bebis o sånt

det blir mycket bebissnack när man är gravid. Jag frågar väldigt mycket frågor till mamma. Ringer henne rätt så ofta och vill berätta saker, tror hon kanske tycker det blir lite tjatigt ;) Men det blir ju så, jag har aldrig varit gravid förut och klart man vill veta vissa saker, fråga om grejer, eller bara få ur sig lite snack :) Men jag försöker inte prata för mycket om det när man är med kompisar, utan dom får fråga isåfall. Annars kanske dom tycker det blir tjatigt, vet inte.. men finns ju annat att prata om än graviditet och bebis :b

I helgen, lördag, jobbade jag 12-15. Klara inte ens av tre timmar, så nu kommer jag förmodligen inte jobba mer alls. Får bli så. Måste tänka på mig själv också, hälsan o så.
I söndags vaknade vi ganska sent, kände att jag ville hitta på något. Solen sken och himlen var blå..så varför inte utnyttja det :) Så vi och ett gäng drog iväg med filt och jordgubbar till stadsparken, hade riktigt mysigt :) Köpte en riktigt stor glass, choklad dröm. Orkade nästa hela :P
Vi var där i några timmar, sen drog nästan alla till Pitchers och åt mat. Fetaste hamburgaren jag nånsin ätit. Den satt fint. Var dock vääldigt mätt efter :P
Sen skildes vi åt, jag och Kimwell gick hem. Jag tog en powernap, blev 3 timmar :/ Var så trött efter hamburgaren :P Kimwell passade på att spela.

Igår var vi hos barnmorskan, allt ser bra ut än sålänge :) Direkt efter det hade jag tid hos sjukgymnasten för att kolla om övningarna har hjälpt något. Känner inte att det blivit bättre av det, så fick nu nåt annat att testa. Hoppas det funkar :) Annars är det inte långt kvar nu så får bara härda ut isåfall.
Därefter gick vi hem och åt lite, sen tog en tripp till försäkringskassan. Sen direkt till jobbet, pratade med chefen om lite grejer, var där rätt sålänge och efter det cyklade jag hem och hade tvätt tid. Kimwell var hemma då också så han tog hand om tvätten och jag diskade, kul! Ja vet ;)
Sen blev det film och sen sängen!

Idag har jag varit tvungen att vara hemma hela dagen pga ett paket som kommer vilken tid som helst. Annars åker det tillbaka och då blir det lite krångligt. Men nu har dom varit här iallafall. Har gjort mig iordning och snart kommer Kimwell hem, då drar vi till föräldragruppen.

Har gjort ett försök att ha på mig gravid jeansen idag. Dom sitter rätt tajt men ska ändå ge dom en chans idag :b förut när jag inte var så stor satt dom riktigt bra, men man växer ju hela tiden :b Inte så fint väder idag så blir kanske kallt med strumpbyxor, vilket är det enda jag kan änvända nuförtiden. Tur att det inte är vinter iallafall ;)

Bebisen rör på sig massor nu. Magen ser jätterolig ut :)
Näe, nu får Kimwell ta och komma hem, får inte på mig strumporna själv...

Pussohej!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0