Bröllop

Jag måste ju bara berätta en sak som jag vetat ett bra tag nu men som vi äntligen får skrika ut :D Våra bästaste, finaste, mest underbaraste vänner ska GIFTA SIG! I sommar. Helt galet, otroligt, häftigt, stort, underbart, makalöst!! Är sååå lycklig och glad för deras skull! Längtar sååå! Hanna och Jonatan, jag älskar er så sjukt mycket. Det kommer vara helt magiskt att se er gifta er, kommer böla av lycka<3
Grattis grattis grattis!

Med denna bild gick de ut med nyheten på Facebook :D


Juletider

Har haft en riktigt mysig jul. Är såå nöjd med alla julklappar vi fått. Vi vuxna fick pengar och barnen fick massa bra grejer, kläder, leksaker, babygym till Lily, bord&stolar till Nellie, fårskinnspäls, spargris med pengar i, presentkort m.m. Tack allihopa <3
På julafton var vi ute hos min mormor med släkt, på juldagen hos min mamma och pappa med min farmor och farfar.

Nellie tyckte tomten var rolig :) Hon satt och vinkade till honom, sprang och ville ta alla julklappar, "hjälpte" jultomten dela ut (=tog allt själv). Duktig tjej!

Annandagen blev det shopping på marieberg med Jennie och Zeerene, och igår på stan med Jennie och Linda :) Köpte dock inte mycket igår, endast örhängen eftersom nu har jag töjt klart, 8 mm. Mer än så blir det inte :) sen en klänning till Nellie. På marieberg blev det lite mer än så ;)

Idag är jag och barnen bara hemma och tar det lugnt. Det behövs verkligen. Har ju vart så mycket nu med julen och from imorrn blir det mycket igen fram till efter nyår. Så det känns väldigt skönt att bara bara hemma idag och mysa :)

Just nu sover båda två. Så skönt när jag lyckas få dom sova samtidigt. Det är nu jag kan passa på att ta mig en kopp kaffe i lugnt och ro, synda lite och ta det där godiset vi egentligen inte skulle köpt.. Vardagslyx! Fast hallå, det är ju fredag idag!!! Vilket jag räknar som helg, alltså är godis helt okej ;) wohoo!

Ha det gott! God fortsättning!
(Så fort jag får tid att sitta vid datorn en längre stund ska jag banne mig skriva förlossningsberättelsen, promise)

Bild: Juldagens klänning, kollage från juldagen, farmor och farmor.


Hedmans

På juldagen. <3


Väntar

Ja, just nu sitter jag bara i soffan och väntar på att Nellie ska vakna så att vi kal äta mat. Är så himla trött.Känner att om jag lägger ner huvudet kommer jag slockna. Är nog inte helt i vaket tillstånd just nu hah, ögonen stängs igen då&då. Näe, bara att rycka upp sig.

Imorse skulle vi ju ätit frukost på Frölen Brogren med Sara och Jennie. Men dom hade stängt idag.. Alltså har man stressat hela morgonen och håller på att ta på nellie overallen, så ringer Sara och säger att det är stängt.. Hungrig var man också. Men dom köpte bröd på ica och kom sen hit. Blev en supermysig förmiddag :D

Jennie kommer hit igen vid halv fem, sen vid 18 drar jag kimwell och Lily som jag nämnde i förra inlägget. Julmys med vänner! Blev inge stan idag. Vi orkade inte ;)

Nu börjar Lily röra på sig.. Dags att avsluta.
Hadet!


Äntligen

Idag kom kimwells syster Rose-Ann och hennes pojkvän hit från Stockholm. Roseann hade med sig sin braiga kamera så vi tog massooor med bilder på barnen :D ÄNTLIGEN har vi några bilder som är tagna med en bra kamera :D
Riktigt kul att dom kom hit idag. De åkte hem vid nio ikväll. Ska få bilderna inom kort, då kommer jag lägga upp några här också :)

Igår var vi med Nattis och Ludvig. Först lunch på Fröken Brogren sen hem hit och busa :)
När dom hade åkt kom min fostersyster Zeerene hit :) Busade massor med Nellie hehe ;)

Imorrn (idag blir det ju nu) ska vi träffa Jennie och Sara för en frukost på Fröken brogren, myspys! Sen blir det stan med Jennie, därefter hem för att göra sig iordning. Jag, kimwell och Lily ska iväg till vänner på julmys :) Nellie får vara här hemma med Jennie då det blir försent för henne att följa med.
Vi hoppas ju nu att jorden inte går under eftersom jag gärna vill att våra planer ska bli av imorrn och framöver ;)

Näe, nu har den lilla fått jobbig hicka.
Får se när man får sova :b
Puss och gonatt!


Smile

Lily har börjat le :D

Justja, på instagram heter jag numera _nellily_ :)


Det där med tid och ork

Som rubriken lyder. Jag har så mycket jag vill göra nu men det finns varken tid eller ork. Om tiden finns, är orken inte där och tvärtom. Och här på bloggen, har så mycket jag vill skriva om. Inte bara om den vanliga vardagen utan annat också. Meeen det kräver tid..

Så småningom kommer det bli mer inlägg. Ha tålamod :)
Bara för att alla vill veta så är det dags att byta en stinkande blöja på den där lilla Nellie.
Ha det fint :)


Pic time

En liten Lily :)


Pic time

När vi var hemma hos mamma och pappa i lördags :) Pappa hämtade oss (mig och barnen, kimwell vilade hemma) vid 10 och var där till 20. Mysigt!
Fixade då Zeerene som skulle på bröllop :) Så fin!
Nellie testade på träningsredskapen med moster Sara som kom senare ;)


Pic time

Lägger upp lite bilder från mobilen :)

Jag och Nellie bakade pepparkakor häromdagen. Det spårade dock ur lite efter ett tag när nellie ville ha mer och mer mjöl att leka med ;D


Snart så

Håller på att skriva ner min förlossningsberättelse på papper. Tar mycket hjälp från journalen, med klockslag och sånt. Sen ska jag höra med Jennie, min syster som faktiskt var med, om hon kan tala om vad som hände också och såklart kimwell :)
Så håll ut nu, den kommer snart upp här. Men vi är fortfarande dåliga och har inte orken att sätta mig vid datorn. Den lediga tid man har nu är när båda sover samtidigt!!! Vilket kanske inte händer varje dag ens. Just nu har jag lyckats , yeey! Och då vill jag bara ta det lugnt i soffan, en kopp kaffe, tv..

Just nu är Kimwell iväg till vårdcentralen för att få läkarintyg på att han är sjuk. Sen måste det handlas lite mat och sånt. En julgran åker han och handlar också när han ändå är ute och åker. Det blir en plast i år. Orkar inte med allt barr. När barnen är lite större så blir det en riktig gran igen!

Senare idag ska jag och Lily till BVC. Skulle dit förra mån men då var jag så dålig. Det ska bli spännande och se hur mycket hon vuxit :) det blir första gången sen hembesöket vilket var den 22 nov tror jag. Mycket spännande :)

Nellie mår bättre i alla fall. Hon börjar bli mer och mer sig själv :) Igår var hon med pappa, Jennie och Zeerene till vår farmor och farfar. Hon har ju sån energi så kändes bra att hon fick vara med folk som har den orken att busa haha ;) då kunde vi vila lite här hemma :)

Det blir väldigt mycket inlägg om barnen och allt sånt. Men det är ju min vardag :) Men är det nåt mer ni vill att jag skriver om är det bara att säga till :)

Ha det!
Bild: Nellie tränar med morfar ;)


Lite gnälligt sådär

Ja men lite borde jag ju få gnälla som faktiskt inte gör det så ofta här i bloggen :)
Var idag till vårdcentralen och träffade en läkare för att se om Nellie fått öroninflammation och ja, såklart var det ju de. Får inget penicillin utan det får gå över av sig själv (om det inte blir värre förstås). Ögonflussen har gått över lite i alla fall, mest på morgonen då ögonen kletats igen på henne lite. Hostan är liite bättre, snuvan fortfarande densamma. Usch, stackars liten <3
Jag känner mig bättre men inte helt bra. Kimwell känner sig sämre och sämre..inte roligt!
Nu har också Lily börjat bli dålig :( Det som inte fick hända liksom. Jäkla baciller som smittar ner mina barn. Tänker inte träffa några dagisbarn på ett bra tag nu alltså. Inget illa menat utan jag vill bara skydda mina barn. Tycker folk att jag är löjlig för det så finns det nånstans dom kan ta sig..

Hårda ord, ojoj! Tyvärr är inte humöret på topp.

Imorrn ska jag i alla fall hem till mamma och pappa. Där kommer då pappa och deras fosterbarn vara. Jag ska fixa hennes hår inför ett bröllop :) yeey! Älskar att styla folk - frisyr, smink, kläder :) Säg bara till om du vill ha håret fixat :D Är absolut ingen expert men roligt är det!

På söndag om vi är friska, blir det julbord med våra vänner. Supermysigt! Hoppas verkligen att vi är bra tills det. Ser inte så ljust ut för Kimwell dock. Håll tummarna i alla fall :)

Nu ska jag hosta vidare, äta lite choklad, dricka upp kaffet, innan barnen vaknar. Ha det fint! :)

Bilder- på mig innan jag tog mig ut på promenad med syster Sara. Vårat kök som faktiskt lyckades bli lite julmysigt.


Älskade sjukling

Snälla, bli frisk nu hjärtat mitt <3 Hostar och hostar :( Jag och kimwell ligger sjuka också. Bara hoppas såååå hårt att Lily inte blir dålig! Får inte hända.

Ligger i sängen fortfarande, med en liten plutt sovandes på bröstet. Ska gå upp och äta frukost tillsammans med busfröt och pappan ;)
Bakade chokladbollar igår kväll också så dom måste ju mumsas på sen :D

En kopp kaffe skulle ju inte sitta fel. Eller kanske varm choklad med grädde?! Ojoj, det här blir svårt!

(läs inlägget "vem är du" och skriv :D )

Puuss


1 månad

Idag är Lily 1 månad :D det har gått såå fort! Lilla älsklingen <3
Att vi har TVÅ underbara små döttrar är helt ofattbart! Kärlek på riktigt jävla hög nivå <3


Vintertider

Jättetack ni som kommenterat ang. förra inlägget. Ni är ju fler än så som läser så läs förra inlägget och kommentera :)

Idag har varit en riktig skitdag. Nellie mår inte alls bra. Ögoninflammation, förkyld, halsont, hosta.. Usch vad det skär i hjärtat :( jag och kimwell mår inte heller helt bra. Bara hoppas att inte Lily blir dålig.. Det får bara inte hända :(
Blir nog inte mycket sömn inatt. Nellie vaknar titt som tätt och gråter och har svårt att somna om. Ögonen kletas igen på henne :( usch, vad man själv bara vill gråta när ens lilla älskling mår så dåligt men det går ju inte. Hon mår ju inte bättre om jag stressar upp mig och börjar gråta.. Jobbigt är det <3

Får se hur kimwell gör imorrn, hemma eller jobba.
En fråga. Eftersom jag tar ut dagar för Lily borde väl kimwell kunna vabba för Nellie?

Snart kommer Lily vilka ha flaska, blir att sova efter det. Håll tummarna att morgondagen blir en bättre dag, att Nellie mår mycket bättre och att Lily fortfarande är frisk!

Bilder: Lily just nu, ligger och sover på mig.


Vem är du?

Ja men som rubriken lyder :) skulle vara kul och veta vilka ni är som kikar in här. Hur har ni hittat hit? Läst länge eller nyligen hittat hit? :) Är det något ni vill att jag skriver mer om osv?
Ni har i alla fall ökat i antal :) Bara roligt!

Ha en supermysig första advent!

Bilder:kollage med bilder på Nellie och Lily. Nellie är såå snäll mot sin lillasyster :)



RSS 2.0