Igår&idag!

Igår, tisdag, blev jag och Nellie upphämtade av Jennie och hennes söta son Vilmer :) Vi åkte då till Martina & Ferran som har sötnosen Teo :)
Blev bjudna på god mat och sen kaffe & vattenmelon. Våra småttingar lekte för fullt, såå söta! Snälla var dom också, mot varandra :) Blev senare hemskjutsad av Jennie också, väldigt snällt! Skönt också att slippa gå :)
Härlig dag :)

Idag, onsdag, begav jag och Nellie oss ut i regn & rusk för att träffa Seydie på Bara Vara! Jobbade ihop förut där :)
Väl framme efter lite kämpande med paraplyt, dumma vagnen och regnet så blev det lunch för oss. Supermysigt! Man har alltid så mycket att prata om. Tiden går väldigt fort! Tanken var att vi bara kunde ses till ca två (från tolv) men drog över tiden till halv fem, hihi. Hann med fika då också :) Mysigt och mycket trevligt!

Tog oss sedan ut i ovädret igen. Bytte en jacka och en bok som vi fick på namngivelsen, jackan för stor och dubblett av boken. Blev lite annat också såklart. Sen kom älskling och hämtade oss :)<3

Kom hem, lekte med Nellie, dansade till musik. Hon älskar det, så roligt!
Satte på en maskin tvätt. Lagade mat som tog två timmar men MUMS vad värt det var. Kimwell nattade Nellie och sen hockey för hans del.
Maten blev i alla fall:
Fetaost-biffar med mynta i, fetaost-sås (gräddfil,feta & vitlök), sallad & pitabröd!

Diskade och plockade undan, sen kunde jag äta i lugn och ro :) kollade på en film. New years eve, en feel-good movie :) mycket bra!
Sen hängde upp tvätt, nu sova!

Jättekul att läsa allt vad jag gjort idag i detalj, men är det så att man suck & stön tycker att det är så jobbigt att läsa så kan man strunta i det :) så enkelt är det!

Superduper dag idag :)
Puss!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0