summer weekend

Från tors-sön sov vi ute hos mamma och pappa. Tors-fre var dom borta så då hade vi hela huset, tomten,poolen, grillen m.m för oss själva :) Supermysig helg!
 
I fredags kom Nattis, Ludvig, Louise och Saga dit och lekte med oss. Solen var inte framme men ändå väldigt skönt väder så vi satt ute på filt och barnen lekte för fullt. Dom är så söta :D Lite senare åkte Nattis och Ludvig hem. Jag och Louise satte Nellie och Saga i våran syskonvagn (som vi ska använda när den lilla kommer) och tog en promenad till Coop. Nellie och Saga var båda helt slut efter all lek så dom slocknade båda två samtidigt i vagnen haha :D Sötnosar.
Handlade "lite" gott till kvällen och gick sedan tillbaka. Louise och Saga åkte då hem, jag och Kimwell lagade då hemgjord pizza. Mamma, pappa, Jennie och Scott fick sen en god kvällsmat efter den långa resan hem från Danmark :)
 
Lördagen blev en väldigt mysig och lugn dag. Mormor kom förbi på en fika, solen sken upp och värmde perfekt så det blev bad för pappa och Kimwell i stora poolen och Nellie i sin lilla pool :) Sen startade karlarna upp grillen inför kvällen. Blev en supergod kvällsmat ute på altanen :) Senare på kvällen klippte och rakade jag Kimwells hår som växer som ogräs :b Är ju ingen frisör men det blev nog bra :)
 
Söndag var vädret inte alls lika toppen. Men trots det blev det en bra dag. Mysmorgon med frukost ute. Moster Karin kom över på en fika. Jag,Kimwell och Nellie gjorde oss iordning för en runda inne i Marieberg Galleria. Packade ihop alla våra grejer och åkte. Köpte skor till Nellie, en bikini på Sweet Poison som hon ska få som 1årspresent :) Åt mat och åkte sen hem. Lugn kväll, film och mys!
 
Hoppas eran helg varit lika bra :)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0