eller drinkar som är söta i smaken :b Men kan hellre dricka nåt alkoholfritt :) Har lika kul för det. Nu var det ju länge sen man drack också och kommer inte dricka på ett bra tag heller såklart, saft är gott haha ;) Eller varför inte alkoholfri Mojito, mums ;)

I lördags åkte Kimwell till Stockholm för att hjälpa sin familj med att slänga och flytta in möbler hos dom. Jag kände att min kropp behövde vila så jag gjorde absolut ingenting och det var nog den tråkigaste dagen på väldigt väldigt länge.. Kimwell kom hem runt halv två på natten.

I igår fyllde min lillasyster Jennie 16 år. Helt sjukt att den lilla har blivit så stor, näe jag fattar det inte alltså!
Vi sov iaf ut på morgonen, gjorde oss iordning, åkte till Media Markt en snabbis och sen hem till familjen där släkten också var för att fira Jennie :) God mat och fika, presentöppning och massa prat :)

Idag har jag ringt lite samtal om lägenheten vi flyttar till om knappt två veckor. Sen träffade jag Becca på stan, gick först in på Försäkringskassan, hade lite frågor till dom. Därefter var vi båda hungriga och väldigt sugna på hamburgare så det blev McDonalds ;) Efter det gick vi runt lite på stan på jakt efter present. Sen var vi båda tvugna att gå hem.

Vilade lite, sen upp till stan igen till jobbet. Hade ett typ tack-och-adjö-fika med dom på jobbet. Åh blev helt nostalgisk. speciellt när jag gjorde latte, så roligt att göra mönster och allt man lärt sig. Saknar att jobba där :( Fick present också :) Så mysigt så. Jag kommer ju komma in dit ändå och hälsa på och fika :) Så himla underbara människor dom där alltså! Har trivts väldigt bra där! :)

Mamma var i närheten så hon skjutsade hem mig, har gått lite för mycket idag så har väldigt ont och mycket sammandragningar vilket betyder att man måste lugna ner sig. Så hon var snäll o skjutsa hem mig :)

Nu ska vi lägga oss. Har sagt att vi ska lägga oss senast kl elva, vilket inte kommer funka :P Men vi båda skulle verkligen behöva det. Så nu är det dags!

Gonatt!
Pussohej.

I got something in my belly.
På Jennies kalas i söndags.

poppar för fullt

Popcorn till kvällsmat låter väl som en bra idé ;)

En hel dag på stan med elin och en kompis till henne. Shoppat lite, köpt presenter o sånt och lunchade :) Var riktigt trevligt!
Senare idag åkte vi till mamma o pappa. Pappa ville ha hjälp av Kimwell att sätta upp ett partytält på tomten för dom ska ha fest imorrn. Jag satt inne och snackade med Jennie och mamma. Åt jordgubbar med mjölk och socker, såååå gott!

Nu är vi hemma och Jennie är också här. Imorrn ska vi upp på stan och förmodligen blir det att man köper något. Men ska ta det lugnt, får inte shoppa upp alla pengar :P Vi sitter nu och käkar massor med popcorn, inne på andra påsen. Blev likadant häromdagen när hon sov över plus massa godis haha..
Men vill bebis ha popcorn så vill hon.. vi säger att det är hon som vill ha ( inte alls jag) ;)

poooopcoooooorn......
Pussohej!

Jennie och jag för ett antal år sen :P Jennie blir så stor nu, fyller 16 år på söndag. Kan inte riktigt fatta det.
Hon är och kommer alltid vara lilla pluttan för mig! <3

8 veckor kvar!

Oj vad tiden har gått fort nu.
Jag har ju inte varit särskilt duktig på att uppdatera här heller. Har säkert hänt massor sen sist jag skrev..

Nu har jag verkligen börjat packa. två veckor kvar så har man en ny lägenhet. Det är nästan tomt på väggarna, kartonger överallt, en enda stor röra här hemma. Går inte att städa heller för det kommer ändå stå kartonger överallt. Köksbordet är borta, har tagit det till mamma och pappa för att slipa och måla, vilket vi har börjat med :) Också spjälsängen, slipat och målad. Är dock en del kvar att göra.

Idag kollade vi på en soffa vi hittade på blocket. Det var väldigt fin, såg ny ut. Så nu har vi en (för oss) ny soffa, ska hämta och betala på fredag :) den får stå i garaget hos mamma o pappa :P Har inte direkt plats här.
Var även och kollade på lägenheten vi ska bo i, är en hel del som man vill göra. Speciellt tapeterna, även om dom är nya sen förra året, inte riktigt våran "smak"..
Det som vi ska ha som barnrum är det knallblåa tapeter som inte alls kommer passa med alla färger jag vill ha där :b Så det kommer vi förmodligen göra först :) Men man får ta en sak i taget. Det kostar också..

Hämtat ut en ny mobil idag också med ett nytt och billigt abonnemang..jag är nöjd än så länge.

Min foglossning har bara blivit värre. Har fått hjälp av sjukgymnast med massa grejer men inget har hjälpt. Har lånat mammas kryckor som hon hade när hon också hade foglossning under sina graviditeter, för att avlasta lite, men ändå krångligt att gå runt med dom..går knappt här hemma eftersom det är grejer överallt :b
Men jobbigt är det, går inte att förklara smärtan, gör så jäkla ont..
Klarar inte av att gå till tex stan, vilket tar endast fem min..Har svårt att gå till Ica som ligger typ runt hörnet. Har mycket sammandragningar också, även fått förvärkar, men inte mycket än så länge. Så det är ändå tur att jag inte jobbar, kanske ungen ploppar ut på jobbet :P Nädå..men många i min släkt tror att det blir tidigare än 9 augusti. Vi får se helt enkelt ;) Hoppas bara jag inte går över tiden!

Jag tror inte att jag har sagt några namn som vi har?!  Vi har som tre favoriter: Nellie, Melody och Molly :) Sen har vi även Lily och Melissa. Vi har redan bestämt oss för ett men det tänker jag inte säga ;) OM det nu skulle bli en pojke har vi: Jamie som första alternativ, sen även Lucas och Billie..Jag tycker också att Liam är jättefint men det vill inte Kimwell ha :b
Och nu är det ju så att vi ska inte ha såhär många barn, det är bara namnförslag ;)
(But you never know, mohaha)

Idag är jag 32+0 veckor:)

Så, nu har jag fått skriva av mig lite.
Resten av veckan ser ut såhär änsålänge:
Imorrn blir det stan med Elin, köpa lite presenter.
Fredag, hämta soffa, sen till Danni på födelsedagsfest.
Lördag, kanske sthlm på dagen, sen förmodligen barnvakt tillsammans med Hanna till olivia :)
Söndag, Jennie syster blir 16 år (gahhh,helt sjukt), kalas för henne!

See you!
Pussohej.

OJ Så gammal bild :D Nyårsafton 07/08 tror jag.

Jag,Danni och Hanna :) <3


this is life ;)

Jag sitter i soffan och tittar på älskling medans han städar och håller på för fullt ;) Så är han så sjukt snygg också, när han går runt här i bar överkropp..grr! Lite som när man var singel och låg typ på stranden och kollade in alla snygga killar ;) Är fortfarande totalt förälskad i Kimwell, hur kan man inte vara när han ser så sexig ut när han städar liksom :P

Hela gårdagen spenderades i Uppsala. Kusin Joanna tog studenten :) Så himla fin <3 Kommer bilder så småningom :)

Idag åker vi förmodligen till mamma och pappa för att börja slipa och måla lite bebisgrejer. Tex, matstol och spjälsäng till att börja med. Ska även fixa vårat köksbord :) Ska bli kul att måla :D

See you!
Pussohej.

old picture.


RSS 2.0