My everything

<3


Vet inte?

Näe, jag har verkligen ingen lust längre att lägga energi på bloggen. Kommer som jag gjort nu den senaste tiden bara skriva eller lägga upp bilder när jag själv har lust. Det är inte roligt att blogga när man inte får någon respons heller. Ni är ju en hel del som tittar in varje dag, men blir ju roligare med kommentarer och/eller frågor. Så får se nu hur ofta jag skriver, när jag har lust helt enkelt.

Följ mig på instagram: Pylsan

Ha det fint!


Not my day

Som rubriken lyder. Känns som att inget har gått som det ska idag. Har för övrigt massor med sammandragningar, lilltösen i magen ligger och trycker som bara den på blåsan så det blir ett antal toabesök i timmen, foglossningen som aldrig ger sig plus en busig ett åring ;) och ett hem som ska skötas. Det är tungt nu med magen. Har kort stubin också.. Mycket roligt här!

Tänker på att vi snart har en till underbar liten dotter :) pirrar i magen när jag tänker på det. Är nervös inför förlossningen, det var jag inte med nellie. Nu vet jag liksom exakt hur allt går till, smärtan och allt. Usch, att man ens gör det igen, haha. Men såå värt det såklart!
Kommer bara använda lustgas denna gång också. Hann aldrig epidural förra gången och det är jag glad för. Har hört så mycket nackdelar med det att jag hellre härdar smärtan.. Lustgasen hjälpe inte mot själva smärtan men gjorde mig jävligt groggy vilket var skönt just då :p
Nu babblar jag bara på.

Min mamma ,pappa och syster var här en stund förut och fikade. Busade med nellie såklart också ;) Alltid lika trevligt!
Ska äta kvällsmat nu, duscha, kolla tv sen sova.

Imorrn kommer Ludvig och Nattis hit medans jag är på akupunktur. Senare på eftermiddagen ska jag och mina bästa vänner ut och äta. Känner att jag är värd en kväll själv med mina vänner, bara kunna slappna av :) även om jag älskar att ha med Nellie, men ibland behövs det egentid :)

Nu kom älskling och serverade mig mat :)<3

Hadet fint!


Mitt andra hem

Ja, just nu känns vårdcentralen som mitt andra hem. Har varit där minst två ggr i veckan ett bra tag nu. Bvc,mvc,sjukgymnast och idag var jag och nellie hos distriktsläkaren. Nellie har ju haft feber, vilket nu är borta, men hon har haft ont i örat så kollade det nu. Ingen fara var det, lite rött i ena örat. Vi ska bara fortsätta som vi gör med alvedon och nässpray. Hon får det innan hon ska sova för natten, sen har hon vaknat och varit jätteledsen och haft ont så då har hon fått mer alvedon.
Annars mår hon bra, lekfull och glad :)

Snart kommer kimwell hem och då ska i alla fall jag till stan och köpa present till Ludvig som blir ett år på söndag :) sen hem och bara ha fredagsmys!

Nu har lillskrutt vaknat efter sin tupplur.
Ha en fin dag :)


Sjuk dag

Alltså sjuk dag som i inte frisk dag, typ.. Nellie har för första gången i sitt jättelånga liv fått feber. Usch! Gör så ont i hjärtat att se henne dålig. Nu har hon i alla fall somnat på mage på kimwells bröst, myspys! Annars har det varit en jobbig dag. Men får hoppas hon blir bättre<3

Håller på att laga mat. Kimwells pappa är här på besök från Sthlm också, stannar till imorrn :)

Ha en fin kväll!

Bilder: Mys i sängen med sjuklingen som fastade framför TVn.
Nellie sover så mysigt på pappa kimwell :)


Pylsan

Bara för att jag tycker det är kul så blir det lite egopics också när man ändå är i farten med kameran ;)

Mer bilder finns på instagram: Pylsan


From yesterday

Blev en mysig kvällsfika på Bara Vara med min fina lilla familj igår kväll :)

Och Nellie fick faktiskt smaka lite glass, det var mums!


Gravidmage bild

Bilden längst ner är från igår :)
Jag tror nog att det växer därinne ;) Själv märker jag inte så stor skillnad vecka för vecka, men det känns helt klart. Det blir tyngre&tyngre. Långt ner är hon också, som Nellie :)

Var hos barnmorskan förra tisdagen, 7/8. Då var jag inne i vecka 25 (24+5) och mitt sf mått var då 25 cm. Minns inte med Nellie. Hade lågt blodtryck, vilket tydligen är vanligt denna tid i graviditeten. Inte konstigt då att jag är yr och trött mer än annars nu. Alla prover såg bra ut, förutom järnvärdet men har ju tabletterna jag tar 1 varannan dag och det ska räcka sa barnmorskan. Bebisens hjärtljud var mycket fina :) Själv tycker jag det låter som en galopperande häst haha.

Funkar väl fortfarande inte att byta rad när man skriver via bloggappen så ska inte skriva mer nu ;) Blir så jobbigt att läsa när allt sitter ihop.

Ha en fin dag gott folk!
Följ mig på instagram: Pylsan


Pylsan

Har helt glömt att förklara namnet Pylsan. Det är ju ingen lång historia direkt utan det är så att min farmor Anita har kallat mig för Pylsan sen jag var nyfödd och gör det fortfarande :) Vet inte varför, vet inte vart det kommer från hehe, det betyder ju inget liksom :p men roligt ändå och det är väl våran lilla grej :) När man pratar i tel med henne så låter det alltid såhär: "Nämen lilla Pylsan". Min söta farmor ❤

Bild: Nellie i min farmor&farfars sommarstuga.


Gravidmagebild

24+4


Gravid vecka 25 (graviditetssnack)

Inne i vecka 25 (24+4 idag). Det stämmer verkligen med att ingen graviditet är den andra lik. Har denna gång fått massa gravsymptom som jag inte hade med Nellie. Med Nellie var det i princip "bara" illamående i början och sen foglossning genom hela. Självklart humöret och allt det där med hormoner hade jag också men det tror jag alla har. Men nu har jag också fått:
halsbränna/sura uppstötningar. Fast det kommer liksom inte upp utan är som en klump i halsen och ett tryck i bröstet som gör riktigt ont. Spec. på kvällarna när det är dags att sova kommer det.
Kramp i vaderna. Tidigt imorse vaknade jag och skrek på Kimwell för att det gjorde så ont. Foten fastnade och gick inte att sträcka på.. usch. Dags att skaffa stödstrumpor. Någon som haft samma sak och att stödstrumpor hjälpt?
♦Massor med sammandragningar. Kan komma så fort jag rör på mig, när jag vilar, vad som helst. Gör inte ont som tur är, men ska ta upp det med barnmorskan imorrn när jag ska dit. Vill ju inte föda om en vecka..
Brösten läcker. Visst låter det trevligt. Men det som läcker är de som senare blir bröstmjölk. Det spänner i brösten och så läcker det en massa. Jätteroligt, verkligen! Har höllt på länge nu, men har blivit betydligt mycket mer nu.
 
Annars:
Foglossningen som aldrig försvinner. Blivit värre såklart, men det var jag ju medveten om att den skulle bli. På onsdag är det dags för andra akupunkturbehandlingen. Håll tummarna för att det hjälper :)
Tröttheten&humöret. OHH..hemskt. Behöver inte säga nåt mer..
Yrsel,huvudvärk och hjärtklappningar. Har haft sen några veckor tillbaka huvudvärk till och från varje dag, tillsammans med yrsel och hjärtklappningar. Men nu har det blivit mycket bättre. Var och kollade upp det förra veckan för att jag var orolig, men inga prover eller så visade på att något var fel. Får se imorrn hos barnmorskan om det kan vara järnbristen (tar 1 tablett varannan dag nu, men kanske behöver ta 1 varje dag istället).
 
Annars är det bra, haha. En graviditet är ingen dans på rosor direkt, men allt är verkligen värt det i slutändan :) Jag har en aktiv bebis i magen vilket jag tycker är skönt. Blir orolig så fort hon inte rört sig på ett tag. Hon har rutin också. På kvällarna och när jag äter/dricker nåt med socker/koffein kommer hon igång som en galning. Dansar disco, hiih. Men det är bara roligt :) (tills hon börjar sparka på revbenen :b)
 
Har säkert missat en massa, men detta får räcka :)
Måste bara säga att även om jag har så ont hela tiden så är det inget som går ut över Nellie. Hon är en väldigt aktiv och glad liten tjej som älskar att springa runt och busa och då är det bara att hålla tempot. Men sen blir hon lätt nöjd för minsta lilla. Sitta i stolen med rån eller nåt att äta på, eller leksaker medans jag äter mitt eller nåt går hur bra som helst. Är så otroligt tacksam för vår fina lilla dotter, helt underbar är hon. Så snäll och glad i princip jämt :) ("peppar peppar"). Ska bli roligt att se hur hon kommer vara mot lillasyster :) <3
 
Hadet fint ♥
 
 
Bild från semestern som inte alls har med inlägget att göra ;)
 
 

Instagram

Följ mig på instagram : Pylsan Där uppdaterar jag betydligt mycket mer än här ;)


RSS 2.0