Sömntutor

Vaknade sent imorse. Eller förmiddags. Alldeles för sent. Sover jag längre än till nio blir det knas i huvudet. Men med hjälp av lite kaffe så blev det bättre ;)
Nu sover de små igen. Nellie sa att hon var trött och gnuggade sig i ögonen så vad ska man göra ;)
Annars har vi lekt, myst mycket, tvättat, busat. Skulle gå ut men så kom snön? Fattar noll.. Men jaja, nu lyser solen i alla fall så går ut en stund sen.
Zeerene kommer snart också och ska sova över :)

I måndags var vi på BVC med Lily. Hon har vuxit, den lilla. Men väger fortfarande betydligt mycket mindre än vad nellie gjorde vid 5månaders kontrollen. Lily är dock fortfarande längre än vad Nellie var då.
Vaccin fick hon också, två sprutor. Fyfan! Hemskt att se henne gråta så och inte kunna ta upp henne på en gång :( <3 men det gick över väldigt fort när hon fick komma upp i min famn<3

Efter BVC gick vi till en lekpark. Lily hade somnat i vagnen, medans Nellie var på lekhumör. Sandlådan ville hon inte lämna:)

Så tråkigt nu när de flesta barn man träffat börjat på dagis. Det är nog enda nackdelen till att inte ha nellie på dagis nu. Och vänner jobbar på dagarna eller pluggar. Så inte många som kan ses hela tiden. Men vi lyckas fördriva dagarna väldigt bra ändå :) Men roligare för Nellie att ha nån att leka med.
Hoppas sen när Lily är stor nog att kunna leka att de båda går bra ihop och sysselsätter varandra bra :) som det ser ut nu så kommer de vara väldigt nära systrar. Återstår att se :)

Ha det fint!

Ps. En vecka kvar så är vi med i Örebroarn :)


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0