Våran helg

Denna helg har varit riktigt rolig! I fredags firade jag och Kimwell 4 år tillsammans så mamma och pappa tog hand och barnen :) Vi gick ut och åt på Efesos. Alltid gott där! Det var så mysigt så :) Åkte hem och åt jordgubbar med smällt choklad och drack champis ur våra fina champangeglas. Här är vi nyktra hehe :) En väldigt mysig och behövlig kväll! <3
I lördags tog vi sovmorgon, låg kvar och mös i sängen för ovanligheternas skull. Vid halv ett kom Linda hit för nu var det dags att fixa och dona inför festen. Hanna och Jonatans förlovningsfest med 20 tals tema :D
 
Åkte och fixade i lokalen innan. Kimwell stannade hemma och städade och lagade mat ;) Lyx!
Jag, Linda och Jenny åkte till oss igen och gjorde oss iordning. Kimwell åkte till Jerker :) Vid halv sju åkte vi till festen. Åhh, alla var så fina :D Såå roligt var det! Har inte så mycket bilder själv men kommer snart få fler :)
 
Åkte hem på natten till mamma och pappa där våra småttingar sov så sött. I söndags kom svärmor Aniceta. Hon stannat till imorrn,tisdag kväll. Hon bjöd oss på shanghai igår :) Mums! Sen hade jag jätteroligt med all rentvätt.. tog mig mer än 3 timmar att vika allting. Kollade dock på tv samtidigt vilken distraherar en rejält. Men ändå :P Det var en hel del kläder kan man säga. Hade en mysig söndag :) Inte bakis, men trött. Men det var det värt efter en lyckad lördag :)
Grattis moster Karin som fyllde i söndags också :) <3
 
Idag har vi bara tagit det lugnt. Blir lite bortskämd av svärmor som diskar, lagar mat och allt hehe :) Har haft ett långt telefonsamtal med Hanna :) Blivande bruden ni vet ;)
Just nu ligger Nellie och sover, Lily får mat utav sin Lola (farmor på filipinska) , och jag har kunnat njuta av en kopp kaffe i lugn och ro. Sikken lyx!
 
Haft en toppen helg! Tack alla inblandade! <3
 
Bilder från i lördags. Älskar att de hade 20tals tema. Annorlunda och väldigt roligt att fixa sig till det!
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0