Graviditet 2

Ja, som ni nu alla vet är bebis nummer 2 igång och bakas i magen. Idag har jag gått hela 17 veckor, går alltså in i vecka 18 imorrn. Det har gått otroligt fort denna graviditet. Tror först det beror på att man har en liten nellie att tänka på, som tar upp all ens tid vilket har gjort att bebben i magen har man inte tänkt på lika mycket. Sen också för att jag/vi gick ut med att vi är gravida mycket senare denna gång. Med Nellie sa vi till de flesta redan efter plusset, men vi kände att vi ville vänta längre nu. Mest pga missfallsrisken (har varit oerhört orolig över det) och för att tyvärr så ska folk tycka till och tänka om andra alldeles för mycket..Men nu så, nu är det ute :) Känns skönt! Det syns ju också. Går icke att dölja längre ;)

Tack alla som sagt grattis! Blir så glad :)
Och ni som tycker annat kan lika bra vara tysta :) Vi är överlyckliga över detta och vet att vi kommer klara oss, trots foglossning och sådant. Sen kommer Nellie & lill*n ha så roligt ihop (förhoppningsvis hehe) eftersom det bara kommer skilja ca 1 år och 3 mån. Får se på ultraljudet om vi blir fram eller tillbaka flyttade nåt. Spännande!
Har dock inte fått tid än!! Så imorrn tänker jag ringa och kolla!

Om det är nån som undrar över något så fråga på :) Bara roligt med frågor&kommentarer!

Bild: Tagen precis nu. Jeans är inte skönt, kan inte knäppa knappen ;)


Kommentarer
Postat av: Anonym

Kul att komma in här och se nyheten. Stort grattis!

Gick det lika snabbt att bli gravida denna gång som med nellie? Känner du någon skillnad jämfört med förra graviditeten?

2012-06-04 @ 21:42:38
Postat av: Johanna Kroon

Stort grattis! Gud vad roligt! Vad himla kul med så tätt!



Kram från mig och flisan

Svar: Tack Johanna! Jaa verkligen :) kramar
Linn Hedman

2012-06-04 @ 22:38:17
URL: http://nakeddays.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0