Nellie = stor flicka

Jag kan inte förstå att vår lilla tjej har blivit så stor. Hon kan så mycket och förstår så mycket, mer än vad man tror.

Tex. Tittut-leken tycker hon är jätteroligt. Om man ger henne en handduk eller sjal eller nånting och säger tittut, så tar hon upp handduken över ansikte och huvud, så väntar hon tills man säger "var är Nellie?" sen tar hon ner handduken och så säger man "tittut" och hon lyser upp som en sol. Sen börjar hon om igen. Så roligt! Vet inte när hon började med tittut själv men i alla fall minst 3 månader tillbaka.

Nu är hennes grej att klappa händerna. Det räcker att man säger "Nellie, klappa händerna" eller börjar sjunga på låten "klappa händerna när du är riktigt glad.." så börjar hon klappa händerna med världens leende.

Hon tar sig fram med hjälp av möbler och gå-vagnen. Hon älskar att hålla en i händerna och gå/springa. Hon är galen den där lilla tjejen!

Idag tog hon sig ner för soffan själv. Med fötterna före hasade hon sig ner.

Nellie tycker om att dansa. Säger man dansa nellie så börjar hon skaka på kroppen och/eller hoppa. Har en kort trudilutt som hennes lola (=farmor på filippinska) började sjunga när hon var här en gång och sen har vi tagit efter det hehe. Svårt att beskriva melodin men texten är "Dansa, dansa Nellie, dansa dansa Nellie..." och så ska man klappa händerna till också :p

Det är så mycket man vill skriva upp om hennes utveckling. Var väldigt längesen jag skrev det sist. Men det får räcka med detta. Annars orkar man väl inte läsa om det blir för mycket :p

Nu vaknade lilltjejen :) ha det fint!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0