Lite uppdatering

Kommer inte ihåg när jag skrev senast, eller vad jag skrev. Orkar inte kolla heller så kanske skriver samma saker igen men jaja.

Förra fredagen var Sara och Robert här på kvällsmat. Det blev väldigt sent pga att saras facebook blivit hackad för tredje gången på tre dagar så vi höll på med det,eller snarare Robert och Kimwell.
Men alltid lika trevligt med dom :)

Var på Halloween fest hos kompisar i lördags. Jag och Kimwell klädde ut och och sminkade oss till Kiss :D Nellie var hos hennes morfar hela kvällen sen senare kommer mormor och moster också. Vi åkte hem vid ett till dom och sov kvar där :)

Sen har jag och Nellie tagit det väldigt lugnt i några dagar. Men i tisdags fick jag spontan besök av Julia och hennes otroligt söta dotter Joline :) kom hit runt 12 och åkte hem vid halv fem. Så mysigt så :)
Sen hade vi tvätt tid, yeey.

I onsdags kom Lina, Olle och Olivia hit :) Fikade lite och hade mysigt. Träffas så sällan nu, skillnad när vi var grannar och det räckte att ta på sig strumporna för att gå till varandra :P Det gjorde ens dagar, man hade aldrig tråkigt :)

Igår var det full rulle hela dagen. Gick upp direkt efter Nellie första flaska, runt 7( sen sover hon alltid ca 2 timmar igen), städade, åt frukost, gjorde mig klar helt enkelt. Nellie vaknade, fick kläder, vi gick och handlade på ekershallen. Köpte massor med fikabröd och kakor :P Sen kl 11 kom min farmor, farfar och Ewa hit. Fick massa fina grejer som  Ewa har sytt själv. Lite jul-inspirerat och jättefint täcke och kudde till Nellie :D Farmor tog med sig ännu mer fika, så vi hade massa gott ;)
Kl 12 kom sara också och då blev det fika :) efter några timmar var det dags för dom att åka hem.

kl 14 gick jag och Nellie till Creperiet för att träffa några från föräldragruppen. Det var riktigt trevligt :) Så mysigt med så många barn. Alla är också i samma ålder, mellan 2-3 månader. Fick sällskap hem sen vilket var mycket trevligt. Väl hemma försökte jag få tag på Kimwell(sämst att svara i mobilen). Tillslut fick jag tag på honom och då åkte vi hem till Sara och Robert på kvällsmat och efterrätt :) ÅHHH så gott. Och som sagt, alltid lika mysigt med dom :)

Kom hem, Nellie fick mat en sista gång sen somnade hon direkt.
Kollade lite på tv men var helt slut själv så gick och la mig ganska tidigt om man räknar elva tidigt..

Lite bilder lägger jag upp i ett nytt inlägg för måste lägga in alla först på datorn :)
Hadet!
Pussohej.



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0