Finally!

Färgade äntligen håret på Sara igår :D Hon gick från att vara megablondin till rödhårig till riktigt snygg brunett. Det blev superbra :) La i en röd färg först så det inte skulle bli grönt. Hon skulle lätt passa i rött också :P sen la vi i den bruna. Hon blev väldigt nöjd :)

Åkte efter det till My,Jonas och deras barn Thilde :) riktigt trevligt! Sen åkte vi till mormor och hälsade på :) alltid lika mysigt! Åkte hem och åt jordgubbar med mjölk och socker, muums! Kollade på Desperate Housewifes och lite annat. Kimwell satt uppe senare och spelade :P Han säger att han måste passa på nu för sen kommer det inte bli alls mycket tid till det. Det är faktiskt sant. Han kommer inte få spela sen när bebisen kommer, då får han lägga sånt åt sidan och ta det när det verkligen finns tid för det :P Så är det!

Idag ska jag jobba kl 17.00. Har inte jobbat på över en vecka nu, får se hur det går med smärtan.

Har fått ont under bröstet i revbenen typ. Tydligen är det att bebisen ligger och trycker mot.. läskigt :p det gör speciellt ont när man skrattar , hostar eller så. Sen har jag ingen känsel på en viss fläck där också, skumt. Men huden sträcks ju ut massa så det är ju inte så konstigt. Försvinner sen iallafall :) det kommer ju något gott ur detta , det är därför man står ut med smärtan och allt som inte är gulligull med graviditet. För det trodde man förut när man inte var gravid, att det bara är helt underbart och jättegulligt med magen o så. Men det tillkommer en hel del annat som inte är särskilt gulligt :P Men som sagt, det är ju värt det :) Visst är det helt underbart att vara gravid också :) Även om man har ont o massa, så är det så himla häftigt, känna sparkar och att det rör sig i magen..att det verkligen är en liten bebis därinne :) åhh ge mig augusti nu! Vill ha dig här i min famn!

Dags att hoppa in i duschen.
Pussohej!

Snygga älsklingen.

Fast nu har vi rakat av nästan allt hans hår :( Men det växer ut snabbt!




Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0