Sista timmarna av helgen!

Sitter just nu i soffan, har på kanal 3 där Hancock snart börjar.
I sängen ligger en liten olivia (7månader), grannens barn, och sover. Blev spontant barnvakt nu ikväll, hon är så sööt.

Kimwell är påväg hem från stockholm nu så han borde vara hemma när som helst.

Igår skulle jag varit ledig men en tjej blev sjuk så då hoppade jag in istället. Sen kl 18 åkte jag och familjen till farmor och farfar för att fira farfars 84års dag :) Åt god mat och pratade massa. Dom blev lite chockade över att magen vuxit så mycket sen sist hehe..

Jag och min syster sara hann inte vara där så länge för sen åkte vi till en kompis födelsedags fest. Riktigt trevligt att få träffa folket där igen vilket jag inte gör så ofta sen jag sluta tävlingsdansa. Det var alltså mina gamla danskompisar där :) Så det var kul!

Åkte hem vid 23, sov hemma hos mamma och pappa inatt. Pratade gamla minnen när man var liten, hur man var som person osv :) mysigt! Pappa skjutsade mig till jobbet imorse, sen har jag jobbat till ca 18.

Gick hem till Elin som bor på järntorget, var där en stund och pratade massa med henne och hennes familj som man har vuxit upp med sen mellanstadiet :) Elins mamma hade även mig på lekis, lite kul tycker jag.

Sen gick vi hem till mig, då kom Olivia hit också. Efter ett tag gick Elin hem. Lina(grannen) kom hit en stund och vi snackade. Olivia kröp runt massa , snabbt kryper hon också.. den lilla hehe :) Lina gick till sig men olivia var kvar en stund till, sen somnade hon i sängen. Nu har Lina hämtat henne, dom bor i dörren bredvid så det är bara att gå i strumporna :)

Magen är jättespänd, den har vuxit som bara den den senaste veckan tycker jag.. känns fortfarande så overkligt. Har ju inte varit på ultraljud än så vet inte vad som finns där inne :b Spännande! Nu ska jag ta mig något att äta så jag inte vaknar inatt och är vrålhungrig.

Pussogonatt!


Jag Rebecca och min syster Sara på en discotävling för några år sen :)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0