Planerat eller inte?

Tror det är dags att äta frukost. Tycker inte om att vakna så sent, har alarm men ändå somnar jag såklart om bara för att jag vet att jag är ledig och kan sova ut. Får ta och äta en rejäl frukost snart så jag inte blir alldeles för seg :)

Då är man inne i vecka 18. Tiden går verkligen snabbt. Jag förstår ännu inte att jag fakiskt är gravid. Men det kommer man verkligen att inse på ultraljudet :) gaahh, blir helt pirrig bara att tänka på det.

Innan jag blev gravid så har jag alltid velat ha barn i tidig ålder. Är nu 21 (22 år i september). Så hittar jag min stora kärlek Kimwell och han delar den längtan vilket var toppen! Känner endel som har barn och sen har man varit mycket med lilla olivia och andra små söta bebisar, då blir man ju helt enkelt sugen. Går inte att motstå. Sen har man tänkt att näe vi ska ha fast jobb och klara utbilningar först. Jag vill bli förskolelärare och ska gå den utbildningen. Den är då ca. 3 1/2 år. Sen har jag tänkt och funderat massa, att vi skulle klara oss redan nu att ha ett barn. Har pratat med mina kompisar som har barn och fått råd och tips och dom säger att vi skulle klara det..
När jag pratade med Kimwell om det första gången så var det lite sisådär, men senare så tog vi upp det igen och började tänka oss framtiden med barn osv..
Knappt en månad senare var jag gravid.
Så om det var planerat eller inte kan jag inte svara på, men vi ville.. och så blev det. Trodde inte det skulle gå så fort, hade tänkt mig kanske några månader senare. Men nej, snabbt gick det. Vi tänkte mer att händer det så händer det, och det hände så det var väl meningen :b
Glada blev vi :)

Jag jobbar i princip heltid och får ut en bra lön, kimwell pluggar till bilmekaniker och kommer innan året är slut ha ett jobb inom det. Vi ska i juli flytta till en 3:a där vi kommer kunna bo ett bra tag :)
Men just nu vill jag bara veta vem den lille är i magen :)
Eftersom Kimwell är halvfilipin (hans mamma är från Filipinerna) så blir vårat lilla barn kvartsfilipin :) Förmodligen bruna ögon och mörkare hår(vilket jag tror), men man vet aldrig. Vi får helt enkelt se i augusti :)

FRUKOST skriker magen nu!
Pussohej!


Jag och Kimwell för väldigt länge sen.
Tror våren 2009, inte säker :P

Sova? Vad är det?

Man kanske skulle sova? Är lite trött ändå. Eller läsa någon skvaller tidning eller en bok?
Kimwell sover, han ska upp tidigt imorrn. Själv är man ledig mån och tis.
Jobbade idag, sen åkte vi och storhandlade. Lyckades handla för mindre än vad jag räknat med och det är ju inte helt fel. Kom hem, Kimwell lagade mat. Stuvad potatis och schnitzel (stavning?) :) Mums! Jag rensade ur kyl och frys, vilket verkligen behövdes. Låter ju kul att göra en söndagskväll när man ska ta det lugnt, men vi hann självklart med det också. Åt mat och kollade på How I Met Your Mother som är en såå sjuuukt klockren serie, är nog inte den enda som tycker det heller?! Helt underbar serie ;D Hann med en film också!

Näe men nu blev jag ju faktiskt sugen på att läsa något. Så gonatt säger jag :)
Pussohej!

Första bilden som jag lägger ut på magen hehe :b
Går in i vecka 18 imorrn (måndag)
Känns sjukt overkligt!

Maaaat!

Har precis ätit mat och fika men skulle kunna få i mig massa mer mat.. helt sjukt :P

Efter att kimwell kommit hem från träningen så åkte vi till Lina, Olle och lilla Olivias nya hem (föredetta grannarna). Nu har dom flyttat och kommer inte vara våra grannar längre, buhuu :( Men är glad för deras skull :)

Sen åkte vi till Stadium Outlet ute i aspholmen och shoppa loss för nära en tusenlapp. Men då fick vi 2 par skor, mjukisbyxor till Kimwell och en bikini till mig:) Så det gjorde vi bra. Behövde verkligen ny bikini eftersom dom andra har nu blivit för små, inte bara magen som växer ;) Min rumpa har dock blivit mindre vilket jag är väldigt ledsen över eftersom jag vill ha stoor rumpa. Meen jag får träna den stor sen :)

Vi åkte ut till Marieberg också och gick in på Chilli. Har aldrig varit inne där förut, finns ju massa fina grejer :) Farligt för plånboken alltså, men gick ut utan att ha köpt något :) Skulle kolla på soffa där för hade sett nån annons att det var rea på soffor. Behöver en ny soffa och ett nytt soffbord när vi flyttar sen så det blir till att spara pengar.

Därefter åkte vi ut till Hidinge där bla min mormor bor :) Vi var inne hos min morbror och hans familj m.m. Fick god mat och fika, mums! :) Var där ett tag så kom vi hem nyligen. Kimwell släppte bara av mig här hemma så åkte han för att tvätta bilen.

Om ca en timma ska vi åka till våra kompisar Linda och Jerker, ha lite spelkväll ;D
Nu ska jag ta det lite lugnt, äta goodiiiiis och dricka coca cola (och massa vatten vilket jag måste bli bättre på att dricka mycket av) !

Pussohej!


Sommaren -10 på Liseberg :)
Bild1-Kimwell&Jag
Bild2-Linda&Jag
Bild3-Jerker&Linda

Godmorgon!

Ledig igår och idag :)
Så igår var jag först barnvakt till lilla grannen Olivia till ca kl 14. Hon är så söt, obeskrivligt!
Efter det hade jag en hel del disk att ta hand om och lite städning, riktigt kul! Sen blev det räkningar som behövdes betalas, ännu roligare! (eller inte) Så sjukt mycket pengar som bara försvinner till räkningar, känns som man kastar pengar i sjön även om man inte har något annat val än att bara betala allt. Men ändå, tänk vad skönt när man bodde hemma och inte behövde betala hyra och massa annat skit. Det har man insett nu att man hade det väldigt bra :P Så till alla som funderar på att flytta hemifrån, SPARA PENGAR FÖRST!

Igår kväll åkte jag och Kimwell till min kompis Carro, hennes pojkvän och deras son Lucas(han sov dock när vi kom). Vi åt god mat och hade supertrevligt :) Ska dit nästa vecka igen, då ska vi gå igenom Lucas gamla bebiskläder som han inte kan ha längre ( han är över 1 år nu) så ska jag får låna lite till min bebis :) Vi vet dock inte än vilket kön det är men finns mycket kläder som man kan ha som både pojke och flicka.

Den 11 mars får vi förhoppningsvis veta könet! :D

Idag är jag i vecka 16+6.
Funderar på att lägga upp bilder på magen, den växer och växer.
Nu ska jag äta något, har ätit frukost men är hungrig igen :b
Pussohej!


SOOOOL!

Hade tänkt gå upp rätt så tidigt idag, men lyckades somna om och vakna vid halv elva istället. Låg och mös lite med älskling en stund. Gick över till grannen en snabbis förut. Nu har jag ätit frukost och ska sminka mig och fixa håret.
Linda kommer hit vid halv två :)

Åhh det är så härligt med solen som lyser massa :D Hoppas det blir vår snart, så man kan börja med skinnjackan och slippa ha vantar och tjock halsduk på sig.

Ringde idag och ändrade tid till ultraljudet. 11 mars blir det istället :) Så blir lite tidigare iallafall!
Näe dags att göra sig klar! Ska hinna äta innan Linda kommer också.
Pussohej!

Äntligen!

Idag fick jag äntligen hem ett brev med tid till ultraljud :) Dock är de inte fören 16 mars, men bara skönt att ha ett datum bestämt. Nu har man något att längta till. Ska ringa imorrn och kolla om det går att få en tidigare tid ändå, med tanke på att jag redan nu känner rörelser osv..

Inne i vecka 17 nu (16+2). Det går såå fort :)

Efter jobbet idag kom jag hem och åt kinamat, åhh så gott! Även om man blir mätt så vill man inte sluta äta. Är hungrig nu igen så kanske hugger in på maten igen haha. Eller så sparar vi det till imorrn ;)
Därefter kom mina kära vänner Anna och Jonatan förbi en stund. Pratade massa, sen gick dom lite efter 22. Sen har jag bara suttit vid tvn och datorn. Kimwell spelar tvspel och jag sitter vid datorn, romantiskt va ;) Näe men lite egentid måste man ju ha också.. annars funkar det inte.

När vi hade våran 2års dag den 25 januari fick jag 24 röda rosor :) (en för varje månad vi varit tillsammans) Det var fint tycker jag, sen gick vi ut och åt på restaurang och hade mysigt!
Alla hjärtans dag var vi inte så engagerade i detta år, det har blivit mindre och mindre. Detta var våran tredje alla <3dag som vi "firade" tillsammans. Första året, då vi bara hade varit tillsammans ca två veckor, så var jag hemma hos honom i stockholm. Han gick och stängde in sig i köket sen när han var klar fick jag komma in och då hade han dukat upp fint på bordet med tända ljus. Gjort förrätt, varmrätt och efterrätt och så fick jag massa röda rosor :) Det var romantiskt.
Nästa alla<3dag var vi hemma hos mig och typ hade myskväll o kolla film, hade köpt chokladhjärtan :P
Och detta år blev det inget. Vi hade väl lite myskväll men inget speciellt än vanligt. Vi visar våran kärlek lika mycket varje dag istället för en gång om året lite extra.. tycker jag är en väldigt bra ide :) Även om det kan vara väldigt mysigt och uppskattad att ibland få rosor eller bara något litet extra :)

Imorrn ska jag diska (wihoo) och sen kommer en kompis hit. Jag ska lämna in kontrakt på lägenheten som vi flyttar till i juli. Sen blir det jobb!

Ska göra mig iordning för sängen, äta något och läsa en bok som jag börjat på nyligen. En humoristisk bok om graviditet som heter "Handbok för gravida-sånt som din läkare inte talar om för dig" . Låter som jag läser på massa om hur graviditeten går till men det är en rolig bok,en kvinna och hennes tjejgäng som skriver om egna erfarenheter och sådant :) Så man ligger och skrattar lite samtidigt som man tänker att fan det där ska ju jag också gå igenom.. men rolig är den och underbart kommer det bli när man får hålla om sin lilla bebis :)
Och snart får vi förhoppningsvis veta om det är en pojke eller flicka :) Spännande!

Pussohej :)


Sista timmarna av helgen!

Sitter just nu i soffan, har på kanal 3 där Hancock snart börjar.
I sängen ligger en liten olivia (7månader), grannens barn, och sover. Blev spontant barnvakt nu ikväll, hon är så sööt.

Kimwell är påväg hem från stockholm nu så han borde vara hemma när som helst.

Igår skulle jag varit ledig men en tjej blev sjuk så då hoppade jag in istället. Sen kl 18 åkte jag och familjen till farmor och farfar för att fira farfars 84års dag :) Åt god mat och pratade massa. Dom blev lite chockade över att magen vuxit så mycket sen sist hehe..

Jag och min syster sara hann inte vara där så länge för sen åkte vi till en kompis födelsedags fest. Riktigt trevligt att få träffa folket där igen vilket jag inte gör så ofta sen jag sluta tävlingsdansa. Det var alltså mina gamla danskompisar där :) Så det var kul!

Åkte hem vid 23, sov hemma hos mamma och pappa inatt. Pratade gamla minnen när man var liten, hur man var som person osv :) mysigt! Pappa skjutsade mig till jobbet imorse, sen har jag jobbat till ca 18.

Gick hem till Elin som bor på järntorget, var där en stund och pratade massa med henne och hennes familj som man har vuxit upp med sen mellanstadiet :) Elins mamma hade även mig på lekis, lite kul tycker jag.

Sen gick vi hem till mig, då kom Olivia hit också. Efter ett tag gick Elin hem. Lina(grannen) kom hit en stund och vi snackade. Olivia kröp runt massa , snabbt kryper hon också.. den lilla hehe :) Lina gick till sig men olivia var kvar en stund till, sen somnade hon i sängen. Nu har Lina hämtat henne, dom bor i dörren bredvid så det är bara att gå i strumporna :)

Magen är jättespänd, den har vuxit som bara den den senaste veckan tycker jag.. känns fortfarande så overkligt. Har ju inte varit på ultraljud än så vet inte vad som finns där inne :b Spännande! Nu ska jag ta mig något att äta så jag inte vaknar inatt och är vrålhungrig.

Pussogonatt!


Jag Rebecca och min syster Sara på en discotävling för några år sen :)

Spontan besök!

Klockan bara tickar iväg.

Efter jobbet kom grannen Lina över, sen kom hennes kompis Henrik över en stund, senare kom Kimwells kompis från stockholm hit. Lina gick precis över till sig, Kimwell och Gabbe har dragit dit Gabbe bor för tillfället (nåt vandrarhem). Han är här med jobbet i en vecka. Så nu är det jag kvar ( plus katterna Ossi och Zoe och den lilla i magen).

Våra grannar Lina och Olle och deras söta lilla dotter Olivia ska flytta om en vecka. Kommer bli så sjukt tomt att inte kunna gå över lite som man vill till varandra, låna saker, vara barnvakt åt lillan osv..
Har man inget att göra en dag eller kväll så är det bara att gå över men näe.. inte om en vecka :( Usch, kommer blir jättetråkigt!
Har bara känt varandra i ca 5 månader men känns som flera år, helt underbara är dom :)

Vi flyttar i juli visserligen, men ändå :b
Bor nu i en etta men kommer behöva större när vi blir tre, så i juli flyttar vi till en 3:a. Ska bli såå skönt. Att bara ha ett separat sovrum kommer vara helt underbart! Kunna göra iordning "barnrummet/kammaren" också, åhh jag längtar!

Är riktigt trött, så tror det är dags att göra sig iordning för att sova.
Innan jobbet imorrn ska jag och älskling gå lite snabbt på stan, försöka hålla i pengarna men har lite jag måste köpa, sen om det blir liiite mer än så får vi se ;)

Gonatt, pussohej!

Sommaren 2010 :)
Solbränna, saknar! Blir inget sånt nu i sommar, blir att ligga i skuggan och vara höggravid istället :)

"Snyggaste ugnen i stan"

Ja så stod det på min whiteboards tavla efter att min kompis varit här hemma härom dagen :)
Hade just berättat för henne då om nyheten ;)

Innan jobbet gick jag och Kimwell upp till stan och åt lunch tillsammans.
Ikväll har det inte hänt mycket.
Ont i magen..tydligen så kan den lilla i magen sparka redan nu(15+3) men att det känns mer som bubbel i magen. Kanske han/hon kör lite karate eller något just nu :P

Såg sista fem minuterna av Livet på BB förut och kunde inte hindra mig från att börja gråta när den nyblivna mamman fick hålla sin lilla bebis för första gången :) Helt sjukt underbart!

Nu ska jag skära upp lite apelsin klyftor, få i mig lite vitaminer :)


Pussohej!   
                 
                                                       Jag och Kimwell <3


Lugn och skön förmiddag!

Börjar jobba kl 16 idag, så har bara myst och tagit det lugnt med älskling som också är hemma. Kollar på Desperate Housewifes, avsnitt efter avsnitt.
Nu kommer Zoe ( våran kisse) och vill mysa också. Ossi ( våran andra kisse) ligger och sover någonstans.
Vi skaffade oss dom för ca 3 måndaer sen, riktiga små busar :) Ossi skuttar fram istället för att gå, sen står han på bakbenen som Timon (lejonkungen), så söt haha..
Zoe är dock mycket smidigare, springer och hoppar. Har gärna sönder lite lampor och ljuslyktor på köpet.

Idag har jag lust att bara ligga i sängen, kolla på tv, äta massa gott (både onyttigt och nyttigt) och inte göra något vettigt alls. Men samtidigt vet jag att jag blir så seg och trött att man inte vet det är morgon eller natt, så då är det bättre att ta sig i kragen och göra något så man är glad och pigg istället :)

Så nu ska jag hoppa in i duschen och sen göra mig klar för att jobba :)
Pussohej!

Då gör vi ett nytt försök!

Tog bort min förra blogg.. uppdaterade inte alls mycket just då så kände ingen mening med att ha den kvar. Men nu ger vi det en andra chans :) Nu har det ju hänt en hel del som man gärna vill dela med sig av. Men jag börjar lite smått med alla nyheter, annars blir det ju inte spännande ;)

Jag valde nu att börja skriva igen bara för att det är skönt att skriva av sig, vill folk läsa så fritt fram, men skriver mest för min egen skull. Sen om det är intressant för andra det återstår att se ;)

2011 kom väldigt fort. Hade knappt vant mig med att skriva -10 så ska man nu skriva -11. Jaa, det är tufft! ;)

Har idag fått veta att jag kan få betala för ett låsbyte på min lägenhet för att en annan som bott här innan slarvat bort en av nycklarna. Så har inte varit på topphumör alls..
Jag vägrar betala för något jag inte är skyldig till.. så ska allt få tag på den som ÄR skyldig!

Flyttar i juli till en större lägenhet, en 3a. Vilket kommer att behövas senare :)

Dags att sova, puss o gonatt! :)

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0