Stockholm today

Idag drar jag och älskling till stockholm. Hans familj bor där så vi sover hos dom till imorrn. Vi ska nämnligen hämta massa bebisgrejer som vi kommer att FÅ :D Barnvagn,säng,matstol, kläder och massa mer. Helt underbart!
Det är från några familjen som Kimwells mamma jobbar hos. Dom skulle slänga allt annars så vi får det helt gratis. Det är dyra grejer också, inga skitsaker. Det är rika familjer vettu.. så nu behöver vi inte tänka på att behöva köpa dom grejerna :)

Imorse hade jag tänkt att sova lite längre eftersom jag är ledig, vaknade runt åtta men ville såklart somna om. Näe men då börjar jag blöda näsblod. Bara sådär. Har inte blödigt så mycket näsblod sen jag var mindre. Då blödde jag hela tiden, fick åka till akuten en natt för att jag hade typ blött hela dagen, var helt svimfärdig för att jag förlorat så mycket blod. Fick bränna, men det hjälpte inte första gången så fick göra en gång till på samma natt.. såå jag blev lite suprised när det helt plötsligt öste ut blod ur näsan nu eftersom det var så länge sen sist. Jag vet, jätte mysigt! Men vill ni inte läsa om näsblod så gör inte det hehe :b
Det gick iallafall över efter en halvtimma typ.

Jag ska ge ett tips till alla som blöder näsblod. Många tror att man ska luta huvudet bakåt och få i sig alla blod i magen, låter det klokt? Nej, du mår bara illa och får massa blod i magen som inte är så mysigt. Du ska istället bara sitta som vanligt så allt åker ut istället. Blöt en papperslapp med iskallt vatten och håll på näsbenet och tryck lite lätt. Håll inte pappret under näsan för tätt utan se till att det kommer in lite luft i nästan så det torkar. Och sen bara andas som vanligt, brusa inte upp dig för då blir det bara värre. Var lugn och se till att allt kommer ut istället för ner i magen. Det är inte så smaskigt heller att känna massa blodsmak, och på detta sätt slipper man det :)

Så, en läxa till alla näsblödande människor därute ;)
Jag har lärt mig detta av min mamma, hon är sjuksköterska. Att blöda näsblod var nästan min vardag förut så jag är van. Men nu får det vara nog.
Läste på internet att det tydligen kan vara normalt att blöda näsblod under graviditeten, har nåt med slemhinnorna att göra och sånt, eller hormoner också.. så jag har väl en del att vänta mig.

okej, annorlunda inlägg haha.. men nu vet ni hur ni ska göra och inte göra ;)

Jag drar mig, måste packa lite o sånt. See you in stockholm!
Pussohej!

Fy för...

att betala räkningar :( Alla pengar bara försvinner till ingenting känns det som. Men man måste ju tyvär..

En sak som också stör mig något förbannat mycket är alla som röker. Inget personligt, men just att folk röker. Tycker man inte borde få röka på allmänna platser hur som helst. Jag har Inte valt att få i mig det där jäkla giftet som dom betalar pengar för att få i sig. Fattar verkligen inte varför man ens börjar.. Vissa är så jäkla respektlösa när dom står tex precis vid ingången till något eller tar ett bloss och blåser skiten rätt i ansiktet på en när man går förbi. Näe det är INTE okej!

Mer att bara vara lite förbannad på, jo vädret. Men det kan man ändå inte göra något åt. det är mars månad, bara att ta skiten:b

Jaha man kanske ska vara lite glad också hehe.. jo men jag har varit på rätt bra humör hela dagen. men ibland så måste man bara klaga lite.. Ibland!

Imorrn börjar jag jobba kl 16 så kl ett blir det stan med Hanna och Linda. Innan det ska jag soovaaa.. och göra mig iordning :) Bara vila upp kroppen lite.

Nu blir det lite mat, ja lite sent men var inte så hungrig när jag kom hem, måste äta..har betalat räkningar också så det tog lite tid.
Meeen gonatt och puss!


Drömde inatt..

att jag fick en dotter. Förlossningen gick snabbt och jag kände ingenting. Tänk om det kunde vara så på riktigt!
Hon hade bruna ögon i drömmen och jättemörkbrunt hår och hade min näsa hehe :) Men sen vaknade jag upp och insåg att det bara var en dröm. Men hon kommer förmodligen ha bruna ögon och mörkt hår eftersom Kimwell har det :)

Fy så trött man är, vet inte om det har med klockomställningen att göra eller om det bara är graviditeten som spökar. Orkar ingenting när jag kommer hem från jobbet. Det blir att lägga sig i soffan och be Kimwell göra allt :P Kanske inte låter så tokigt egentligen men man känner sig inte så snäll, men vad ska man göra..

På tal om ingenting, men det är väldigt många som fyller år i mars. Kimwell och pappa hade ju lite kalas tillsammans, min släkt som firade dom då. Massa kompisar och släktingar som fyllt också. Och jag som har så svårt att komma ihåg födelsedagar,
man känner sig så dum men menar ju inget illa. Fast jag har nog varit ganska duktig med att säga grattis på sistone :P

Igår kväll efter mitt jobb så gick jag och kimwell till Hanna och jotta för att fira jotta :) han fyllde i fredags. Jerker och Linda var där också så vi fikade och hade mysigt :)

Nu ska jag göra mig iordning för sängen, måste sovaa..
Pussohej!

Fotbollsspelare,discodansare eller kanske karatebebis?!

Ja, hon håller på för fullt i magen. Sparkar som bara den, så mycket så att magen lyfter sig. Det syns verkligen att det sticker upp en fot eller om det kanske är handen (kanske boxning är hennes grej).. läskigt men så sjukt häftigt :)

Idag är jag ledig så jag tänkte att jag inte ska göra nånting idag. Tror jag kan behöva vila kroppen, jag har ju faktiskt en bebis att bära på också :b Inte för att hon väger mycket nu men ändå, magen är i vägen för mycket även om den inte är såå stor nu.
Jaja, hade iallafall planerat att sova tills jag vaknade, vilket jag trodde skulle vara runt tolv men jag vaknade halv tio. Låg kvar i sängen ett tag, det var då hon kom igång och sparkade så låg och tittade på magen helt fascinerad :) Skickade ett sms till Kimwell och berättade haha :b
Gick upp efter ett tag, kände att jag inte var trött nog att kunna somna om eller så, hoppade in i duschen. Gjorde frukost och kollade på tv.
(Igår kväll gjorde jag chokladbollar) Har nu ätit lite chokladbollar och gjort fruktsmoothie, för att vara lite nyttig också liksom ;)
Just nu vill jag kolla på någon film men har sett i princip alla vi har, så jag hoppas att det går bra serier på tv hela dagen. Annars får jag väl hitta på något annat, men vet iallafall att jag ska bara vara hemma och ta det lugnt. Om jag ska åka någonstans är det för att köpa skor till jobbet som är bra att gå i. Men kanske gör det på lördag istället. Som sagt, idag ska jag bara ta det lugnt, inga planer eller så.. kan behövas ibland :)

See you later.
Pussohej!
Zoe, en av våra två katter!
Var bara tvungen att lägga in den här bilden, haha. Vet inte vad hon gör, tror hon sover :P

Hey, jag är världens sötaste.


Jäkla nerv!

Får så ont i ischias nerven, (stavning?). Gör ont när jag kommit hem och satt still ett tag och ska gå igen, då kan jag knappt gå. På natten är det paain. Måste ju gå upp på toa ett antal gånger om natten/tidig morgon och det är riktigt jobbigt. Gör ont när man ska vända på sig o massa.. usch, kan inte göra något åt det heller. Bara att härda ut, jag har ju en annan smärta som väntar vilket kommer vara så jäkla mycket värre en en liten nerv. Ska inte gnälla!

När jag slår mig tex tån eller något som gör sådär jätteont så har jag börjat tänka att linn härda ut, du kommer vara med om ännu värre smärta,haha, men då gör det bara ännu ondare :P skumt!
jaja, jag har ont helt enkelt, vilket inte är helt lätt ibland!

I helgen var jag ledig. Så jag tog varenda tid jag kunde till att träffa folk. I lördags åkte jag och Anna till Carro, fick lunch, lekte med hennes son Lucas, kollade igenom massa barnkläder igen hehe :) Så nu tog jag med mig massa hem som jag fått låna. Lite senare åkte jag och Anna hem.
Det blev en kort stund hemma för sen kl 17 skulle jag och kimwell vara hos mamma och pappa. Kalas för pappa och Kimwell. Släkt kom, vi åt, fikade och sjöng för födelsedags"barnen" :) Kom hem rätt så sent sen..
Söndag träffade jag en kompis som jag inte träffat på 2 år kom vi fram till, Rebecca heter hon :) Det är så härligt för det känns som att man träffats varje dag, inte att det gått två år. Kan prata om allt o inget liksom. Me like :)
Efter det skulle jag träffat Elin men hon hade blivit sjuk :( så jag drog med mig kimwell till marieberg centrum,vi behövde köpa lite grejer till våra katter och jag behövde(ville) in en snabbis i några affärer.
Därfter åkte vi och hämtade Hanna och Jonatan och åkte till Linda och Jerker. Hade tänkt ha lite spelkväll. Vi tjejer bakade två kladdkakor som vi typ glömde bort i ugnen så det blev mer torr muffins eller nåt :p Jonatan och jerker åkte iväg o spela badminton en stund sen köpte dom med sig pizza på vägen hem. Sen fick vi lust att kolla på film och då blev det såklart en skräckis. Paranormal Activity 2!
Usch o fy o aldrig mer.
Höll för öronen i princip hela filmen, hade filt för ögonen typ halva filmen, ändå är jag helt vettskrämd och kommer ha men för livet tack vare den. Näe, ALDRIG mer skräckfilm och nu menar jag verkligen det.
Annars hade vi väldigt mysigt och trevligt :)

Igår fyllde pappa år :) så efter jobbet åkte vi hem till dom och åt tårta, mys!

Nu har jag lillsyrran Jennie här, så ska vara lite mer social med henne nu. Lägga oss i sängen och snacka massa skit ;)

Sara,Jennie och jag :)
Systrarna Hedman!

Gonatt!
Pussohej!

Livlig liten flicka!

Igår höll hon igång som bara den. Hon måste verkligen ligga långt fram för till och med Kimwell kunde känna, han blev överlycklig :) Hoppas att hon mår bra inne i magen!

Har blivit lite dåligt med uppdatering men denna vecka har jag jobbat 10.30-20.30 så har inte haft tid eller ork :P Men skönt att jobba tycker jag. Ledig imorrn och söndag, då har jag massor med saker inplanerat :) träffa alla som jag inte träffat på länge. Fira pappa och Kimwell o så, det blir en kul helg förhoppningsvis :)

Jaha, jävla väder va? Fyfan vad jobbigt. Trodde att våren var påväg nu men neeeeej...
jaja det håller väl inte i sig sålänge med snön. Är dock sjukt mycket snö utanför mitt fönster och tror det fortfarande snöar.
FÖrsvinn snö Försvinn!

Dags att göra sig klar för jobbet :)
Pussohej!

Hej Bebis!

större och större

Ja magen växer ju iallafall :) Har tagit bilder på magen sen några veckor tillbaka varje söndag och det syns skillnad :)

20 februari 16+4

13 mars 18+4

 

Tycker det har vuxit ganska mycket på tre veckor :)
Nu blir mat som precis blev klar.
Har fått lust att baka chokladbollar IGEN! Inte bra, får se om jag orkar men fan så gott det är!

haha solsidan är så jäkla bra! Så ni vet ;)

Pussohej säger vi!

färgglatt,ja!



Våran bebis :)

Det var helt sjukt underbart att få se att det verkligen finns något i magen. Häftigt! 18 cm är bebisen nu :)
Blev tillbaka flyttat 3 dagar haha så var nästan rätt, så är idag i vecka 18+3 :)
Beräknat förlossningsdatum är nu 9 augusti.

Vill ni veta kön? ;) JAG VET!
Som hon kunde se nu så är det en liten flicka i magen :)
Det tar aldrig slut på Hedmans tjejerna i våran familj/släkt hehe ;)

Dags att göra sig klar för jobbet!
Pussohej.

Idag gäller det!

Har inte varit såhär nervös på väldigt länge. Idag ska vi på ultraljud, kl 13.30. Hoppas verkligen att allt är bra med våran bebis och att vi får veta könet :)
Har inte kunnat sova inatt haha..drömt massa konstiga drömmar, sovit jättedåligt. Låter kanske jättelöjligt att vara så nervös inför detta men det tycker verkligen inte jag. Jag kommer säkert börja gråta innan vi ens får se vad jag har i magen. Sitta och grina inne i väntrummet haha.

Kommer förmodligen lägga upp bilden från ultraljudet senare :)

Efter UL ska vi till våra ex-grannar Lina, Olle och Olivia, till deras hus. Ska bli kul att träffa dom igen, man har verkligen saknat att inte kunna gå över lite då och då till dom. Träffades i princip varje dag, så det blev skillnad. Så dit ska vi sen, men det blir bara en stund för efter det drar vi hem till mamma och pappa. Blir bjudna på middag då mormor också kommer vara där. Därefter åker allihopa ut till Kävesta folkhögskola för att kolla på min lilla syster Saras dansföreställning :) wihoo ,det kommer bli kul :)

Så nu ska jag göra mig klar för dagens alla planer!
See you later, pussohej!

<3


Nu är jag nöjd!

Haha har äntligen fått min kära pojkvän att gå med på att gå till frisören ;) Så idag kommer kaluffsen bort på huvudet och byts ut mot en snygg frisyr! Det låter mycket bra tycker jag.

Ville bara säga det.
Nu lyser solen också så ska se till att göra oss klara och komma ut i det fina vädret :)
Pussohej!

Bild1- I lördags
Bild2- Min mage i söndags
Bild3- Kolla in kaluffsen ;p

Grattis älskling!

Kimwell fyller 23 år idag :) Blev dock inget "ja må han leva-sjungandes" imorse eftersom han går upp typ halv 6. Men ikväll blir det lite myskväll sen får vi fira honom en annan dag! Han har fått sin present redan, känns konstigt att inte ge present till han idag. Kommer hem sent ikväll också annars hade man ju kunnat göra värsta middagen o så..Jag får väl komma på något :) Sa till han igår kväll att han inte behöver göra något när han kommer hem så som städa,diska,laga mat eller så utan bara slappa, spela eller vad han nu vill göra :P Visst är jag snäll ;) hehe

Grattis älskade pojkvän!
Jag älskar dig
Mahal Kita
I Love you

Sommaren09.

Nu ska jag städa och diska sen äta mat innan jobbet.
SEE YOU! Pussohej!

chokladbollar

Blev så sugen på det igår så var ju bara tvungen att göra det ;) Dom är dock slut nu!

Borde sova nu, upp och jobba imorrn. Idag efter jobbet åkte jag och kimwell och hämtade först upp jennie sen ut till hidinge på kalas. Där var familj och släkt :) alltid lika trevligt! Blir mycket kalas nu. 19 mars blir det för Kimwell och pappa, slår ihop det :) sen vet jag massor som fyller i mars.

På fredag blir den en annan sak att "fira" (förhoppningsvis, om allt är bra), våran lilla bebis som vi ska få se på ultraljud för första gången :) Köpa massa bilder, JA!

Gonatt gott folk!
Pussohej.

GO GIRL!

ÄLSKAR BRA MUSIK! Älskling och jag dunkar riktigt bra musik på hög volym och med högsta basen på ;)
Då blir man på bra humör, kan behövas när humöret inte varit på topp senaste dagarna.

Nu blir det maat, sallad med avokado och fetaost samt vitlöksbröd ;) Yammii!

På tal om ingenting:
Vilket efternamn är snyggast? Hedman eller Hallgren
Svara gärna och var ärlig ;)

Jag för några dagar sen!

I wanna dance!

Blir tokig av att inte få dansa. Har dansat sen jag var ca 7år. Tävlat i discodans sen jag var 12,13år, slutade med tävlandet hösten 2007 för att det krockade med sista terminen i skolan. Efter det har jag inte dansat disco, men började på Ragga/Dancehall det året också :) Men nu går jag inte kvar på det heller, kände inte att jag skulle klara av det tempot med tanke på att en stor mage kommer ivägen.

Tävlingstiden var verkligen det bästa jag varit med om, så mycket minnen därifrån. Vi tävlade i både disco, hiphop och show i början men sen blev det disco för att satsa mer på det. Eftersom vi tävlade på elit-nivå åkte vi mycket på tävlingar utomlands, Europamästerskap och Världsmästerskap! Min dansgrupp hette Smajl och vi var 7 stycken tjejer. Våra danser gjorde vi själva och vi hade så jäkla kul på våra träningar, massa minnen därifrån :) Tävlade på elitnivå i par också med min syster Sara då vi också var med på EM och VM! åhh det var så roligt!

Ragga/dancehall är riktigt kul, man bara skakar allt man har. Mest rumpa tihii ;) Så därför vill jag ha ännu större rumpa, dels för att det är snyggt men också för att kunna shakea ännu mer ;)
Meeen jag får vänta med dansen tills jag inte har en bebis i magen och tills jag har tid. Då jäklar!

Hadet!
Pussohej!


Bild1-Smajl i slovakien på VM
Bild2-Smajl på scen
Bild3-Bilden visar lycka :)


Häärliiigt!

När man är på bra humör är det underbart :)
Nu ska jag till bästa Hansipansi som jag saknar så!

Jag och Hanna förra året nångång :)

Pussohej!

hormoner alltså..

Usch, inte roligt. Känner irritation för minsta lilla just nu. Som när jag skulle ta upp nyckeln ur jackfickan och låsa upp dörren nu när jag kom hem, hittade inte nyckeln i fickan, vet att den ligger där..står och suckar och blir jätteirriterad. Så har den fastnat på plånboken som jag höll i handen, gahh! Kimwell tycker nog inte om mig så mycket vid det här laget, han får stå ut med mycket. Speciellt när han säger emot mig, eller när han tycker jag borde lugna ner mig. Det säger man bara inte, jag kan inte rå för det! Det är kroppen liksom, HORMONER okej?!! Nu lämnar vi det så jag inte brusar upp mig ;) haha..

Var då hemma hos familjen idag. Först kom Jennie hit efter hennes skola och vi åt mat, åkte därefter buss hem till dom. Vi gick upp på vinden, Jennie fick göra allt det jobbiga som att gå längst in där man inte kan stå rakt och flytta på massa kartonger. Vi hittade massa gamla leksaker som man minns så väl, nostalgi :) Vi hittade dock inte det jag kom för att leta efter, bebiskläder. Men vi får ta det en annan dag, dom är däruppe någonstans. Måste ändå upp dit senare i sommar för att ta ner spjälsäng och vagga. Efter ett tag när våra fötter och händer var iskalla gick vi in igen. Åt lite knäckebröd med avokado på, sen kollade jag lite på tv. Kimwell kom vid halv tio, åkte hem sen efter tio och nu sitter jag här.

Fick veta idag - Sara min kära syster tycker inte det låter som att det är jag som skriver, undrar vad hon menar hmm.. Frågade varför men fick inget riktigt svar på det utan att hon tycker att jag skriver icke korrekt svenska. Att jag hoppar mellan alla olika händelser osv. Men nu är det såhär att jag sitter inte vid skolbänken och skriver ett arbete som sen ska bli godkänt eller så, så jag säger..Sara älskade syster, jag skriver som jag vill tihi ;)(du vet att jag älskar dig så ta inte illa upp)

Jag hade ju nu tänkt att sova, men vet inte riktigt om jag känner för det. Får se om jag kanske ska ta och äta något. Äter som en häst nu, då menar jag verkligen som en häst. Åt innan jag åkte till mamma och pappa, sen väl där klämde jag och jennie i oss en hel super size Pringles chips. Sen knäckebröd och till sist fil med flingor och kaffe..nu är jag hungrig igen. Får väl äta något nu så jag inte vaknar inatt och är hungrig.

Måste bara säga- Nu är det bara 10 dagar kvar till ultraljudet :D Pirriiiig!

Okej, nu ska jag ge mig. Pussohej!

Systrarna Hedman!
Jag Jennie Sara
Sommaren 08

Cream Cheese, mums!

Öser på med massa på mackorna, så jäkla gott ;D

Sov lite för länge idag också, men äsch jag kanske behöver det :) Viktigt med vila också! Även om jag hellre gör saker, träffar folk, jobbar osv. Men som sagt, viktigt att ta det lugnt ibland!

Igår gjorde jag inte mycket på dagen. Kollade på film, gjorde mig iordning, städade lite. Vid 18 skjutsade Kimwell mig till Carro. Hon hade fått med sig massa bebiskläder från sin mamma som jag ska få låna :) Kollade igenom allt, såå himla små kläder alltså :P Sen kom hennes son Lucas och pojkvän hem, första gången jag träffade Lucas. Riktigt söt liten 1åring :) Därefter tog vi fram Lucas gamla bebiskläder och det var inte bara lite hehe. Hittade massor som jag kan tänka mig att min bebis ska ha på sig. Så fort vi varit på ultraljud och förhoppningsvis fått veta könet så ska jag hämta kläderna :)

Kimwell kom och hämtade mig senare och vi åkte till shanghai för att beställa hem mat. Vi han precis beställa innan dom stängde :b Blev så sugen på det så vi blev helt enkelt tvunga att ha kinamat ;)

Senare idag åker jag hem till mamma och pappa. Jag och min lillasyster Jennie ska upp på vinden och ta ner våra gamla bebiskläder, jaa jag har blivit tokig! Men man får väl det, va?! Vill bara kolla igenom det man själv hade när man var en liten plutt. Jag ska dock inte upp på vinden, det får Jennie göra, lite mer smidigare än mig just nu hehe.
Dags att ta sig i kragen och göra något vettigt!

(Julia- Du är nog inte den sista som får veta, tror det är väldigt många som inte ännu vet ;) tihii!
Vi får höras så kanske vi kan ses snart :D Hoppas allt går bra med din lilla sötnos! )

Pussohej!

Bild1-Älskling förra året :)
Bild2-Lillsyrran Sara,lillasyrran Jennie&jag
Bild3-Jag på pappas 50årsfest mars09


RSS 2.0